If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега бнигхт, според мен средносрочно картинката е следната.
Еврото избра вариянт В и мисля че има всички предпоставки да бие 1.36 - високото седмично затваряне бетонира зоната 1.3050-90 което е втори пореден бетон тоест има предпоставки откъдето и да го погледнеш за бой нагоре - предполагам че ще търсим връх някъде в зоната 1.4110-1.4362 като връх това го очаквам на 29.06.2007г. така първите съществени пречки нагоре са 1.3427 и 1.3669. Така краткосрочно и аз очаквам да тестваме новобетонираната зона или поне нещо по-пътя към нея - вероятно поне 1.3183 - аз лично стискам късите си като се стремя че в скалпинг мод да играя само дълга игра и да вдигна малко цената си.
Това което планирам да направя на тоя етап е следното - добавка в къса на 1.3427 като ще се постарая да вдигна средната си цена поне на 1.3360 - в момента съм някъде 1.3204 което е доста далече така че не ми е лесно - честно казано не очаквах да потеглим ъп преди още един тест долу но пазар хехе.
Успех
Koko здравей ,
А как виждаш австралиеца .ще падне ли най -накрая бетона 79.55-80.05
Лично аз се надявам това да не стане ....хе хе
Еврото избра вариянт В и мисля че има всички предпоставки да бие 1.36 - високото седмично затваряне бетонира зоната 1.3050-90 което е втори пореден бетон тоест има предпоставки откъдето и да го погледнеш за бой нагоре - предполагам че ще търсим връх някъде в зоната 1.4110-1.4362 като връх това го очаквам на 29.06.2007г. така първите съществени пречки нагоре са 1.3427 и 1.3669. Така краткосрочно и аз очаквам да тестваме новобетонираната зона или поне нещо по-пътя към нея - вероятно поне 1.3183 - аз лично стискам късите си като се стремя че в скалпинг мод да играя само дълга игра и да вдигна малко цената си.
Това което планирам да направя на тоя етап е следното - добавка в къса на 1.3427 като ще се постарая да вдигна средната си цена поне на 1.3360 - в момента съм някъде 1.3204 което е доста далече така че не ми е лесно - честно казано не очаквах да потеглим ъп преди още един тест долу но пазар хехе.
Успех
koko, кои са тези всички предпоставки според теб?!
Защо очакваш такива големи цифри??
На 4Н долар -швейцарец имаме следните сигнали :
МАСД- дивергенция + пресичане
RSI - пробита 123 формация
1Н пробита 123 формация на графиката и RSI над 50
първа цел 1.2140 50МА 1Н; втора цел 1.2220 50 МА 4Н
стоп на 1.2040 на 1Н под последното дъно
Добро утро и от мен намираме се в началото на една нова седмица. Лично аз очаквам тази седмица долара да се засили на всички фронтове поне за малко като начало вкарвам селл в долар/евро то 1.3293 стоп 1.3311 и цел някъде около 1.3210. Успех.
според мен , около 10 , а това е след 20 мин ще качим над 1.33 , до кум 1.3310 , то4но за да се ударят стопове на 1.33 и балъците да влязат дълги и ще ти ударят стопа . ако гониш такава цел по добре стопа нагоре или да си добавиш на 1.3310 .Ти си знаеш , поздрави
аз имам къси със средна 1.33 и тези къси са дългосрочни
Добро утро и от мен намираме се в началото на една нова седмица. Лично аз очаквам тази седмица долара да се засили на всички фронтове поне за малко като начало вкарвам селл в долар/евро то 1.3293 стоп 1.3311 и цел някъде около 1.3210. Успех.
според мен , около 10 , а това е след 20 мин ще качим над 1.33 , до кум 1.3310 , то4но за да се ударят стопове на 1.33 и балъците да влязат дълги и ще ти ударят стопа . ако гониш такава цел по добре стопа нагоре или да си добавиш на 1.3310 .Ти си знаеш , поздрави
аз имам къси със средна 1.33 и тези къси са дългосрочни
Добър ден на всички
Днес започнахме деня интересно , но да видим как ще го завършим.Още сме в ничията територия и е малко опасно да се търгува в едната или другата посока.Лично аз съм пас и ще ви стискам палци.
Абе някой знае ли нещо за тази среща на БОЖ ? странно няма обявено заседание а според икономическият календар на делтата днес почва двудневно заседание.
Гутен сабалян на дружината.
Да видим какво е станало дотук. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2418584
Следва изпълнение на B и C корективни вълни, след което следващи 5 импулсивни.
Успех на всички.
И нека силата бъде с вас
хехехехеех
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар