If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А какво го кара да е UP ? Нали доларът малко отмалко се стабилизира вече. Не трябва ли да паде поне до 0.8000 преди евентуално да катери пак ? Или ако ще пада до колко ще пада, питам защото съм къс
Господ мисля че не е във форума, търси го по ICQ, ако не ти отговори - чети повече
Поздрави :lol:
Свързах се. Каза, че ще пада...вече съм малко по-спокоен
По-здрави
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от IneedMoney
А какво го кара да е UP ? Нали доларът малко отмалко се стабилизира вече. Не трябва ли да паде поне до 0.8000 преди евентуално да катери пак ? Или ако ще пада до колко ще пада, питам защото съм къс
Господ мисля че не е във форума, търси го по ICQ, ако не ти отговори - чети повече
А какво го кара да е UP ? Нали доларът малко отмалко се стабилизира вече. Не трябва ли да паде поне до 0.8000 преди евентуално да катери пак ?
Ne gledash li zlatoto - imame silna korelaciq. Heliben e v predmatova situaciq. Ili topa ili caricata )) Blagodarenie na geniq na Helicopter-Ben dolara prakticheski ne reagira na dobry novini ...
Здравейте и от мен и успешна седмица !
Моята единствена позиция за сега е buy NZD/USD 0,7126 stop 0,7080.
Направихме някаква малка корекцийка с миниатюрна 123 формация на 1Н
и MACD даде сигнал. Целта ми е горната трендлинийка, по която се движиха досегашните върхове 0,7180. Влизам с минималния лот от страх да не обърнем точно от тези нива и да търсим корекция на трета вълна
Сега обаче еврото спрямо форинта е 246,50, като е добре да се лонгва със СЛ-244,50 и ТП-251,50, поне.
Аз правя по-разумното - търся 30п. на паунд-долар-лонг-от 1,9606 до 1,9636.
За желаещите да опитат:
Given the HUF strength of last days we think HUF gains against EUR are likely to be limited from these levels. Therefore as a near term trade we recommend going LONG EURHUF around 251.00 for a move towards 258.50. We recommend placing a stop loss at 249.50 offered.
Назад съм с материала, защото не искам да съм напред! защо ми е да следа 100 валутни двойки, когато и 3 ми донасят добра доходност? Защо да променям нещо добро ?
Takava ti e strategiqta, no az sam s po-labilna nervna sistema i lichno predpochitam da vlizam v poziciq zaradi fundament-a i ako go nqma go tarsq tam kadeto go ima. Posle neka da duha vqtara nakadeto si iska, shte ostiskam bez da se lishavam ot sanq si. Sas 3 ccy pairs si obrechen na 100% technical analisis, nishto losho shtom ti varvi, prosto az izbiram po-flexibilen pat...
Abe ima li tuka nqkoi hitrec deto udari EURNOK-a s 5-10 figurki po glavata? Q da stane toq da go vidime
Kak me e qqqqqd che tova go propusnah - sha sa prasna !!!
Преди да се праснеш ме светни на коя африканска страна е това НОК... като го чуя се сещам за символа на Нокиа на нюйоркската борса, ама едва ли за това говорим ;-)
Ajax40, nazad si s matriala! Koq darjavichka vdigna lihvite 4-5 pati i shte vdiga oshte 6 pati do kraq na godinata? Koq valuta se ochakvashe da frakne 30%?
Ami che norvejkata krona, koq druga. Oshte pak kam evroto, kakav short! Pochti 0% risk i vsichki pokazateli za 10 figuri. Ahhhhhhhhhhh. Tolkova ochevdidno, az se otplesnah malko sas zlatoto i EURCHF.
Назад съм с материала, защото не искам да съм напред! защо ми е да следа 100 валутни двойки, когато и 3 ми донасят добра доходност? Защо да променям нещо добро ?
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Abe ima li tuka nqkoi hitrec deto udari EURNOK-a s 5-10 figurki po glavata? Q da stane toq da go vidime
Kak me e qqqqqd che tova go propusnah - sha sa prasna !!!
Преди да се праснеш ме светни на коя африканска страна е това НОК... като го чуя се сещам за символа на Нокиа на нюйоркската борса, ама едва ли за това говорим ;-)
Ajax40, nazad si s matriala! Koq darjavichka vdigna lihvite 4-5 pati i shte vdiga oshte 6 pati do kraq na godinata? Koq valuta se ochakvashe da frakne 30%?
Ami che norvejkata krona, koq druga. Oshte pak kam evroto, kakav short! Pochti 0% risk i vsichki pokazateli za 10 figuri. Ahhhhhhhhhhh. Tolkova ochevdidno, az se otplesnah malko sas zlatoto i EURCHF.
Коментар