If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия 5 професионалиста в България ги има.Стига да преодолеят егото си, в екип ще разбият света, а и могат така да докажат, че в 21 век българите са най-най.....................................Парите са само резултат.Ни са Цел!!!!
Абе съгласен съм с теб. Е жалко че не съм от тези професионалисти - все още. С удоволствие обаче ако тожа се случи ще следя резултата
Тия 5 професионалиста в България ги има.Стига да преодолеят егото си, в екип ще разбият света, а и могат така да докажат, че в 21 век българите са най-най.....................................Парите са само резултат.Ни са Цел!!!!
Общото мнение е:Некадърниците ,не знаещи къде да си сложат стопчето
и в резултат ,опразнили по няколко сметки създават теми от рода на:За бога братя не...,прегръщат с две ръце идеите на прословутия Don Carlos.
След няколко месеца поради липса на капитал и познания,ще опразнят джобчетата до дъно и ще прочетем тема озаглавена:От форекс не се печели.
Айде стига толкова,че трябва да си регистрирам нова ДЕМО сметка
Колеги, имам предложение.Ако 5 треидъра образуваме ООД и на 2 дни един от нас дава добър сигнал,а другите (60%) го одобрят, то за месец 100% при 10% риск са не сигурни(почти).Това прави поне 1800% годишно при постепенно увеличаване на изходния акаунт - 10 000 евро (5х2 000).Е, очаквам заинтересовани.Иначе съм шорт на Насдак 100 и увеличих аканунта си на "Варчев" за два дни със над 100%.0888 808018.
Не мога да разбера защо си губите времето да пишете по разни форуми вместо да си гледате пазара. Или може би сте си сложили стопове и чакате да си регистрирате отрицателната доходност. Тук има много защитници на стоповете, а според мен това е сигурният начин да реализираш загуба. Не виждам защо написаното по дебелите книги от хора, които искат да оберат парите на дребните риби, трябва допълнително да се рекламира.
В момента пазар няма и реших да просветля малко аматьорите, губещи си времето в писане по форумите ;-) Иначе общото мнение е добър индикатор, дори най- добрият- позиция на обратно обикновено е доходна. Може да го пробвате.
: ))))) Голем смех тука.Абе момчета така ли не четете кво пише в сайтовете на брокерите ами пак започнахте да викате че големия маржин е лош.Имаше един лаф"да кажа кво мисля пък после ще го осмисля"
За бога братя, не играйте на форекс с повече от 1:10
Амин!
Az sam s 500:1, ako znaesh po-golqm leverage kaji mi da se premestq, merci!
дали не лъжеш?
няма човек с 500:1 който да е оцелял повече от 1 сделка
пазара винаги малко връща, не можеш да го оцелиш до 15 пипса за да оцелееш
Аман от дървени философи.
Преди да пишеш,вземи проучи за какво става дума.
Въобще наясно ли си каква е разликата между маржин и риск.
Пример:
Имам 2000$ в две сметки,едната с маржин 1:100 другата с 1:500,
купувам 100 к $ със стоп 20 пипса. Въпрос за недоучили спекуланти.Колко губя ако ме удари стопа във всяка сметка?
И как аджеба ще фалирам още след първата сделка?
Абсолютно съм съгласен с тебе че няма да фалираш,то на демо не се фалира.
Аматьори Грееди е прав и в двата случея ще загуби 200$ Само че в единят случей за да отвори позицията ще му трябвата 1000$ марджин а в другият случеи едва 250$ марджин. А сега защо да не е по-добре на 1:500. Въпрос на разчет и на смятане е. Успех. Имаше един виц по този повод и преди 100 години и сега 100$ са си 100$.
Амин!
дали не лъжеш?
Пример:
купувам 100 к $ със стоп 20 пипса. Въпрос за недоучили спекуланти.Колко губя ако ме удари стопа във всяка сметка?
Абсолютно съм съгласен с тебе че няма да фалираш,то на демо не се фалира.
Амин!
дали не лъжеш?
Пример:
Коментар