IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си спомням някога да съм твърдял, че ВИНАГИ съм прав. Самото твърдение е абсурдно! Най- малкото играта със стопове, която доста "рекламирам", говори за обратното.

Имам бай лимити на оказаните нива (3310 и 3280) със стопове на 15 пипса. Пуснал съм и един експерт, който си играе в двете посоки.

Коментар

• БляБля, аз за разлика от теб не претендирам че винаги съм прав.
      На мен лично ми е все тая на къде ще ходи.
      Аз твърдя че и в двата случея може да се отиграе ситуацията печелившо, в първия с прилична а във втория с голяма печалба.
      По важното е всеки от нас да си има план да вземе решение кога влиза а ако бърка кога обръща платната за да затвори на печалба.
      Това е най важното в момента според мен! Ти как би го отиграл?

Коментар

• Фактс, до няколко дни/седмици ще знаем кой е бил прав, но тогава вече ще е безсмислено да коментираме - ситуацията ще е отразена в сметките ни. Напълно възможно е да бъркам, времето ще покаже. Към момента така виждам нещата и не претендирам да съм безгрешен.

Виктор, не е много яко, да се видиш в "огледалото", когато някой те отразява, нали?

Коментар

• Fakta е прав според мен, днес прегледах англ.вестници и сайтове и там започна да се спряга криза, лоша френч дата, гадости от Испания ,
          и още нещо; кабела е като войник-казват му падай и и тойнаправо ляга ,че ако не беше чичи Сам щяха нямски да шпрехат на острова.
          само че нивата не са 1,26ххь а 1,21 -22хх

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
            Утре по всяка вероятност ще е ден за акомулиране на нови къси, т.е. за постепенно корективно слизане, а 3310 и 3280/90 остават низкорисковите нива за покупка с близък стоп.
            При сегашното ниво от 1,3350 еврото си е за продаване отвсякъде, а при пробив на 1,3280 още повече! Де що негативни новини имаше за долара всичко излезе. Освен това Бернанке утре ще се изказва пред някаква сенатска комисия.

Проблемът си остава пазара на ипотеки в щатите. Днес вече се чува че вече договорени ипотеки през миналата седмица вчера вече се отказват, което е притеснително за капиталовия пазар не само в САЩ но и в ЕС. Бернанке ще се постарае да потуши тези страхове за да се спечели време. Затова долара ще поскъпне. Няма да позволят кризата да започне ако еврото е над 1,26/1,27.

Коментар

• И от какъв зор да поствам графики Блябля ??
              Може би си прав да кажеш ,че не трябва да се правят крайни исказвания ,но ти пък като си много тактичен наричаш постовете ми идиотски .
              Не ми се занимава повече .имам си достатъчно работа .
              Пишете си помежду си щом като друго мнение тук няма място .
              Gl

Коментар

• Viktor

Недейте се кара еврото вече цял ден е в силно бай кондиция , и вече даже и тези които ще загубят ако се качи са се примирили обаче поне да се качи или там каквото ще прави , същото е и при другите , бче и на другите пазари е така , обаче ще се оправят важното е леко да се поизгледа отстрани ситуацията да стане ясно кой с по-здрави нерви и за това графики не трябват.
                D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2459264
                  Що се карате.
                  Ето ви какво съм писал и аз ?
                  И си е така..., имахме двоен връх и слизане надолу.
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на
                  Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor
                    Ти да не си мазохист че правиш цял ден достояние на всички грешкити си ?
                    Графиката ти отново е грешна бе човек !
                    Я пусни една "правилна" графика... Много се кефя на такива ИДИОТСКИ постове и определения, хехе... И аз не съм съгласен с много от нещата, които се пишат по форума, но това не е причина, за да квалифицирам. В случая си го позволявам съвсем умишленно!

В евро/долар нищо ново за отбелязване - гоним си целите нагоре (3450/70) и всеки спад е добре дошъл за откриване на дълги позиции. Утре по всяка вероятност ще е ден за акомулиране на нови къси, т.е. за постепенно корективно слизане, а 3310 и 3280/90 остават низкорисковите нива за покупка с близък стоп.

Виктор, съвсем сериозно, пусни, ако обичаш, една професионална графика!

Коментар

• А ...,виж тука си прав-бях забравил ,че съм го споделял някъде .
                      Не ,не съм привърженик на тая мъдрост.
                      Щом съм го писал значи че съм го мислил .
                      То тука човек да не смее да пише нещо .
                      Успех !

Коментар

ОК .
                        Мир да има !
                        Няма да споделям мнение .
                        И за никакви двойни върхове не съм писал-по начало твърде рядко пиша където и да било .
                        ваша си работа .
                        GL
                        Напротив,двоен връх при еврото на 1.3360 и потегляне надолу :-)
                        Помня аз като слон.Никой не е брилянтен,точно за това сме хора.
                        Ти да не си почитател на шопската мъдрост - не е важно аз да съм добре,а шурето да е зле ?

Коментар

• ОК .
                          Мир да има !
                          Няма да споделям мнение .
                          И за никакви двойни върхове не съм писал-по начало твърде рядко пиша където и да било .
                          ваша си работа .
                          GL

Коментар

Viktor, neznam ti kakvi povedi imash na realniq pazar.
                            Po dobe e chovek da spodeli greskite si s kolegite, za da poluci polezen syvet i moralna podkrepa kakto i za da mogat vsicki da se pouchat ot tova i da imat polza ot boleznenia opit. Licno az sym naucil mnogo pvece ot moite greski i ot spodelenite greski ot drugi kolegi otkolkoto ot tova koj kolko specelil.

Nisto licno kym teb, izraziavam licno mnenie. Zajazdaneto ne vodi do nisto dobro.

Zelaja ti uspeh.

PS: Az mezdu drugoto pri gbp/j i kabela sym kys. Mislia ce 231 ste padne do kraja na denia. Tova ne e predostavka za tygovia.

Коментар

Ти не беше ли Виктор - двойния връх :-) Писна ми от хейтъри

Коментар

• Нямаш проблеми.Търгуваш обратно,а после ще почерпиш и си готов.

Успех
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X