IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kiril123
    az li4no zalagam na slednata posledovatelnost sega 1.2985 , posle down 1.2920-30 posle pak nekade gore pod 1.30 i taka 6te izreindjim v granici 1.29 - 1.30 . use6tam se zaformia dylga konsolidacia s 6iroki granici 1.2800 - 1.31. kato spored men nivata nad 1.300 6te gi vijdame vse po riadko . no tova si e moe mnenie

Otnovo pozdravi
    Аз напълно съм съгласен за предстоящо стръмно спускане но тук извини ме долара ми е скъп и немога да си го позволя чакам още малко но напълно несъм съгласен с отричането на 1.30+ нивата за мен 1.3060 Е СЛЕДВАЩОТО НИВО КОЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ВИДИМ а от там е рано още да се каже, ей как ме ядоствате аз ви казах че втори път тая седмица няма да ям дърво

Коментар

• li4no az nivata gi igraia s 10 pipa po dolu , 6toto se iadosvam vseki put. Dnes imah t.p na dylga ot 1.3005 ot pytyk s t.p 1.3042 i ot tam skusiah , no to vzelo 4e stignalo do 1.3035 . viarno 4e pri4inata za spadaneto e po slu4ai izkazvane v 10:13 na6e vreme "Strong USD In US Interests - Paulson (Rtrs)] " i zatova mi se struva 4e okolo 1.3000 6te go selvat evroto . Ne sym za 10 te pipsa a za izpylnenite orderi !
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• az li4no zalagam na slednata posledovatelnost sega 1.2985 , posle down 1.2920-30 posle pak nekade gore pod 1.30 i taka 6te izreindjim v granici 1.29 - 1.30 . use6tam se zaformia dylga konsolidacia s 6iroki granici 1.2800 - 1.31. kato spored men nivata nad 1.300 6te gi vijdame vse po riadko . no tova si e moe mnenie

Otnovo pozdravi

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          a dylgite sy6to sa ideini , no ne ot tuk ami ot 1.2920 kydeto e MA100 . toest iskam da kaza 4e sega sme na nivo kydeto e 50 na 50 6ansa da idem v posoka korekcia na dne6nia spad , kato fiboto izliza na 1.2995 , zatova i kysata e 10 pipa pod nego i stopa e 10- pipa nad nego ili da slezem za da vidim celta na tova probiv4e na podkrepata pri 1.2973 .

LEk i profiten den
          2920 тества ме ли го пада и после ще имаме яко даун грешно мислиш според мен, първо защо търсиш къса само на 50 фибо на последният спад при безкорективно движение би трябвало да търсиш къса 61.8 после 2920 не дава завършеност на картинката

Коментар

• a dylgite sy6to sa ideini , no ne ot tuk ami ot 1.2920 kydeto e MA100 . toest iskam da kaza 4e sega sme na nivo kydeto e 50 na 50 6ansa da idem v posoka korekcia na dne6nia spad , kato fiboto izliza na 1.2995 , zatova i kysata e 10 pipa pod nego i stopa e 10- pipa nad nego ili da slezem za da vidim celta na tova probiv4e na podkrepata pri 1.2973 .

LEk i profiten den

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
              Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от bnight
              Първоначално изпратено от koko
              Ок дотук добре позицията ми е готова от долу.

Дълга със средна цена 1.3006 стоп 1.2960 тп 1.31
              Местя стоп-а си на 1.3010 Току що на КОКО стоп-а отхвърча но както казах още вчера в понеделник сутрин трябва да сме на 1.2960 с малко закъснение това все пак стана. Успех на всички.

хехе, радвай се на хорското нещастие радвай се ти - ей ще взема една сопа и като те почна, беше прав сега ще видя аз какви да ги мътя
              Стоп на 1.3000 не очаквам нищо над 1.2990 КОКО за утре уговорката ни остава в 13:00 ако има нещо знаеш ми номер. Успшех на всички.

Бинайт тоя път вече преигра повярвай ми, сложи едно ФЕ - все едно това е АВС 3090-2980-3040-2940 да видиш че имаме завършеност

Коментар

• ideina tyrgoviika e kusi eur/usd ot 1.2985 stop 1.3005 i t.p. 1.2920 .

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Очаквам рейндж 1.2960-1.2920 до отварянето на евросесиите утре.

Успех
                  Това за мен е грешно твърдение, ако видим 2920 а то верно е съпорт то тогава сме занадолу и аз ще обърна да търся къси, но нека да видим как 3062 се държи нагоре но бием ли под 29 то сме до голяма степен в даун мув май разбираш ли значи който е нещо около 1.2600 цел - невярвам така да се случи или поне не искам да вярвам и въпреки че съм сравнително лек ще си изям топките от яд не заради топките а заради факта че се надявам да си купя евтини долари къде 1.32-33 и ако съм изпуснал влака сори майкъл - факта е факт пробива под 2960 вече отвори и здравите цели надолу въпросът е коя работа е по-спешна - за мен безапелационно това е горната но вече карам по-внимателно, аджеба един стоп за седмицата ми е ок стига толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от Хоската
                    Здравейте отново,бате Хос се уреди с поредната поръчка (номер 20)на 237.40,която ще затвори на 238.40,за да си гушне поредните сладки 100п.В случай,че реши да пада,ще я посрешнем на 236.40,също и на 235.40.
                    А също и на 228...
                    229.29

Коментар

• Този паунд ако се помотае още малко ще завъртя една шайба на Сорос :-)
                      Тъпия кабел къде се спря наникъде сега ..да бие подкрепата и да си ходи вкъщи на 1.9260.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Очаквам рейндж 1.2960-1.2920 до отварянето на евросесиите утре.

Успех
                      Working...
                      X