IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karakondjul
    Abe ima li tuka nqkoi hitrec deto udari EURNOK-a s 5-10 figurki po glavata? Q da stane toq da go vidime

Kak me e qqqqqd che tova go propusnah - sha sa prasna !!!
    Преди да се праснеш ме светни на коя африканска страна е това НОК... като го чуя се сещам за символа на Нокиа на нюйоркската борса, ама едва ли за това говорим ;-)
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Abe ima li tuka nqkoi hitrec deto udari EURNOK-a s 5-10 figurki po glavata? Q da stane toq da go vidime

Kak me e qqqqqd che tova go propusnah - sha sa prasna !!!

Коментар

• EURCHF na 6199 e dobar short, bilo to za scalp-che ili za swing-che

Коментар

• Здравейте и от мен и успешна търговия тази седмица ...
          Та значи да ви открехна на кратко .. кой съм аз и за какво се боря .. къси EUR/USD от 1.3275 и къси GBP/USD от доста време на 1.9570..хм доста зле нали Също така имам къса позиция в BGN/JPY също не от скоро от 79.77 с добавки ... Надявам се до края на тази седмица да приключа с тези позиции а за EUR/USD мисля още днес да я затворя ако новините в 17:00 са на моя страна и резултатът ме удовлетворява... Та това е от мен засега....

И нали знаете... Извинявайте ако има нещо

Коментар

• ....

http://web.hit.bg/signals/
            D.Y.F-091066

Коментар

• Добро утро на всички.
              Започва седмицата на бат'ви Маската Маскатов
              хехехехехе....
              Каде ми са сега разбирачите на "игра" на Форекс.
              Да ви опресня паметта:

09.03.2007 AUD/USD short 10 0.781
              12.03.2007 EUR/USD short 80 1.3289
              15.03.2007 AUD/USD short 10 0.7871
              19.03.2007 AUD/USD short 10 0.7991
              21.03.2007 USD/CAD long 10 1.1599
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

• Здравейте колеги,ето ви моята идея за долар/йена

успех на всички

Коментар

• шорт от 1.3282 стоп 1.3327 тп1 1.3254 и добавка в дълги usdcad за поне 1.1650 стоп 1.1557 и лека нощ

Коментар

• ще търсим тест на 1.3240

Коментар

• ...

http://web.hit.bg/signals/
                      D.Y.F-091066

Коментар

• supereto днеска е бил почивка и се е размислил
                        сега ще прочета какви ги е вихрил ама съм сигурен ,че ще е интересно/и е прав/

Коментар

• greedy

Знам че съм прав , радвам се че си правилно ориентиран написах го за тези които не са нясно понеже още не са се задълбочили в това кое как става. И понеже още си блъскат главите над това брокера отваря ли ги реално и са склонни самарянски да прехвърлят проблема върху собствената си глава а той брокера отваря каквото той реши и проблема си е на брокера.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: greedy

Първоначално изпратено от supertrader
                            Споко не съм казал че ще пропаднат , напротив много са търсени и вървежни , ти как мислиш че става хватката да предложит търговия на локални пазари през теб при положение че регулацията не го позволява - яки връзки! И как да са любезни като са хванали господ за шлифера , аз не говоря с тях щото кой съм да се надявам да ми обърнат внимание и сметка нямамам при тях и бих си отворил само през посредник та ако може той да говори с тях не аз , просто да не ми се налага , а на джавата директно не бих търгувал и насила да ме караш , не стига че са ми далеч като връзка ами и да ползвам дървен софтуер който има апи и разбира се е някой бързак от към връзка и софт , а като софтуер могат чудеса да се направят да си ме цака редовно и той това да работи , а на мен да ми остане идеята да се чуствам щастлив че наистина реално си отварям позиция при положение че понятието реално напълно се покрива в случая с виртуално.
                            Рядко търгувам форекс през ИБ,така че няма как да ме цакат.За фючърси и акции са перфектни откъм бързина и връзка и за разлика от валутите там са само посредник.За платформата си прав дървена е,но не е задължително да се ползва.Аз също съм противник на джава софта и затова използвам друга чартинг платформа и отделен фронт енд за ордерите.

Коментар

• Предишната седмица беше наистина на паунда.Гази навярно ще е на йената.

Коментар

• IneedMoney

Имаш впредвид това че МВФ са интервенирабли вербално срещу долара сигурно! МВФ са ФЕД , понеже онези не им стискаше да си смъкнат лихвата - да дадат по евтини кредити при положение че инфлацията там е прилична сиреч банките да дават пари които после не си ги търсят един вид , обаче им трябва или поне искат да опитат да задържат индексите нагоре и уж и няма да могат да подават директен черен фундамент който да бие долара - той влияе и на пазара на акциите та те затова вкараха в играта МВФ , защото долара ако вземе да поскъпва петрола може да каже много да пада , нещо което е крайно нежелано от ФЕД. Кой качи цената на петрола - ФЕД!Кой я срина с една реч само за два часа когато имаха интерес и се надяваха да спечелят изборите републиканците за конгреса - Полсън , само си отвори устата и бензина по бензиностанциите стана по евтин. А Фед твърдяха че им е голям проблем бориха се да не поскъпва , но винаги накрая добавяха че ще поскъпне и той много поскъпна.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X