Първоначално изпратено от karakondjul
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте и от мен и успешна търговия тази седмица ...
Та значи да ви открехна на кратко .. кой съм аз и за какво се боря.. къси EUR/USD от 1.3275 и къси GBP/USD от доста време на 1.9570..хм доста зле нали
Също така имам къса позиция в BGN/JPY също не от скоро от 79.77 с добавки ... Надявам се до края на тази седмица да приключа с тези позиции а за EUR/USD мисля още днес да я затворя ако новините в 17:00 са на моя страна и резултатът ме удовлетворява... Та това е от мен засега....
И нали знаете... Извинявайте ако има нещо
Коментар
-
Добро утро на всички.
Започва седмицата на бат'ви Маската Маскатов
хехехехехе....
Каде ми са сега разбирачите на "игра" на Форекс.
Да ви опресня паметта:
09.03.2007 AUD/USD short 10 0.781
12.03.2007 EUR/USD short 80 1.3289
15.03.2007 AUD/USD short 10 0.7871
19.03.2007 AUD/USD short 10 0.7991
21.03.2007 USD/CAD long 10 1.1599Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Форекс Форексов
шорт от 1.3282 стоп 1.3327 тп1 1.3254 и добавка в дълги usdcad за поне 1.1650 стоп 1.1557 и лека нощ
Коментар
-
Форекс Форексов
ще търсим тест на 1.3240
Коментар
-
greedy
Знам че съм прав , радвам се че си правилно ориентиран написах го за тези които не са нясно понеже още не са се задълбочили в това кое как става. И понеже още си блъскат главите над това брокера отваря ли ги реално и са склонни самарянски да прехвърлят проблема върху собствената си глава а той брокера отваря каквото той реши и проблема си е на брокера.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: greedy
Първоначално изпратено от supertraderСпоко не съм казал че ще пропаднат , напротив много са търсени и вървежни , ти как мислиш че става хватката да предложит търговия на локални пазари през теб при положение че регулацията не го позволява - яки връзки! И как да са любезни като са хванали господ за шлифера , аз не говоря с тях щото кой съм да се надявам да ми обърнат внимание и сметка нямамам при тях и бих си отворил само през посредник та ако може той да говори с тях не аз , просто да не ми се налага , а на джавата директно не бих търгувал и насила да ме караш , не стига че са ми далеч като връзка ами и да ползвам дървен софтуер който има апи и разбира се е някой бързак от към връзка и софт , а като софтуер могат чудеса да се направят да си ме цака редовно и той това да работи , а на мен да ми остане идеята да се чуствам щастлив че наистина реално си отварям позиция при положение че понятието реално напълно се покрива в случая с виртуално.
Коментар
-
IneedMoney
Имаш впредвид това че МВФ са интервенирабли вербално срещу долара сигурно! МВФ са ФЕД , понеже онези не им стискаше да си смъкнат лихвата - да дадат по евтини кредити при положение че инфлацията там е прилична сиреч банките да дават пари които после не си ги търсят един вид , обаче им трябва или поне искат да опитат да задържат индексите нагоре и уж и няма да могат да подават директен черен фундамент който да бие долара - той влияе и на пазара на акциите та те затова вкараха в играта МВФ , защото долара ако вземе да поскъпва петрола може да каже много да пада , нещо което е крайно нежелано от ФЕД. Кой качи цената на петрола - ФЕД!Кой я срина с една реч само за два часа когато имаха интерес и се надяваха да спечелят изборите републиканците за конгреса - Полсън , само си отвори устата и бензина по бензиностанциите стана по евтин. А Фед твърдяха че им е голям проблем бориха се да не поскъпва , но винаги накрая добавяха че ще поскъпне и той много поскъпна.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар