IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от kritelin
    На 4 часа при кабела имаме триъгълник.Ако се активира имаме цели много надолу.
    Нали и аз така мисля 1.88 да ама натиска идва от 1.97 ниво тоест можем да качим поне до 1.95 ниво преди това ще ти пусна графика на ЛС
    Аз чакам 1.89 някъде и от там ъп за над 2.0.От 1.89 трябва да почне 3-та от 5-ца нагоре.За ъп-а сега съм съгласен като цяло,защото съм в дълга в момента,но се чувствам малко некомфортно незнам и аз защо :-)
    Иначе 1.89 на всяка цена
    Зависи от долара какви ще ги сътвори паунда гони някъде 1.87 виж това което ти пуснах но ми се струва че на 1.88 ще приключи мача но нека да видим откъде ще тръгне дори 97 ниво е възможно преди това рано е да се каже че е готов занадолу аз си мисля че още няма индикации за това

Коментар

• Сложих си стопа на нула вече и бягам да почивам.
      Успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от kritelin
        Нали и аз така мисля 1.88 да ама натиска идва от 1.97 ниво тоест можем да качим поне до 1.95 ниво преди това ще ти пусна графика на ЛС
        Аз чакам 1.89 някъде и от там ъп за над 2.0.От 1.89 трябва да почне 3-та от 5-ца нагоре.За ъп-а сега съм съгласен като цяло,защото съм в дълга в момента,но се чувствам малко некомфортно незнам и аз защо :-)
        Иначе 1.89 на всяка цена

Коментар

Коментар

?!?!?!?!?болинджър бандс?!?!?!!??
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• На 4 часа при кабела имаме триъгълник.Ако се активира имаме цели много надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                от тук може още един тест на 1.3200 и доун на няколко стъпки до към 1.3115-20

Кирил аз мисля че вчера ти пуснах защо техвически пробива над 3170 гарантира ход до 3220-30, това добре но наистина напрактика при тия нива навлизаме в опционни бариерки и добри оферти продава - включително има слухове че доста страни от източна европа ще търсят сел от нива над 3200

Коментар

• Къси евра на 1.32
                  Някак си кръгло ми е....и си е здрава барикада.
                  Според мен ще се блъскаме кат вълна в бряг до към 1,3210/20 и слизаме надолу до 1,3120/30
                  А да видим де вика Кирето....хехехехехе
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на
                  Представлението/Престъплението

Коментар

• абе фьцм ми котират 10 пипа под тази на стс и делтата , кво става
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Такива кендъли няма да се спрат на 1.3200, ще има обири

Коментар

• ще е хубаво ако още днес видим 1.3220 и от там направим обръщащи кендъли но Киро, мисля че няма да е само тест на 1.3200 а ще го бием да оберем стоповете защото импулса има сила да продължи нагоре

Коментар

• kasi na 3193 bez SL s cel nadolu

NQMA da se ochudq ako se hlazne 50 pipa - vij zlatoto kakvo pravi

Коментар

• от тук може още един тест на 1.3200 и доун на няколко стъпки до към 1.3115-20

Коментар

• тоя импулс го очаквах защото на 15м направихме кука на Рос която бързо пробихме, сега не знам какво ще лъжат с новините но ще има бой по стопове ми се струва

Коментар

• стопа на дългите долар / йена издържа за 1 пипс както и на едната ми сметка късите евра

Коментар

Working...
                                X