тожа му беше сега сме даун , не вярвам да го пуснат пак над 1.32 преди корекцията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kritelinНе можах аз да разбера защо избягахте от късите в двойките с йената,като си вървят плавно на юг ?
Здравейте компанията. Камилската гърбица на чичо Джо Рос е добра, да, но както казваш е трендовска тактика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kiril123не разбирам от акции , но акциите падат не само в уса ами и в европа , така че се уравновесяват нещата
Трябва ли сега да обяснявам схемата на кери трейдс. Логиката е че като започнат да падат позициите в които са вложили финансирането от ниските лихви в Япония (тук се включват и щатските акции) то спекулантите си закриват тези позиции в акции и си покриват кери трейдс, което води до поскъпване на йената. Разбира се покриване на кери трейдс дефакто може да няма, но има една сурия гъдулки които си мислят че има и купуват йени и така йената поскъпва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kritelinНе можах аз да разбера защо избягахте от късите в двойките с йената,като си вървят плавно на юг ?
15:30 е днес 14:30 и така докато сменят времето.
Иначе за Retail Sales може и да подкрепят малко долара. Ще видим.
Иначе какво се случва когато падат щатските акции може да провериш какво се е случило 5-те дни след 28.02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kritelinНе можах аз да разбера защо избягахте от късите в двойките с йената,като си вървят плавно на юг ?Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kritelinНе можах аз да разбера защо избягахте от късите в двойките с йената,като си вървят плавно на юг ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfreshПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123мисля да вляза с нова добавка в еур/усд на 1.3195 със стоп на всички на 1.3215 . йената малко ми провали плана за еврата , ама както и да еForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kritelinНе можах аз да разбера защо избягахте от късите в двойките с йената,като си вървят плавно на юг ?Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар