If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да паундйена се уплаши нещо от бат Пешо щот той каза че под 225.7 няма спиране до къде 220-219- много рибарска идея - играчите просто им трябва такава цаца че да си отвържат carry trade кросовете но все пак карай внимателно там че може да започне да се вълнува бързо нагоре надолу, на мен вчера ми перна плюсов стоп и ме е страх да я търся в дълга защото стопа трябва да е голям иначе я виждам на 229 поне тая седмица
и да ме удари на 224.90 , няма проблеми няма да ми е първи стоп днес
Да паундйена се уплаши нещо от бат Пешо щот той каза че под 225.7 няма спиране до къде 220-219- много рибарска идея - играчите просто им трябва такава цаца че да си отвържат carry trade кросовете но все пак карай внимателно там че може да започне да се вълнува бързо нагоре надолу, на мен вчера ми перна плюсов стоп и ме е страх да я търся в дълга защото стопа трябва да е голям иначе я виждам на 229 поне тая седмица
Goldman quarterly earnings rise to a record
Citigroup raises offer for Japan's Nikko by 26 pct
Retail sales rose 0.1 pct in Feb
New Century says SEC conducting investigation
Activity heats up in possible Chrysler sale: report
Starbucks aims for 40,000 new stores
EU says has lever over U.S. on opening air market
China inflation ticks higher as food prices rise
AT&T to invest $750 mln in Internet business
Countrywide says subprime turmoil may harm results
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
sell NZD/USD 0.6949 stop 0.7005 tp : ? имаме много хубав кендъл за обръщане и се отблъскваме от фибо 61.8 на последното низходящо . Получава се и нещо като глава и рамене на едночасова. Добавка под 0.69 .първата цел може би е кам 0.68 за евентуално 123 дъно
Коментар