If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си.......просто не съм успял да го предвидя, следващия път ше знам и ще следя и затова.
Така се трупа опит според мен.
Загубата си е загуба....инкасирам си я и продължавам напред.
Другия път може и да усетя бурята....тогава ще съм натоварен правилно.
Абе споко аз помислих, че ще те изгубим като кадър, но щом си имаш и друг акаунт само напред, аз примерно имам 4-отворени позиции:
Прав си.......просто не съм успял да го предвидя, следващия път ше знам и ще следя и затова.
Абе споко аз помислих, че ще те изгубим като кадър, но щом си имаш и друг акаунт само напред, аз примерно имам 4-отворени позиции:
Утре промоционалният (хехе) селл е от 3220/35 и 3250/65 с БЛИЗКИ СТОПОВЕ. Като се посъберат повечко позициики, ще ви пусна нова картинка.
Мацко, това е един от малкото случаи, когато не се радвам на спечелен облог... Даже съжалих, че тази вечер, както никога, се зачетох във форума.
Нищо Бля Бля....догодина ще те бия
хехехехехехех
Сигурноста е гадно нещо.
Просто бях сигурен и се натоварих здравата.
Всяко зло за добро.....пляснаха ме през ръцете.
Дано другия път не съм толкова смел.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
При евро йена не сме направили още третата коригираща вълна , а вчера се отблъснахме от 50МА (4H) и 50 % фибо на последното низходящо движение MACD даде сигнал на 4H . Имаме и една интересна формация на 1H 3 черни врани след , която направихме тест на важно ниво и трябва да продължим на долу . На 1H се образува и нещо като чаша с дръжка , което трябва да се развие като 123 формация. Пробихме една тренд линия и чакам пробив на 20 МА (4Н) и 50 МА (1Н).
След толкова много сигнали дано да не се обърнат срещу мен,
Но аз съм къс 155.09 и стопът ми вече е преместен на 155.45, така че рискът си струва
Първоначално изпратено от denislav_iliev
sell NZD/USD 0.6949 stop 0.7005 tp : ? имаме много хубав кендъл за обръщане и се отблъскваме от фибо 61.8 на последното низходящо . Получава се и нещо като глава и рамене на едночасова. Добавка под 0.69 .първата цел може би е кам 0.68 за евентуално 123 дъно
За сега всичко е по план.
Смятам да затворя по 30 % за да си осигуря някаква печалба ако евентуално обърнем
Сринаха се, защото имаше условия за това. Не е кратко за обяснение. Но мога да ти пусна какво писах днес сутринта на един познат като той ме пита защо ще се сринат днес. Ще ти го пусна по ЛС за да не пълним форума, освен ако някой друг не иска да види.
Вярно е че не може да се предвиди всичко, иначе щяхме да сме милионери отдавна. Но поне можем да се опитаме да предвидим повечето неща.
Идеята на форума е всеки да споделя своето мнение. Не виждам причина да го считаш за спам. Дали да го чете или не всеки сам ще реше.
Относно йената - моето мнение че все още няма фундаментален аргумент за тази промяна в тренда.
OK. Ето това му писах като причини
1. fundamentalni:
a. novinite okolo dramite s subprime mortgage companies, koito se razrastvat i mai shte zasegnat i nqkoi golemi banki v US
b. yenata podnovi poskypvaneto si, koeto shte podnovi strahovete okolo zatvarqneto na carry trades i namalqvane na evtinoto finansirane
2. tehnicheski
a. US pazara veche consolidira silniq spad ot predi 2 sedmici (spored fractal dimension indicatora) i sega predstoi novo silno dvijenoe
b. SP500 ne uspq da se vyzstanovi nad kliuchovoto nivo ot 1420 punkta
3. sentiment
a. nastroeniqta pak stanaha positivni vypreki che indexite ne se vyzstanoviha dobre - VIX index se korigira nadolu 63% ot pokachvaneto si, dokato index SP500 vyzstanovi samo 37% ot spada - tova si e bearish divergence
Имаше едно дъно около 223,70, а следващото е чак на 222,75.Поради това купих от 223,99, с цел-225, СЛ-223,65.Покупка и на паунд-долар от 1,9290 със СЛ на 1,9268 и ТП - 1,94.
Надявам се срива на борсите, от който се възползвах на Насдак100, да е поспрял и да коригира до към 23,6% - 225,10.
Сринаха се, защото имаше условия за това. Не е кратко за обяснение. Но мога да ти пусна какво писах днес сутринта на един познат като той ме пита защо ще се сринат днес. Ще ти го пусна по ЛС за да не пълним форума, освен ако някой друг не иска да види.
Вярно е че не може да се предвиди всичко, иначе щяхме да сме милионери отдавна. Но поне можем да се опитаме да предвидим повечето неща.
Идеята на форума е всеки да споделя своето мнение. Не виждам причина да го считаш за спам. Дали да го чете или не всеки сам ще реше.
Относно йената - моето мнение че все още няма фундаментален аргумент за тази промяна в тренда.
Прав си.......просто не съм успял да го предвидя, следващия път ще знам и ще следя и затова.
Другия път може и да усетя бурята....тогава ще съм натоварен правилно. Но най-гадното ще е ривърса да е около 224....хахахаха...тогава ще съм бесен.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Според мен това е най-големия проблем на трейдърите - да умеят да губят. Никой не обича да го прави. Въпреки, че тренда е очевидно срещу теб все се надяваш, че ще се обърне. И по това се отличават опитните играчи. Понякога просто трябва да обърнеш масата и това е. Иначе няма спасение.
Мерси за съчуствието, по леко ми стана.
Съгласен съм колега, ама ми кажи що се сринаха щатските акции.
Всяко нещо си има обяснения, просто е трудно да се придвиди всичко.
Коментар