За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
[quote="Plamen Tanev"]Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Plamen TanevАко паунд-йена е формирала двойно дъно , то имам шанс за двете цели - 224,68 и 225,00.Може пък жълтурите да не искат висок курс на йената....Засега.............
На 5-минутка - майтап, ако издържи, но и 116,00 е технически фактор в полза на това "дъно".Пак казвам - засега...................Игра с огъня....
Сега ще ви постна една идейка
Коментар
-
[quote="kritelin"]Първоначално изпратено от Plamen TanevАко паунд-йена е формирала двойно дъно , то имам шанс за двете цели - 224,68 и 225,00.Може пък жълтурите да не искат висок курс на йената....Засега.............
На 5-минутка - майтап, ако издържи, но и 116,00 е технически фактор в полза на това "дъно".Пак казвам - засега...................Игра с огъня....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от tommyКво ще кажеш за йената - задра яко в лайната, а? А още не са отворили жълтурите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от tommyКво ще кажеш за йената - задра яко в лайната, а? А още не са отворили жълтурите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от tommyКво ще кажеш за йената - задра яко в лайната, а? А още не са отворили жълтурите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinМацко аз още предния път като се напъха в дълги в двойките с йената ти казах,че си играеш с огъня.Жалко за акаунта,но като те гледам си опитен и бързо ще възстановиш загубеното.
Виждам тука във форума шашкащото желание на всички да контрят движението надолу и не мога да разбера смисъла на занятието.Особено пък при паунд/йена.
Кивито се справя блестящо и се надявам до края на седмицата да го видим на 0.66 където му е мястото.
Коментар
-
Мацко аз още предния път като се напъха в дълги в двойките с йената ти казах,че си играеш с огъня.Жалко за акаунта,но като те гледам си опитен и бързо ще възстановиш загубеното.
Виждам тука във форума шашкащото желание на всички да контрят движението надолу и не мога да разбера смисъла на занятието.Особено пък при паунд/йена.
Кивито се справя блестящо и се надявам до края на седмицата да го видим на 0.66 където му е мястото.
Коментар
Коментар