IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората

Коментар

• [quote="Plamen Tanev"]
      Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Ако паунд-йена е формирала двойно дъно , то имам шанс за двете цели - 224,68 и 225,00.Може пък жълтурите да не искат висок курс на йената....Засега.............
      Къде го това двойно дъно ?[/quote
      На 5-минутка - майтап, ако издържи, но и 116,00 е технически фактор в полза на това "дъно".Пак казвам - засега...................Игра с огъня....
      Аз го чакам на 115.75 някъде да се спре,ако ще се спира изобщо :-)
      Сега ще ви постна една идейка

Коментар

• [quote="kritelin"]
        Първоначално изпратено от Plamen Tanev
        Ако паунд-йена е формирала двойно дъно , то имам шанс за двете цели - 224,68 и 225,00.Може пък жълтурите да не искат висок курс на йената....Засега.............
        Къде го това двойно дъно ?[/quote
        На 5-минутка - майтап, ако издържи, но и 116,00 е технически фактор в полза на това "дъно".Пак казвам - засега...................Игра с огъня....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от kritelin
          Първоначално изпратено от Han Krum
          Първоначално изпратено от tommy
          Кво ще кажеш за йената - задра яко в лайната, а? А още не са отворили жълтурите.
          Ако питаш за моето мнение аз съм доволен, защото съм къс в GBP/USD, а и мисля че това е начаото на апокалипсиса на кросовете...
          Паунд/йена бием ли 221 отиваме на 202 според мене :-)
          В грешка си колега аз мисля, че целта е около 210..., даже ако искаш да се обзаложим на нещо символично......
          Може и да си прав,но спрем ли на 210 после имаме много ъп.Аз за сега няма да пипам.Добре захраних с 5-6 фигури от падането доволен съм.По-отдолу ще се включа с дълги с по-дългосрочни цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
            Естествено, че не искат, обаче кой ги пита. Шубето е голям страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Кво ще кажеш за йената - задра яко в лайната, а? А още не са отворили жълтурите.
              Ако питаш за моето мнение аз съм доволен, защото съм къс в GBP/USD, а и мисля че това е начаото на апокалипсиса на кросовете...
              В грешка си колега аз мисля, че целта е около 210..., даже ако искаш да се обзаложим на нещо символично......

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                Къде го това двойно дъно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Ако паунд-йена е формирала двойно дъно , то имам шанс за двете цели - 224,68 и 225,00.Може пък жълтурите да не искат висок курс на йената....Засега.............

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Мацко аз още предния път като се напъха в дълги в двойките с йената ти казах,че си играеш с огъня.Жалко за акаунта,но като те гледам си опитен и бързо ще възстановиш загубеното.
                      Виждам тука във форума шашкащото желание на всички да контрят движението надолу и не мога да разбера смисъла на занятието.Особено пък при паунд/йена.
                      Кивито се справя блестящо и се надявам до края на седмицата да го видим на 0.66 където му е мястото.
                      Абе то и Коко се нагълта вчера с къса йена, ама май се освободи,тъй, че ....

Коментар

• Мацко аз още предния път като се напъха в дълги в двойките с йената ти казах,че си играеш с огъня.Жалко за акаунта,но като те гледам си опитен и бързо ще възстановиш загубеното.
                        Виждам тука във форума шашкащото желание на всички да контрят движението надолу и не мога да разбера смисъла на занятието.Особено пък при паунд/йена.
                        Кивито се справя блестящо и се надявам до края на седмицата да го видим на 0.66 където му е мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy

Коментар

• Кво ще кажеш за йената - задра яко в лайната, а? А още не са отворили жълтурите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
                              има ли някой буден още?
                              Аз...

Коментар

• има ли някой буден още?

Коментар

Working...
                                X