If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси за съчуствието, по леко ми стана.
Съгласен съм колега, ама ми кажи що се сринаха щатските акции.
Всяко нещо си има обяснения, просто е трудно да се придвиди всичко.
Индикаторно сме нагоре, и си мисля че ако издържа тази вечер утре ще почне сабалян здраво да се купува.....сега пада щото се всеки се отърва от къси паунди и се ослушват за покупки.
Следващото покачване ще е доста бурно си мисля.....от тези нива около 224 ще има агресивни покупки но най рано сутринта към 10:00 БГТайм.
Така, че ще наблщдаваме.....според мен е късно за закриване на губещи позиции и откриване на къси.
Но това е според мен.
224 е пробито, но ако си ме послушал, сигурно си радостен, но ме съмнява да си ме послушал, като съдя по психологията на потъващия(и мойта е такава), все се надявам да се обърне посоката и ме завлича и завлича....
Мерси за съчуствието, по леко ми стана.
Съгласен съм колега, ама ми кажи що се сринаха щатските акции.
Всяко нещо си има обяснения, просто е трудно да се придвиди всичко.
Индикаторно сме нагоре, и си мисля че ако издържа тази вечер утре ще почне сабалян здраво да се купува.....сега пада щото се всеки се отърва от къси паунди и се ослушват за покупки.
Следващото покачване ще е доста бурно си мисля.....от тези нива около 224 ще има агресивни покупки но най рано сутринта към 10:00 БГТайм.
Така, че ще наблщдаваме.....според мен е късно за закриване на губещи позиции и откриване на къси.
Но това е според мен. Ай да ми е честито занулена сметка - 243 пипса
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Имам...ама ко от това.
Хехеххе
Лягам си....не ми се гледа и мисли
като стана утре ще видим к'ви съм ги сготвил.
Яд ме е че не ми е вярна прогнозата.
Трябваше да сме нагоре
Просто истината е, че форекс пазара не е сам за себе си и тези които искат сериозно да да търгуват на него, трябва да са наясно какво става по другите пазари и евентуалните движения там как биха се отразили на валутите. Както беше днес случая с разпродажбите на щатские акции и поскъпването на йената. Не виждам какво сложно има да се направи връзката.
Днес Кирил писа за разни технически индикатори според които трябва да се купува GBP/JPY и USD/JPY. Аз му писах че вероятно е прав, но че днес други фактори - фундаментални и сентимент ще натежат повече, както и се случи. Между другото това го писах че ще стане още в края на миналата седмица.
Така че явно си бил прав за себе си, но не си взел предвид всички фактори, които влияят на тази двойка. Успех утре и дано успееш да излезеш невредим или поне с малка загуба.
Дружина.....положението е отчаяно,...с дълги паунди/джапанки съм от 226.20 без стоп.....сметката ми ще издържи до към 224 и ще се предаде.
Ако издържи довечера на азиатската сесия и не падне под 224 ще има доста отласване и ще достигне до 229 със сигурност....може и по нагоре, но за там не съм сигурен.
Така, че който е кат мен с дълги да стиска зъби и................
И приятна вечер
Дано имаш и друга сметка иначе нищо добро не те чака или колкото и тъпо да ти звучи, обърни платната, т.е, закрии дългите и отвори къси, положението отива към 210.....ама като гледам 16 пипа до 224...винаги може да направи откат на горе от тука с 50-60 пипа и пак лошо, тъй че играй хорото до край...
Ако имаш ресурс може да добавиш около 224,25, но непременно със стоп на 224 и първи ТП-около 224,80.Дано оцелееш!
Имам...ама ко от това.
Хехеххе
Лягам си....не ми се гледа и мисли
като стана утре ще видим к'ви съм ги сготвил.
Яд ме е че не ми е вярна прогнозата.
Трябваше да сме нагоре
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Дружина.....положението е отчаяно,...с дълги паунди/джапанки съм от 226.20 без стоп.....сметката ми ще издържи до към 224 и ще се предаде.
Ако издържи довечера на азиатската сесия и не падне под 224 ще има доста отласване и ще достигне до 229 със сигурност....може и по нагоре, но за там не съм сигурен.
И приятна вечер
Дано имаш и друга сметка иначе нищо добро не те чака или колкото и тъпо да ти звучи, обърни платната, т.е, закрии дългите и отвори къси, положението отива към 210.....ама като гледам 16 пипа до 224...винаги може да направи откат на горе от тука с 50-60 пипа и пак лошо, тъй че играй хорото до край...
И приятна вечер
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
1.9650 и на мен ми се ще така да стае, дори до края на седмица. Ако стане така соред мен е доста възможен спринт до 2.01/02.
Е да пазара сам ще си покаже въпроса е че трябва да сме готожи за отигважане на пробив и сринт в някоя от посоките.
Колкото до кабела...доста рейндж тези дни, болинджъра на 4Н доста се е стеснил, значи скоро да очакваме спринт Отдолу засега, според мен, сме ограничени от 1.917 което е долна линия на канал и долна линия на дневния болинджър. Виж за нагоре няма да се учудя и на 1.9650 след около седмица време, но засега не залагам на нито един от двата варианта, ще изчакам пазара сам да покаже накъде тръгва
По-вероятно ми се струва да тръгнем нагоре.Само дето кроса с йената ще го възпира, до долар-йена-115,50.
Йената взе да гази наред отново, всичко по пътя си....
Кире замина ли стопа или го местиш...
Ами не е да кажеш че не го говорихме че ще стане така.
Щатските акции отиват в тиквите. Ако SP500 пробие предното дъно от 1377 и тогава нивото 1326 ще го видим за дни, дори за 1 ден ако нещата загрубеят и тогава йената може и под 110 спрямо долара да отиде, а спрямо паунда не ми се смята. И тогава ще е много як трейд в обратната посока
La Salle с теб имахме малко различно виждане относно златото, според мен скоро ще го видим около 610-618$. Твоето мнени сега какво е....
Dragi Han Krume i La Salle, vapreki che gold-a na 642 shte pada do 610 za dnes veche 642 si e na dalavera. I az "vlizam".
Ako ne izlezna - znaete - svseshtichka za men i dano ne vi se sluchva Aiii, koi kaza che ot vino ne se napiva????
Не казах че ще ходи там със сигурност, а че няма да се учудя да отиде до $610. Има разлика. С други думи ако слезе там със сигурност ще си купя. Още повече че очаквам край на разпродажбите при акциите до петък, 16-ти. Така че ще го гледам, може и по-нагоре да си купя, стига да видя сигнал.
Междувременно си трейдвам опции върху фючърси на индекс SP500 и йени Не се оплаквам. Лека вечер и успешен ден утре.
Щатските акции отиват в тиквите. Ако SP500 пробие предното дъно от 1377 и тогава нивото 1326 ще го видим за дни, дори за 1 ден ако нещата загрубеят и тогава йената може и под 110 спрямо долара да отиде, а спрямо паунда не ми се смята. И тогава ще е много як трейд в обратната посока
La Salle с теб имахме малко различно виждане относно златото, според мен скоро ще го видим около 610-618$. Твоето мнени сега какво е....
Dragi Han Krume i La Salle, vapreki che gold-a na 642 shte pada do 610 za dnes veche 642 si e na dalavera. I az "vlizam".
Ako ne izlezna - znaete - svseshtichka za men i dano ne vi se sluchva Aiii, koi kaza che ot vino ne se napiva????
Грешиш, аз отново скъсих от 653$ и преди 618$ не мисля да се ослушвам за затваряне... Всъщност дано влизаш на късо...., иначе си в голяма грешка....
hacked, имаййки предвид какво те вълнува...някакви си 20-30 пипса си проличава че си начинаещ...нищо лошо разбира се. Затова един съвет, дали ще го приемеш или не ти решаваш, Забрави за интрадей търговията, гледай най-малко 4Н след това дневна. На 30мин много често се губиш, защото там стават стотици подвълни и техните подвълнички дори се забелязват. Много е объркващо за по-неопитните. По-добре е да се гледа по-голяма картинка защото там нещата са по-изчистени. Като задобрееш вече може да се пробваш и на по-малки графики като под 15мин аз лично не препоръчвам да се гледа, освен ако не сте скалпъри разбира се
Успех!
разкрит съм ,благодаря за съвета,и все пак и 30 писа са нешто
успех на всички[/img]
Колкото до кабела...доста рейндж тези дни, болинджъра на 4Н доста се е стеснил, значи скоро да очакваме спринт Отдолу засега, според мен, сме ограничени от 1.917 което е долна линия на канал и долна линия на дневния болинджър. Виж за нагоре няма да се учудя и на 1.9650 след около седмица време, но засега не залагам на нито един от двата варианта, ще изчакам пазара сам да покаже накъде тръгва
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар