IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• hacked, имаййки предвид какво те вълнува...някакви си 20-30 пипса си проличава че си начинаещ...нищо лошо разбира се. Затова един съвет, дали ще го приемеш или не ти решаваш, Забрави за интрадей търговията, гледай най-малко 4Н след това дневна. На 30мин много често се губиш, защото там стават стотици подвълни и техните подвълнички дори се забелязват. Много е объркващо за по-неопитните. По-добре е да се гледа по-голяма картинка защото там нещата са по-изчистени. Като задобрееш вече може да се пробваш и на по-малки графики като под 15мин аз лично не препоръчвам да се гледа, освен ако не сте скалпъри разбира се
    Успех!
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• пълнят ми меила с глупости

Коментар

• Fellow Trader,

Would 8 – 10% Profit PER MONTH get your attention?

We are a Forex Trading Company, with an impeccable track record in our managed account section. Our head trader has 16 years experience in the field, and earns his customers between 8 and 10% profit PER MONTH consistently, month after month.*

YOU keep full control of your money and decide upfront how much risk you’re willing to take, but with conservative trading, our trader achieves a consistent 8 – 10% profit per month (This equals an unprecedented profit of more than one hundred percent per annum).

You can never lose more than what you are willing to risk.

When you make a profit, you can use the profit to trade your own money – in this way, your initial capital will never be depleted, and you learn the secrets of trading Forex successfully from a master.

This is unheard of in the financial and/or trading world, so do not hesitate. Contact us immediately before word gets out and our capacity is filled!

Call TODAY +1 617 338 8822 or send me and email on gerda@tradexfx.com with your contact details, and we will phone you.

Kind regards,

Gerda van Wyk

Marketing Manager

Tradex Swiss AG - Boston
        100 Franklin Street
        4th Floor
        Boston, MA 02110-1515 USA
        Tel.: +1-617-338-8822
        Fax: +1-617-338-8821
        E-Fax: +41-1-274-2048
        URL: http://www.tradexfx.com
        Email: gerda@tradexfx.com

Коментар

• hacked, кабела е забраванко, когато тръгне забравя от къде е тръгнал и се сеща чак след 20 фигури
          лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
            haked,може и да стане тази вечер
            И аз така мисля,ако не и утре е ден!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от La Salle
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Йената взе да гази наред отново, всичко по пътя си....

Кире замина ли стопа или го местиш...
              Ами не е да кажеш че не го говорихме че ще стане така.
              Щатските акции отиват в тиквите. Ако SP500 пробие предното дъно от 1377 и тогава нивото 1326 ще го видим за дни, дори за 1 ден ако нещата загрубеят и тогава йената може и под 110 спрямо долара да отиде, а спрямо паунда не ми се смята. И тогава ще е много як трейд в обратната посока
              La Salle с теб имахме малко различно виждане относно златото, според мен скоро ще го видим около 610-618$. Твоето мнени сега какво е....
              haha zeh si 60 pipa ot poslednata sdelka i kato smetnem vsi4ko za dnes ot paund / jpy pravi 260 pipsa , mislia 4e e dobre , imam oba4e v eur/usd 60 pipa + 26 = 86 zaguba , sega imam dylga deto ne zatvorih 6toto sam nekav inat i iskam da vidia 1.3225 a ako vidia 1.3225 to mai 6te vidim i 1.3240 , ta ne znam zasega sam taka , imam i malki zagubi v usd/jpy no tam poziciite sa malki . pri paund /jpy 6te tyrsia pak dylga ot okolo 224.50 , sys stop 223.90 i taka , abe i utre e den

leka na vsik4i
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Гледайте еврофилма и слушайте свежа музика

Коментар

• haked,може и да стане тази вечер

Коментар

• Индекс SP500 е на 5-6 пункта над предното дъно. Довечера когато азиатците отворят и разселят техните пазари, йената пак ще подскочи. После нещата ще ги поемат пак европейците и утре индекса ще слезе под предното дъно най-вероятно и тогава ще стане още по-интересно.

Коментар

• Todays yen action makes one wonder if there is a macro acoount out there that has decided to liquidate it’s carry trades, and the amount would be enourmous. The way the market trades down in tandem with US stock market, gives the feel someone liquidating, watch for levels like 75’s and 85’s to hold to the topside. These are recent typical sell levels, where in the past market has respected 50’s and 00’s.
                      Макар, че аз съм дълъг от 226.20 без стоп.......хехехехех
                      Лудницаааааааааааааааааааааааааа
                      Закона на 5 П
                      Перфектната
                      Подготовка
                      Предотвратява
                      Провала на
                      Представлението/Престъплението

Коментар

• Колеги долар/йена мисля,че ще падне до 115.94-5 дори може и до 115.50 преди да ходим нагоре към 118.От 118 спускаме за дъно около 113.
                        Днеска ми удари стопа на нула при дългия кабел..изтървах да го затворя като беше на 20 пип-а и приключвам без радост деня :-)

Коко разгледах го това,което ми го прати за кабеларката.Незнам..мен ходене до 1.97 от тук някак си ще ме обърка.Аз си мислех първо 1.8825 някъде и после 3-та дълга и красива до над 2.0,но ще видим.
                        Ако се качи до 1.97 от там ще го скъсяваме ..още по-добре.Триъгълникът ни на 4 часова отпадна и стана флагче,което може да ни даде началната засилка за под 1.90.
                        Аз слагам ордер продава на 1.9267 и ще гледаме какво ще излезе :-)
                        Лека вечер на всички желая

Коментар

Първоначално изпратено от La Salle

Щатските акции отиват в тиквите. Ако SP500 пробие предното дъно от 1377 и тогава нивото 1326 ще го видим за дни, дори за 1 ден ако нещата загрубеят и тогава йената може и под 110 спрямо долара да отиде, а спрямо паунда не ми се смята. И тогава ще е много як трейд в обратната посока
                          La Salle с теб имахме малко различно виждане относно златото, според мен скоро ще го видим около 610-618$. Твоето мнени сега какво е....
                          Мнението ми беше дългосрочно. И продължавам да го поддържам, защото мисля че ще САЩ ще влезе в период на стагфлация. Пак ще видим нагледно колко добър икономист е бил Фридрих Хайек и австрийската икономическа школа.

Иначе текущо си прав, че и $610 няма да е странно да видим скоро. Среброто мисля, че ще види по-силен спад, защото то за разлика от златото има и индустриално приложение, а за сега опасенията за рецесия се засилват пак. Така че там $10+ също няма да е странно.

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle

Коментар

Коментар

• Йената взе да гази наред отново, всичко по пътя си....

Коментар

Working...
                                X