колеги при паунд/йена е пълно с дивергенции на по-малките графики,имаме як съпорт + доджи на 4 часа.Въпросът сега е ще го добутат ли до тест на 144 ЕМА на 4 часа,а именно 229.58 или от тука ще го бомбят надолу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kritelinСега да видим NAHB Housing Market Index.Предполагам,че го очакват доста хора въпреки,че по принцип не е от толкова голямо значение,но за създалата се ситуация може да покаже дали има светлина в края на тунела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaВ е/$ някой допуска ли да сме стигнали върха и да почне като минимум дълбока корекция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kritelinСега да видим NAHB Housing Market Index.Предполагам,че го очакват доста хора въпреки,че по принцип не е от толкова голямо значение,но за създалата се ситуация може да покаже дали има светлина в края на тунела.
Коментар
-
Форекс Форексов
Гледайте усд/япон на 15м каква красота 3хДивергенция на МАЦД, сигурни 20п надолу, нека видим ще има ли риба днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от kokoКолега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според мен
Коментар
-
Кирил това си е опция на брокера - нестава въпрос на доверие. Аз очаквам да падне малко и после реъп да направим едно С към 235 в смисъл даже сега да влезем в 3-с но както и да е - много ясно че твойте пари са твои и ти си решаваш и преди всичко ММ защото примерно някой колеги изгоряха без еврото да е направило нищо нагоре и аз се чувствам даже малко гузен защото казвах че предпочитам да падне но никога не съм казвал волуме на мах да речем но ми е кофти за това избягвам коментари. Още повече при еврото положението ми е халифакс и ако падне само ако падне ще му таковам таковата ако че съм къс двойно повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според менhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според мен) . има такъв начин така е , но каква е гаранцията 4е аз ще ти платя , или че ти ще платиш на мен - няма такава . а междувременно нито ти нито аз ще си затворя позицията защото си имам мнение както и ти .
хайде успех нека видим , може и да не дочакам целта си , може да затворя на 226.10 , може и 224.50 да видим , но целта на паунд /йена в никакъв случай не трябва да се търси над 230 . няма никва логика в това . би следвало до краиа на този месец да видим дори нива под 220 , както и за кабел под 1.90 дори 1.86-88 . оба4е долара прави номера .
поздравиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар