IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• колеги при паунд/йена е пълно с дивергенции на по-малките графики,имаме як съпорт + доджи на 4 часа.Въпросът сега е ще го добутат ли до тест на 144 ЕМА на 4 часа,а именно 229.58 или от тука ще го бомбят надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от kritelin
      Сега да видим NAHB Housing Market Index.Предполагам,че го очакват доста хора въпреки,че по принцип не е от толкова голямо значение,но за създалата се ситуация може да покаже дали има светлина в края на тунела.
      Това не е ли утре бря
      Излезе вече ..36 при очаквано 38.Нито много зле нито добре..
      Това не е ли начално жилищно строитилство дето го чакат утре сабале къде 1.44млн - значи съм се объркал

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
        В е/$ някой допуска ли да сме стигнали върха и да почне като минимум дълбока корекция?
        Аз очаквам,но само ако пробива се окаже фалшив,защото за сега сме си булиш.Мисля,че затваряне 20 пип-а по-надолу може да промени някой неща.Утре ще видим днеска беше ден са размисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
          В е/$ някой допуска ли да сме стигнали върха и да почне като минимум дълбока корекция?
          Аз очаквам мъненко на 1.34 или поне 3378 преди по-дълбока корекция къде 3180

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от kritelin
            Сега да видим NAHB Housing Market Index.Предполагам,че го очакват доста хора въпреки,че по принцип не е от толкова голямо значение,но за създалата се ситуация може да покаже дали има светлина в края на тунела.
            Това не е ли утре бря
            Излезе вече ..36 при очаквано 38.Нито много зле нито добре..

Коментар

• Не можем да се откъснем нещо от 228.51 значително при паунд/йена.Може и да поспрем за почивка и малко да върнем даже.
              Аз мисля да влизам шорт,но ще поогледам още малко и ще пиша като реша.

Коментар

• В е/$ някой допуска ли да сме стигнали върха и да почне като минимум дълбока корекция?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Това не е ли утре бря

Коментар

• Гледайте усд/япон на 15м каква красота 3хДивергенция на МАЦД, сигурни 20п надолу, нека видим ще има ли риба днес

Коментар

• Сега да видим NAHB Housing Market Index.Предполагам,че го очакват доста хора въпреки,че по принцип не е от толкова голямо значение,но за създалата се ситуация може да покаже дали има светлина в края на тунела.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                        Първоначално изпратено от koko
                        Колега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според мен
                        Че нали на всички ИП, опцията им е точно такава!! Тук много народ е пил газ или оцет!?
                        Не там може да си изберем да играем един срещу друг без да излизаме на пазара както и да е - то и ти си прав не че при бг брокерите не е същата тефтерска история но там поне знаеш че се пише на тефтер хехе

Коментар

• Кирил това си е опция на брокера - нестава въпрос на доверие. Аз очаквам да падне малко и после реъп да направим едно С към 235 в смисъл даже сега да влезем в 3-с но както и да е - много ясно че твойте пари са твои и ти си решаваш и преди всичко ММ защото примерно някой колеги изгоряха без еврото да е направило нищо нагоре и аз се чувствам даже малко гузен защото казвах че предпочитам да падне но никога не съм казвал волуме на мах да речем но ми е кофти за това избягвам коментари. Още повече при еврото положението ми е халифакс и ако падне само ако падне ще му таковам таковата ако че съм къс двойно повече

Коментар

Колега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според мен
                            Че нали на всички ИП, опцията им е точно такава!! Тук много народ е пил газ или оцет!?
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Шортнах здраво Насдак100 , вкл. от 1762, СЛ-1771, ТП-1706.Шорт и на долар-йена и от 117,7, ТП-116,95, СЛ-118,07.

Коментар

не се обиждай , но тук на никой не вярвам /за пари става въпрос все пак / и такъв род сделки не могат да се правят във форума ) . има такъв начин така е , но каква е гаранцията 4е аз ще ти платя , или че ти ще платиш на мен - няма такава . а междувременно нито ти нито аз ще си затворя позицията защото си имам мнение както и ти .

хайде успех нека видим , може и да не дочакам целта си , може да затворя на 226.10 , може и 224.50 да видим , но целта на паунд /йена в никакъв случай не трябва да се търси над 230 . няма никва логика в това . би следвало до краиа на този месец да видим дори нива под 220 , както и за кабел под 1.90 дори 1.86-88 . оба4е долара прави номера .

поздрави
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X