IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от kiril123
      kusi paund /jpy 229.05 , dobavka na 229.50 i na 230.00 , stop 231 , tp.p 225.50 . haide leka ve4er ot mene !
      Запази ми стопа за мен - сериозно ако верно търсиш 226 преди 231 по-добре да играем между нас си или аз покривам твоят стоп или ти рецепрочен мой на 227.6 примерно ако си навит
      hahah mejdu nas si , ne stava taka , mislia 4e dori niva nad 229.50 nqma da vidim, dori 6te si mislia 4e 229.50 be6e vryh , sega 229.10 e opit za nov vryh , no 6te se okaze neuspe6en i sled tova 225.50 ne ni myrda .
      samo gledai i 6te vidish .
      ako minem 229.50 6te sprem za malko na 230 i 6te vynem , tam 6te tyrsia izhod , za6toto nad 229.50 naistina celta e 232 . 6te imam sredna 229.50 i 100 % 6te izbiagam na profit , estestveno nqma da sym na profit 6toto 6te imam propusnati polzi ot 1 figura ako ot tuk napravim 230 ili 231 , no neka vidim
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от kiril123
        kusi paund /jpy 229.05 , dobavka na 229.50 i na 230.00 , stop 231 , tp.p 225.50 . haide leka ve4er ot mene !
        Запази ми стопа за мен - сериозно ако верно търсиш 226 преди 231 по-добре да играем между нас си или аз покривам твоят стоп или ти рецепрочен мой на 227.6 примерно ако си навит
        hahah mejdu nas si , ne stava taka , mislia 4e dori niva nad 229.50 nqma da vidim, dori 6te si mislia 4e 229.50 be6e vryh , sega 229.10 e opit za nov vryh , no 6te se okaze neuspe6en i sled tova 225.50 ne ni myrda .
        samo gledai i 6te vidish .

Коментар

Проба проба и аз

Лонг ПаундХиена 228.31 текуща цена стоп 227.71 цел 230.40
          Затворих половин позициа на 229.09 стопа същият целта остава

Коментар

• Da i edno kaso EURCHF kato na 6130 zashtoto dneska napravihme edno 80 pipa nagore i veche dah ne mu ostana ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123

Коментар

• kusi paund /jpy 229.05 , dobavka na 229.50 i na 230.00 , stop 231 , tp.p 225.50 . haide leka ve4er ot mene !

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                  Първоначално изпратено от $tambeto
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Колеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)

В момента паундхиена е 228.31 от тук отиваме над 229 според мен
                  Със сигурност отиваме над това ниво днес,от мен
                  Браво стамбе от тук аз затварям половин позиция и гоня още 100п нагоре а ти като скалпер би следвало да търсиш пеперудка с едно слизане и тогава пак - хехе поздрави и успех браво още веднъж

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    Колеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)

В момента паундхиена е 228.31 от тук отиваме над 229 според мен
                    Със сигурност отиваме над това ниво днес,от мен

Коментар

• Не знам ама за мен днес беше добър ден.Особено при GBP/JPY.Бях дълъг о вчера късно вечерта от 226.00 и затворих на 226.70.Сега съм дълъг от 228.00 и мисля да държа до 230.00 хехе!

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                        Dobre napravih che dnes minah na EURCHF shtoto kato gledam kakav trade stava dneska na EURUSD hehe, to po-dobre da ida za riba...

Kolegi vnimavaite s dolarcheto, samo gluposti pishat po novinite ot tipa "U.S. Stocks Advance on Speculation of Takeovers, Interest Rate Reductions"
                        E nali sharanite trqbva da zakalvat i da griznat stravta inache kak shte iskarat zaplatite!

Коментар

• Dobre napravih che dnes minah na EURCHF shtoto kato gledam kakav trade stava dneska na EURUSD hehe, to po-dobre da ida za riba...

Kolegi vnimavaite s dolarcheto, samo gluposti pishat po novinite ot tipa "U.S. Stocks Advance on Speculation of Takeovers, Interest Rate Reductions"

Коментар

Първоначално изпратено от SANDO
                            Проба проба и аз

Лонг ПаундХиена 228.31 текуща цена стоп 227.71 цел 230.40
                            http://golohoro.hit.bg/gbpjpy.png
                            Коко факир си на китайското писмо

Сандо, яд ме е само ако си прав защото отворих дълго евро и ако не съм уцелил нивото 3290 за 90пипона ще си изям топките, а това евро ми е хедж на късо - по е малко но ако падне по-надолу ще се изям за грешката затова се блеща тоест ако не се изтреля това евро за 3380 ще си умра от яд
                            знам знам гледам те .на мен стопа ми е на нула не е страшно за това съм с теб.успех
                            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

Сандо незнам кой колега може да се възмущава на толкова красиво нещо но и аз имам отметка - ичимокуто е хубав инструмент според мен но много ме съмнява да работи на малки графики под дневна - но не съм спец по него знае ли човек
                              работи работи с малки условности не се справя добре в рендж.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Сандо незнам кой колега може да се възмущава на толкова красиво нещо но и аз имам отметка - ичимокуто е хубав инструмент според мен но много ме съмнява да работи на малки графики под дневна - но не съм спец по него знае ли човек

Коментар

X