Колега Кирил - някой брокери примерно gft имат опция да се играе между трейдърите поне се спестява част от спреда хехе - не паундхиена ще качи поне 235 преди да върне според мен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123kusi paund /jpy 229.05 , dobavka na 229.50 i na 230.00 , stop 231 , tp.p 225.50 . haide leka ve4er ot mene !
samo gledai i 6te vidish .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kiril123kusi paund /jpy 229.05 , dobavka na 229.50 i na 230.00 , stop 231 , tp.p 225.50 . haide leka ve4er ot mene !
samo gledai i 6te vidish .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kiril123kusi paund /jpy 229.05 , dobavka na 229.50 i na 230.00 , stop 231 , tp.p 225.50 . haide leka ve4er ot mene !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $tambetoПървоначално изпратено от $tambetoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kritelinКолеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)
В момента паундхиена е 228.31 от тук отиваме над 229 според мен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от $tambetoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kritelinКолеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)
В момента паундхиена е 228.31 от тук отиваме над 229 според мен
Коментар
� -
Първоначално изпратено от karakondjulDobre napravih che dnes minah na EURCHF shtoto kato gledam kakav trade stava dneska na EURUSD hehe, to po-dobre da ida za riba...
Kolegi vnimavaite s dolarcheto, samo gluposti pishat po novinite ot tipa "U.S. Stocks Advance on Speculation of Takeovers, Interest Rate Reductions"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от SANDOПървоначално изпратено от kokoПроба проба и аз
Лонг ПаундХиена 228.31 текуща цена стоп 227.71 цел 230.40
http://golohoro.hit.bg/gbpjpy.png
Сандо, яд ме е само ако си прав защото отворих дълго евро и ако не съм уцелил нивото 3290 за 90пипона ще си изям топките, а това евро ми е хедж на късо - по е малко но ако падне по-надолу ще се изям за грешката затова се блеща тоест ако не се изтреля това евро за 3380 ще си умра от ядНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoСандо незнам кой колега може да се възмущава на толкова красиво нещо но и аз имам отметка - ичимокуто е хубав инструмент според мен но много ме съмнява да работи на малки графики под дневна - но не съм спец по него знае ли човекНе е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
�
Коментар