Колега сдсд бъзикам се с този израз перифразирайки Бъфет който казва "Пазара е глупав за това не се старайте да бъдете всезнаещи", всъщност за първи път той казва израза "пазара е глупав" пред журналисти на въпрос защо не се е збъднала една негова прогноза хехе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от koko
Защо ми задаваш толкова сложен въпрос, най-лесно е да ти кажа дефицита разбираш ли значи и това е изгодно за хамериканците и тнттнт - глупав отговор нали ще ти пусна ЛС с техническото виждане и ще си говорим 7-ми месец така е най-добре нали. Успех
ПП Аз съм къс и това ми е неприятно - в момента на 3290 отварям дълга с половин позиция и цел 3380 където ще бягам и ако стане ще докарам средна къса къде 3250 после ще търся добавка в къса къде 3427 и ще съм със средна цена къде 3310 и тук ще сложа стопиране на добавка от 40п и тнт тнт - тоест пазара е глупав аз ив двата вариянта го виждах нагоре но предпочитах това да стане първо надолу и тогава ъп - вариянт А, някъде 2941 щях да отворя дълга за 15 фигури със стоп 2850 сега пак ще търся дълга от къда 3050-80 със добавка 2940 и стоп там ако го видим - но високото затваряне си иска още ъп и ще се помъча да хвана нещо за да вдигна грозната си цена.
Пазарът винаги е прав и за да е там където е значи има причина
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от kokoКолега бнигхт, според мен средносрочно картинката е следната.
Еврото избра вариянт В и мисля че има всички предпоставки да бие 1.36 - високото седмично затваряне бетонира зоната 1.3050-90 което е втори пореден бетон тоест има предпоставки откъдето и да го погледнеш за бой нагоре - предполагам че ще търсим връх някъде в зоната 1.4110-1.4362 като връх това го очаквам на 29.06.2007г. така първите съществени пречки нагоре са 1.3427 и 1.3669. Така краткосрочно и аз очаквам да тестваме новобетонираната зона или поне нещо по-пътя към нея - вероятно поне 1.3183 - аз лично стискам късите си като се стремя че в скалпинг мод да играя само дълга игра и да вдигна малко цената си.
Това което планирам да направя на тоя етап е следното - добавка в къса на 1.3427 като ще се постарая да вдигна средната си цена поне на 1.3360 - в момента съм някъде 1.3204 което е доста далече така че не ми е лесно - честно казано не очаквах да потеглим ъп преди още един тест долу но пазар хехе.
Успех
Защо очакваш такива големи цифри??
Благодаря, предварително!
Успехи! :-)
Защо ми задаваш толкова сложен въпрос, най-лесно е да ти кажа дефицита разбираш ли значи и това е изгодно за хамериканците и тнттнт - глупав отговор нали ще ти пусна ЛС с техническото виждане и ще си говорим 7-ми месец така е най-добре нали. Успех
ПП Аз съм къс и това ми е неприятно - в момента на 3290 отварям дълга с половин позиция и цел 3380 където ще бягам и ако стане ще докарам средна къса къде 3250 после ще търся добавка в къса къде 3427 и ще съм със средна цена къде 3310 и тук ще сложа стопиране на добавка от 40п и тнт тнт - тоест пазара е глупав аз ив двата вариянта го виждах нагоре но предпочитах това да стане първо надолу и тогава ъп - вариянт А, някъде 2941 щях да отворя дълга за 15 фигури със стоп 2850 сега пак ще търся дълга от къда 3050-80 със добавка 2940 и стоп там ако го видим - но високото затваряне си иска още ъп и ще се помъча да хвана нещо за да вдигна грозната си цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kritelinКолеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)прибрах бързи 15 пип-а
Я ми кажи ти според теб възможно ли е при евро/долар това движение да беше само за сплашване и от тук да потегляме за 1.29+ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kritelinКолеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)прибрах бързи 15 пип-а
Я ми кажи ти според теб възможно ли е при евро/долар това движение да беше само за сплашване и от тук да потегляме за 1.29+ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kritelinКолеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)прибрах бързи 15 пип-а
Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kritelinКолеги не отворихме така,както трябваше за да подгоним тест на предишния връх..имаме доста дивергенции вече при индикаторите.Нямаме важни новини в понеделник и си мисля,че ще е кротко,ще нарисуваме на дневна едно доджи и това ще даде малко кураж на мечките при евро/долар.Двойките с йената тръгнаха изненадващо нагоре ( поне за мен ),което допълнително ще подпомогне долара.
Възможно развитие за мен е : долар/йена бие 117.05 и потегляме за 117.75 ( 200 ЕМА ) и 117.95 ( съпротива).
паунд/йена тества 227.63 ( 144 ЕМА )
киви -> 0.6995 и после надолу до края на седмицата,като утре може да тестваме 0.6919 и при успех ще целим 0.6725 - 0.6715,където има много насъбрани стопчета на дълги за вземане.
Някак си технически погледнато ми липсва импулса нужен за бием стария връх при евро/долар и да тръгнем за 1.3671,но може и да греша.Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinКолеги не отворихме така,както трябваше за да подгоним тест на предишния връх..имаме доста дивергенции вече при индикаторите.Нямаме важни новини в понеделник и си мисля,че ще е кротко,ще нарисуваме на дневна едно доджи и това ще даде малко кураж на мечките при евро/долар.Двойките с йената тръгнаха изненадващо нагоре ( поне за мен ),което допълнително ще подпомогне долара.
Възможно развитие за мен е : долар/йена бие 117.05 и потегляме за 117.75 ( 200 ЕМА ) и 117.95 ( съпротива).
паунд/йена тества 227.63 ( 144 ЕМА )
киви -> 0.6995 и после надолу до края на седмицата,като утре може да тестваме 0.6919 и при успех ще целим 0.6725 - 0.6715,където има много насъбрани стопчета на дълги за вземане.
Някак си технически погледнато ми липсва импулса нужен за бием стария връх при евро/долар и да тръгнем за 1.3671,но може и да греша.
Коментар
-
при евро /долар ,тези които искат да играят дълги /което не препоръчвам / Следете ниворо 1.3242-45 , там е 61.80 корекция на покачването от 1.3075 до 1.3340 . следващ съпорт е 1.3200 , 10 дневната МА . ако не пробием 1.3240 , аз лично ще затворя моите къси от 1.33 средна и ще изчакам по добро ниво за да вляза . За мен от тук ще отидем да тестнем съпорта по тренд линията на Дневна , който е на 1.2950 , но дали ще стане така не се знаеForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар