IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега сдсд бъзикам се с този израз перифразирайки Бъфет който казва "Пазара е глупав за това не се старайте да бъдете всезнаещи", всъщност за първи път той казва израза "пазара е глупав" пред журналисти на въпрос защо не се е збъднала една негова прогноза хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Колеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)

В момента паундхиена е 228.31 от тук отиваме над 229 според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Защо ми задаваш толкова сложен въпрос, най-лесно е да ти кажа дефицита разбираш ли значи и това е изгодно за хамериканците и тнттнт - глупав отговор нали ще ти пусна ЛС с техническото виждане и ще си говорим 7-ми месец така е най-добре нали. Успех

ПП Аз съм къс и това ми е неприятно - в момента на 3290 отварям дълга с половин позиция и цел 3380 където ще бягам и ако стане ще докарам средна къса къде 3250 после ще търся добавка в къса къде 3427 и ще съм със средна цена къде 3310 и тук ще сложа стопиране на добавка от 40п и тнт тнт - тоест пазара е глупав аз ив двата вариянта го виждах нагоре но предпочитах това да стане първо надолу и тогава ъп - вариянт А, някъде 2941 щях да отворя дълга за 15 фигури със стоп 2850 сега пак ще търся дълга от къда 3050-80 със добавка 2940 и стоп там ако го видим - но високото затваряне си иска още ъп и ще се помъча да хвана нещо за да вдигна грозната си цена.
        Хехе. С тази логика че пазарът е глупава не знам как ще прокопсаш
        Пазарът винаги е прав и за да е там където е значи има причина

Коментар

• long 3290 TP 3380

Коментар

• Пепино, радвам се да те видя отново във форума. Ти преди го следеше долар/кад - какви са ти очакванията при него?

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
              Първоначално изпратено от koko
              Колега бнигхт, според мен средносрочно картинката е следната.

Еврото избра вариянт В и мисля че има всички предпоставки да бие 1.36 - високото седмично затваряне бетонира зоната 1.3050-90 което е втори пореден бетон тоест има предпоставки откъдето и да го погледнеш за бой нагоре - предполагам че ще търсим връх някъде в зоната 1.4110-1.4362 като връх това го очаквам на 29.06.2007г. така първите съществени пречки нагоре са 1.3427 и 1.3669. Така краткосрочно и аз очаквам да тестваме новобетонираната зона или поне нещо по-пътя към нея - вероятно поне 1.3183 - аз лично стискам късите си като се стремя че в скалпинг мод да играя само дълга игра и да вдигна малко цената си.

Това което планирам да направя на тоя етап е следното - добавка в къса на 1.3427 като ще се постарая да вдигна средната си цена поне на 1.3360 - в момента съм някъде 1.3204 което е доста далече така че не ми е лесно - честно казано не очаквах да потеглим ъп преди още един тест долу но пазар хехе.

Успех
              koko, кои са тези всички предпоставки според теб?!
              Защо очакваш такива големи цифри??

Благодаря, предварително!
              Успехи! :-)

Защо ми задаваш толкова сложен въпрос, най-лесно е да ти кажа дефицита разбираш ли значи и това е изгодно за хамериканците и тнттнт - глупав отговор нали ще ти пусна ЛС с техническото виждане и ще си говорим 7-ми месец така е най-добре нали. Успех

ПП Аз съм къс и това ми е неприятно - в момента на 3290 отварям дълга с половин позиция и цел 3380 където ще бягам и ако стане ще докарам средна къса къде 3250 после ще търся добавка в къса къде 3427 и ще съм със средна цена къде 3310 и тук ще сложа стопиране на добавка от 40п и тнт тнт - тоест пазара е глупав аз ив двата вариянта го виждах нагоре но предпочитах това да стане първо надолу и тогава ъп - вариянт А, някъде 2941 щях да отворя дълга за 15 фигури със стоп 2850 сега пак ще търся дълга от къда 3050-80 със добавка 2940 и стоп там ако го видим - но високото затваряне си иска още ъп и ще се помъча да хвана нещо за да вдигна грозната си цена.

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от kritelin
                Колеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)
                Хоп прибрах бързи 15 пип-а
                внимавай с паунд / хиена щото за днес целта е 229.30 , там ще скъся аз с доста и ще чакам 224.50 , което няма да е дълго - 4акането имам предвид
                Стоп-а ми беше от 5 пип-а,така че не се изисква огромно внимание -> играх 5 срещу 15 пип-а :-) Паунд/йена преди 230 нивото и има пречка 229.60 144 ЕМА и сега тази съпротива,която имаме на 228.52.
                Я ми кажи ти според теб възможно ли е при евро/долар това движение да беше само за сплашване и от тук да потегляме за 1.29+ ?
                5 sre6ty 15 ti spred niama6 li

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  внимавай с паунд / хиена щото за днес целта е 229.30 , там ще скъся аз с доста и ще чакам 224.50 , което няма да е дълго - 4акането имам предвид
                  Стоп-а ми беше от 5 пип-а,така че не се изисква огромно внимание -> играх 5 срещу 15 пип-а :-) Паунд/йена преди 230 нивото и има пречка 229.60 144 ЕМА и сега тази съпротива,която имаме на 228.52.
                  Я ми кажи ти според теб възможно ли е при евро/долар това движение да беше само за сплашване и от тук да потегляме за 1.29+ ?

Коментар

Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Коментар

• Колеги ако някой иска да скалпва може да пробва къса паунд/йена то тука с плитък стоп :-)

Коментар

Колеги не отворихме така,както трябваше за да подгоним тест на предишния връх..имаме доста дивергенции вече при индикаторите.Нямаме важни новини в понеделник и си мисля,че ще е кротко,ще нарисуваме на дневна едно доджи и това ще даде малко кураж на мечките при евро/долар.Двойките с йената тръгнаха изненадващо нагоре ( поне за мен ),което допълнително ще подпомогне долара.
                          Възможно развитие за мен е : долар/йена бие 117.05 и потегляме за 117.75 ( 200 ЕМА ) и 117.95 ( съпротива).
                          паунд/йена тества 227.63 ( 144 ЕМА )
                          киви -> 0.6995 и после надолу до края на седмицата,като утре може да тестваме 0.6919 и при успех ще целим 0.6725 - 0.6715,където има много насъбрани стопчета на дълги за вземане.
                          Някак си технически погледнато ми липсва импулса нужен за бием стария връх при евро/долар и да тръгнем за 1.3671,но може и да греша.
                          За сега всичко се развива по сценарий :-) Само ауд/усд се бави нещо,но не мисля,че ще е за дълго.
                          при нзд - или 0.6910 или 0.6870 и после 0.7060 - тренда е нагоре , златото пада сега и очаквам да спре да пада по някое време . импулса от тук за надолу ще е много бърз и ще върне нагоре също толкова бързо

Коментар

Колеги не отворихме така,както трябваше за да подгоним тест на предишния връх..имаме доста дивергенции вече при индикаторите.Нямаме важни новини в понеделник и си мисля,че ще е кротко,ще нарисуваме на дневна едно доджи и това ще даде малко кураж на мечките при евро/долар.Двойките с йената тръгнаха изненадващо нагоре ( поне за мен ),което допълнително ще подпомогне долара.
                            Възможно развитие за мен е : долар/йена бие 117.05 и потегляме за 117.75 ( 200 ЕМА ) и 117.95 ( съпротива).
                            паунд/йена тества 227.63 ( 144 ЕМА )
                            киви -> 0.6995 и после надолу до края на седмицата,като утре може да тестваме 0.6919 и при успех ще целим 0.6725 - 0.6715,където има много насъбрани стопчета на дълги за вземане.
                            Някак си технически погледнато ми липсва импулса нужен за бием стария връх при евро/долар и да тръгнем за 1.3671,но може и да греша.
                            За сега всичко се развива по сценарий :-) Само ауд/усд се бави нещо,но не мисля,че ще е за дълго.

Коментар

• при евро /долар ,тези които искат да играят дълги /което не препоръчвам / Следете ниворо 1.3242-45 , там е 61.80 корекция на покачването от 1.3075 до 1.3340 . следващ съпорт е 1.3200 , 10 дневната МА . ако не пробием 1.3240 , аз лично ще затворя моите къси от 1.33 средна и ще изчакам по добро ниво за да вляза . За мен от тук ще отидем да тестнем съпорта по тренд линията на Дневна , който е на 1.2950 , но дали ще стане така не се знае

Коментар

• къси нзд/усд от тука 0.7005 стоп 0.7050 , т.п 1 ви 0.6910 , после 0.6870 . ако не пробие 0.6900 , се целим в 0.7060 .

Коментар

Working...
                                X