IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от La Salle
    Да, прав си за ревърса. Да видим кое ще се случи.
    Може наистина да качи малко нагоре, но към 1.3220 очаквам "пропадане" в 5-а в този същия канал. Плюс това ми се струва, че още на 1.32 има сериозен resistance и мисля да се възползвам от по- рано. Макар, че в тази двойка никак не обичам да съм къс точно сега. Някак си се чувствам некомфортно и това ми пречи. Ще видя как ще се държи следващите час-два.

Коментар

• Да, прав си за ревърса. Да видим кое ще се случи.

Коментар

Първоначално изпратено от st10
        Добро утро колеги
        Очаквам предложения за еврото и франка а по късно ще напиша и моят коментар
        Добро утро и успешен ден.

За евродолар от бегъл поглед се вижда, че се намира в долната част на възходящ канал (H1). Така че може да се пробва дълга от тук (1.3195) с плитък стоп и цел 40-50 пипса.
        и въпреки това го скъсих на 1.3197 със стоп 1.3225
        Успех!

Коментар

Първоначално изпратено от st10
          Добро утро колеги

За евродолар от бегъл поглед се вижда, че се намира в долната част на възходящ канал (H1). Така че може да се пробва дълга от тук с плитък стоп.
          Много си прав! Може не само стоп, ами reverse да се направи. Нещо като "покачващ се триъгълник" се образува, след който би трябвало да има силен спад.
          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
            Добро утро колеги

За евродолар от бегъл поглед се вижда, че се намира в долната част на възходящ канал (H1). Така че може да се пробва дълга от тук (1.3195) с плитък стоп и цел 40-50 пипса.

Коментар

• Добро утро колеги

Коментар

• ASIA MARKETS
                Tokyo stocks down sharply in early trade
                SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- Japan's benchmark Nikkei 225 index fell 3% in morning trade Wednesday in the wake of a sharp sell-off on Wall Street and a strengthening of the yen against major currencies.
                http://www.marketwatch.com/news/stor...FF0378A33DC%7D

Коментар

• Там е грешката, търговията и системата така трябва да си е построите че да не се притеснявате за парите си. Само така ще можете да взимате трезви решения и капитала бавно да расте. Също изключително важно нещо е да не се бързо, в никакъв аспект да не се бърза при форекса. Него ще го има дори и след вас, затова не бързайте за никъде. И, да, реалната търговия няма нищо общо с демото. За целта пригответе една сума, която знайте че ще я загубите и я инвестирайте. Това ще е най-доброто ви вложение в образовани, е зависи от вас де. И търгувайте само с минималните лотове позволени ви, само с тях, така ще можете да се задържите максимално дълго на пазара с тази първа сметка и да научите много уроци, котио след това ако продължите ще ви бъдат изключително полезни.
                  Лека от мен!
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                    Първоначално изпратено от tommy
                    Първоначално изпратено от denislav_iliev
                    За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
                    Колега и аз бях корназ на демото, на на реал е съвсем различно, повярвай ми.
                    Точно това ме спира вече около 6-7 месеца . Моралния хазарт при демото е големия плюс. Но психика трудно се изгражда на демо
                    Пичове зарежете го това демо. Скачайте в риала там е истината.
                    Както казваше една статия публикувана в известен сайт за форекс информация; Ако ви липсват нервни приживявания търгувайте на финансовите пазари.
                    Успех.
                    Мога само да добавя и една еврейска поговорка: Да не дава господ да живеем в интересно време. А честно казано на Форекса е интересно.
                    Успех

Коментар

• На Н1 на долар/йена виждам батман. Вие виждате ли го или това е от алкохола? Хехехехе!

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
                        Първоначално изпратено от denislav_iliev
                        За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
                        Точно това ме спира вече около 6-7 месеца . Моралния хазарт при демото е големия плюс. Но психика трудно се изгражда на демо

Коментар

• Аз лично съм фен на бялото :-)

Коментар

• Лека и на слука, колеги!

Коментар

Коментар

Изчакай че сме в много мръсна вода...

Коментар

Working...
                                X