If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За паунд йена:
Бях чел че ако корекцията се развива в пет вълни , то това е само част от нея , а сега се случва точно това ако продължим надолу. Ако наистина това е вярно не знам къде ще видим йената скоро 61.8 5 фибо разширение е около 218.90; 50МА седмична е на 215 и 100% фибо разширение 212 и т.н до 202
Спокойно бре човеко толкова сложни ги пишеш,че се оплетох вече.
От мен запомни едно - колкото по-простичко играеш,толкова повече ще печелиш :-)
Добро утро колеги.Имам задействан ордер продава кабел на 1.9267 и вече му сложих стопа на нула и ще дремя да видя какво ще стане :-)
Долар/йена за сега се спря точно от там,от където бях казал от 115.75.Ще видим дали е само временно или от тук отиваме на 117.
За паунд йена:
Бях чел че ако корекцията се развива в пет вълни , то това е само част от нея , а сега се случва точно това ако продължим надолу. Ако наистина това е вярно не знам къде ще видим йената скоро 61.8 5 фибо разширение е около 218.90; 50МА седмична е на 215 и 100% фибо разширение 212 и т.н до 202
Sled 1-vi APR.vsichko shte si doide na mqsto s yenata .Veroqtno i togava shte vidim i Hoskata na liniq .Dano da ne e zanulil akaunta si samo .Iskreno mu jelaq uspeh .
За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
Колега...кат изгорял да ти кажа........на демо трейдър.бг съм на 25 000 вече....всеки месец се почва с 10 000, ама там съм курназ и то много....даже експериментатор...хехехехехе.
Не е същото.......вервай ми.
Най малкото там много лесно се касират загубите.
Имам и 3 реални акаунта и две демо.....
Може и от там да ми идва проблемацията
Пръснал съм се кат Бийтълсите
хехехеххе
Крителин, проблема не толкова в занулената сметка, на другата съм обратен.....сещаш се.
Проблема е по скоро в това, че съм пропуснал фундамента в навалицата....и това е притеснителното, поне за мен.
Добро утро на цялата дружина
Kolegi na demoto vseki e smel i pravi profiti pohvalete se s realni uspeh de ! Realnata targoviq nqma nishto obshto s demoto, taka che demo zalozite ne se broqt!
За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
Колега...кат изгорял да ти кажа........на демо трейдър.бг съм на 25 000 вече....всеки месец се почва с 10 000, ама там съм курназ и то много....даже експериментатор...хехехехехе.
Не е същото.......вервай ми.
Най малкото там много лесно се касират загубите.
Имам и 3 реални акаунта и две демо.....
Може и от там да ми идва проблемацията
Пръснал съм се кат Бийтълсите
хехехеххе
Крителин, проблема не толкова в занулената сметка, на другата съм обратен.....сещаш се.
Проблема е по скоро в това, че съм пропуснал фундамента в навалицата....и това е притеснителното, поне за мен.
Добро утро на цялата дружина
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Добро утро и успехи !
Ето моята идея за кабела. Аз бих го отиграл купува текущо 9280 с тп горната граница на канала и стоп 9247 . Ако слезе под 9181 чакам до 9085 ( 200ЕМА на дневна ) и там купува за към 9370 .
ПП Казвам бих , защото след няколкомесечна активна игра си занулих акаунта ( удивен съм от това , при толкова печеливши възможности ) , и сега 2-3 седмици съм на демо , да си огледам проблемите.
Това , което виждам е следното.
На дневна при еврото имаме "кръст на харами".Това означава , че със сигурност ще слезем с 40-50 пипа но.....В момента се формира правоъгълен триъгълник и за да се довърши , трябва но се качим до 1,3212 .За леко връщане на еврото , говори и франка ,който се движи в долната част на болинджера и дава сигнал за леко слизане .В същото време продължава да се формира правоъгълен триъгълник с върхове 1,3080 ,1,3255 и върхът от вчера 1,3221 с това бичата идея все повече започва да избледнява , но си мисля че е възможно да се направи опит след вчера за втори връх на 1,3255 след седмица.
Добро утро и успехи !
Ето моята идея за кабела. Аз бих го отиграл купува текущо 9280 с тп горната граница на канала и стоп 9247 . Ако слезе под 9181 чакам до 9085 ( 200ЕМА на дневна ) и там купува за към 9370 .
ПП Казвам бих , защото след няколкомесечна активна игра си занулих акаунта ( удивен съм от това , при толкова печеливши възможности ) , и сега 2-3 седмици съм на демо , да си огледам проблемите.
Коментар