IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
    За паунд йена:
    Бях чел че ако корекцията се развива в пет вълни , то това е само част от нея , а сега се случва точно това ако продължим надолу. Ако наистина това е вярно не знам къде ще видим йената скоро 61.8 5 фибо разширение е около 218.90; 50МА седмична е на 215 и 100% фибо разширение 212 и т.н до 202
    Спокойно бре човеко толкова сложни ги пишеш,че се оплетох вече.
    От мен запомни едно - колкото по-простичко играеш,толкова повече ще печелиш :-)

Коментар

• Добро утро колеги.Имам задействан ордер продава кабел на 1.9267 и вече му сложих стопа на нула и ще дремя да видя какво ще стане :-)
      Долар/йена за сега се спря точно от там,от където бях казал от 115.75.Ще видим дали е само временно или от тук отиваме на 117.

Коментар

• Zdraveyte kolegi!

Kakvo mislite za cabela dali shte testwa otnovo resistence na 1.9183?

Коментар

• За паунд йена:
          Бях чел че ако корекцията се развива в пет вълни , то това е само част от нея , а сега се случва точно това ако продължим надолу. Ако наистина това е вярно не знам къде ще видим йената скоро 61.8 5 фибо разширение е около 218.90; 50МА седмична е на 215 и 100% фибо разширение 212 и т.н до 202

Коментар

• Първоначално изпратено от tommy
            Първоначално изпратено от Mitac
            колеги, какво ще става с йената?

по добре не я пипай че е на червено в момента
            аз вече съм я пипнал, та затова питам
            Sled 1-vi APR.vsichko shte si doide na mqsto s yenata .Veroqtno i togava shte vidim i Hoskata na liniq .Dano da ne e zanulil akaunta si samo .Iskreno mu jelaq uspeh .

Inache dobro utro i uspeh na vsichki .

Коментар

• Само глей така да не стане
              ))
              http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2392742
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                колеги, какво ще става с йената?

аз вече съм я пипнал, та затова питам

Коментар

• колеги, какво ще става с йената?

Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                    Първоначално изпратено от denislav_iliev
                    За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
                    Колега...кат изгорял да ти кажа........на демо трейдър.бг съм на 25 000 вече....всеки месец се почва с 10 000, ама там съм курназ и то много....даже експериментатор...хехехехехе.
                    Не е същото.......вервай ми.
                    Най малкото там много лесно се касират загубите.
                    Имам и 3 реални акаунта и две демо.....
                    Може и от там да ми идва проблемацията
                    Пръснал съм се кат Бийтълсите
                    хехехеххе
                    Крителин, проблема не толкова в занулената сметка, на другата съм обратен.....сещаш се.
                    Проблема е по скоро в това, че съм пропуснал фундамента в навалицата....и това е притеснителното, поне за мен.
                    Добро утро на цялата дружина
                    Kolegi na demoto vseki e smel i pravi profiti pohvalete se s realni uspeh de ! Realnata targoviq nqma nishto obshto s demoto, taka che demo zalozite ne se broqt!

Коментар

• Колеги
                      Мисля ,че започва пързалката

Коментар

• колеги, какво ще става с йената?

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                          За последната седмица съм вече хиляда пипа отгоре и то с риск на всяка сделка не повече от 50 пипа и сериозно се замислям дали не трябва вече да отварям реален акаунт за да почна да си калявам и психиката , защото изглежда там е разковничето. Не мога да повярвам , че така лесно си изгарят сметките хора с толкова познания. ММ са казали хората
                          Колега...кат изгорял да ти кажа........на демо трейдър.бг съм на 25 000 вече....всеки месец се почва с 10 000, ама там съм курназ и то много....даже експериментатор...хехехехехе.
                          Не е същото.......вервай ми.
                          Най малкото там много лесно се касират загубите.
                          Имам и 3 реални акаунта и две демо.....
                          Може и от там да ми идва проблемацията
                          Пръснал съм се кат Бийтълсите
                          хехехеххе
                          Крителин, проблема не толкова в занулената сметка, на другата съм обратен.....сещаш се.
                          Проблема е по скоро в това, че съм пропуснал фундамента в навалицата....и това е притеснителното, поне за мен.
                          Добро утро на цялата дружина
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на
                          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от ToBeOr...InFX
                            Добро утро и успехи !
                            Ето моята идея за кабела. Аз бих го отиграл купува текущо 9280 с тп горната граница на канала и стоп 9247 . Ако слезе под 9181 чакам до 9085 ( 200ЕМА на дневна ) и там купува за към 9370 .

http://www.imagefreehost.com/files/1...1410065408.gif

ПП Казвам бих , защото след няколкомесечна активна игра си занулих акаунта ( удивен съм от това , при толкова печеливши възможности ) , и сега 2-3 седмици съм на демо , да си огледам проблемите.
                            Тук съкъсявам чак към 1.9340

Коментар

• Това , което виждам е следното.
                              На дневна при еврото имаме "кръст на харами".Това означава , че със сигурност ще слезем с 40-50 пипа но.....В момента се формира правоъгълен триъгълник и за да се довърши , трябва но се качим до 1,3212 .За леко връщане на еврото , говори и франка ,който се движи в долната част на болинджера и дава сигнал за леко слизане .В същото време продължава да се формира правоъгълен триъгълник с върхове 1,3080 ,1,3255 и върхът от вчера 1,3221 с това бичата идея все повече започва да избледнява , но си мисля че е възможно да се направи опит след вчера за втори връх на 1,3255 след седмица.

Коментар

• Добро утро и успехи !
                                Ето моята идея за кабела. Аз бих го отиграл купува текущо 9280 с тп горната граница на канала и стоп 9247 . Ако слезе под 9181 чакам до 9085 ( 200ЕМА на дневна ) и там купува за към 9370 .

http://www.imagefreehost.com/files/1...1410065408.gif

ПП Казвам бих , защото след няколкомесечна активна игра си занулих акаунта ( удивен съм от това , при толкова печеливши възможности ) , и сега 2-3 седмици съм на демо , да си огледам проблемите.

Коментар

Working...
                                X