IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте Спекуланти.
    Надявам се че отиграхте движението в USD/JPY и GBP/JPY
    Ако не сте още има време да се включите в играта
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• излизам от късите паунд /йена , удължавам от тук , както паундите така и долар /йена , стоп по 30 пипа цели ще видим след малко
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от kritelin
        Колеги аз за долар/кад имам едно мое мнение,но незнам до колко е вярно.Според мен засилването на долара в тази двойка изпревари малко засилването при кабела и еврото и сега ще се поднови движението надолу с цел 1.14,като може около 1.16 да спрем малко за почивка.
        Ако някой се интересува за дългосрочна прогноза и за кабела да драсне един лс и ще му пусна графика с моето виждане.

Az go vardia malko pod prednoto dance kade 1.1500 +-50p za 1.1970-1.20
        Nie sme si govorili s tebe za kanadeca .I az mislq 4e pyrvo trqbva da probvame kakvo 6te stane nad 1.19 i po to4no zonata 1.1970-1.20 i 4ak togava da se vyrnem za uspe6en test na 1.1450-1.1400 ta dori i pod tqh .
        Ina4e za momenta celta e 1.1650 i dori 1.16-1.1565 i ot tam ve4e znaete .....karu4kata i t.n.

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle
          Първоначално изпратено от kiril123
          Първоначално изпратено от La Salle
          drugo predlojenie , pokupka na usd /jpi ot 117.15 , stop 116.90 t.p. 118.30
          Аз пък мисля че USD/JPY си е за продажби от нивата в момента - 117.32, цел 116.95. Успешен ден
          аз 6те си купя на 117.15 ако видим , пък после ще обсъдим резултатите
          Цел изпълнена.
          От петък говоря, че йената ще поднови поскъпването си. Мисля че нещата ще станат още по-ясни днес след като започе американската сесия и акциите им започнат очакваното ново понижение. Сега може да се пробват дълги USD/JPY но с плитък стоп, че е много опасно като гледам фючърсите на S&P500 започнаха да потъват. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            Първоначално изпратено от koko
            Mislia che s igra v krosovete na hienata poemate goliam risk - tova beshe hita na meseca no veche e vreme fondovete da zapochnat likvidirane na poziciite si t.n risk aversion na visoko riskovite si crosvania koeto ne se znae kak shte go igraiat dali v krosa ili shte natisnat niakoi meidjar kato mejduvremenno kupuvat dalg na hamerikancite
            Uspeh
            koko riska mi e 38 pipsa , hihhi to4no tova e hubavoto na stopa , osven ako ne gapirat edna figura nagore ama tva me symniava da se slu4i

Realno vsiaka prodajba na paundiena i evroiena ot tia niva e dobre doshla za mafiata - te s udovolstvie shte vi gi kupiat profitteikvaiki - ina4e moje da go otigraiat slojno - dosega sa biagali ot dolara tam i triabva da iniciirat interes - nai lesno kupuvaiki amerikanski dalg i 4akaiki niakoi da se prisegne i da vzema orderite na kasite im evra i dalgite ieni - men tova me pritesniava ina4e si prav tehni4eski tova moje da e me4i flag i da dublira predniat imp kam tvoite celi

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Колеги аз за долар/кад имам едно мое мнение,но незнам до колко е вярно.Според мен засилването на долара в тази двойка изпревари малко засилването при кабела и еврото и сега ще се поднови движението надолу с цел 1.14,като може около 1.16 да спрем малко за почивка.
              Ако някой се интересува за дългосрочна прогноза и за кабела да драсне един лс и ще му пусна графика с моето виждане.

Az go vardia malko pod prednoto dance kade 1.1500 +-50p za 1.1970-1.20

Коментар

Първоначално изпратено от La Salle
                Аз пък мисля че USD/JPY си е за продажби от нивата в момента - 117.32, цел 116.95. Успешен ден
                Цел изпълнена.

Коментар

• Колеги аз за долар/кад имам едно мое мнение,но незнам до колко е вярно.Според мен засилването на долара в тази двойка изпревари малко засилването при кабела и еврото и сега ще се поднови движението надолу с цел 1.14,като може около 1.16 да спрем малко за почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                    koko,predi den beshe pisal neshto za usd/cad che go chakash da pada...kakwo mislish za dylgi ot 1660/50?
                    Тук и аз дебна за дълги,но ми е малко мъгливо,някой правил ли е по задълбочен анализ?Благодаря

Коментар

• Колеги според мен в позиции е разумно да се влиза едва след като излезе core retail sales.Явно пазарът чака това.Аз мисля да я отиграя тази новина с ОСО поръчка.По-късно ще пиша как ще си сложа поръчките.

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle

Коментар

Коментар

• 1.1650 не е никакво ниво. 1.16 е 100 МА на дневна, там може да имаме малко колебания, ако ще пробваш дълга там е нивото, но аз лично мисля че ще се полигави там и ще го бие.
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• koko,predi den beshe pisal neshto za usd/cad che go chakash da pada...kakwo mislish za dylgi ot 1660/50?
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
                                Каква е тази масова латинизация
                                не мога да свикна с кирилицата да я сменям , че работя на латиница и нема как , като ме подсети някой сменям ) извинявам се

Коментар

Working...
                                X