IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mackata
    Аз пък ще се заям с двойката която ме занули.
    Лонг 224.00
    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2394922
    Сантимент имам към тази цифра
    хахахахахаха
    Мамка и
    Да да...забравих да кажа тоз път съм и на компа и съм със стоп
    223.50
    Bravos !!! uceli go , no vnimavai vse pak az taka za 15 min v4era tot 140 pipa + 40 samo zeh
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Добър ден, интрадей бандата. Като гледам нищо не съм изпуснал. Доларкад се разви перфектно от вчера до днес 50п + много добра корекциика до 1.1720 - 50% на последния голям спад където е търпял покупка с плитък стоп

Коментар

• begai paund /jpy ako ne probie 234.32-40 .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
          Аз пък ще се заям с двойката която ме занули.
          Лонг 224.00
          хахахахахаха
          Мамка и
          ne tuka , tribva da vie nad 224.50 za da e za long , dryj tesen stop , 4e moje i da probie nadolu pak , no ti si znaesh

pri eur/usd trend liniata minava sega na H1 na 1.3175 , ako ne probem ka4vame , az dyrja dylgoto sas stop na 1.3170 i 4akam

Коментар

• Аз пък ще се заям с двойката която ме занули.
            Лонг 224.00
            http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2394922
            хахахахахаха
            Мамка и
            Да да...забравих да кажа тоз път съм и на компа и съм със стоп
            223.50
            Закона на 5 П
            Перфектната
            Подготовка
            Предотвратява
            Провала на
            Представлението/Престъплението

Коментар

• bydete gotovi za up do 1.3225-35 i posel down do 1.3180 . mnogo veroiaten scenarii s ogled teku6tata smetka , ako izleze lo6a za usa

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от VIP
                Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                Доста съпротива вижда еврото на 1.3180, което още веднъж потвърждава идеята ми че ако бием това ниво се спускаме като начало за едни 30-40 пипса за деня, а може и повече като за начало ще се цели долната част на рейнджа 1.31 и малко отдолу може би 1.3070-50, а селд това, зависи как са там нещата може наистина да опитаме 1.30/1.298
                Здравейте

А от друга страна аз пък мисля че това е сигнал за 1.3260. аз го приемам по този начин и имам дълга позиция !
                Също след вчерашното рали на кивито мисля че днес ще сме свидетели на съответното връщане, та съм дълъг и там !(разбира се това не са ми единствените основания)
                Интересно ми е да чуя и друго мнение за киви специално !
                Kade si bre kolega Vip , niama te po forumite . Nevyzmojnostta da brobim 1.3170-80 naistina e signal za up i to impulsno , celta 1.3260 e trudna ,no 1.3250-55 moje da se izpylni
                Кире,
                следя нещата и чета, но просто вече спрях да пиша !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  Доста съпротива вижда еврото на 1.3180, което още веднъж потвърждава идеята ми че ако бием това ниво се спускаме като начало за едни 30-40 пипса за деня, а може и повече като за начало ще се цели долната част на рейнджа 1.31 и малко отдолу може би 1.3070-50, а селд това, зависи как са там нещата може наистина да опитаме 1.30/1.298
                  ako biem 1.3176 6te slezem moje bi do 1.3150-60 i ot tam sme up , ama ne6to toz scenarii ne mi haresva , bil predpo4el nagore da trygnem leka poleka

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    Здравейте

А от друга страна аз пък мисля че това е сигнал за 1.3260. аз го приемам по този начин и имам дълга позиция !
                    Също след вчерашното рали на кивито мисля че днес ще сме свидетели на съответното връщане, та съм дълъг и там !(разбира се това не са ми единствените основания)
                    Kade si bre kolega Vip , niama te po forumite . Nevyzmojnostta da brobim 1.3170-80 naistina e signal za up i to impulsno , celta 1.3260 e trudna ,no 1.3250-55 moje da se izpylni

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                      Sledq kakvo pishete i sam na sashtoto mnenie, vapreki che ne otvarqm poziciq oshte. Ochakvam evroto da izbie na dolu, nai-mnogo oshte edna-dve ataki predi da izleze Current Account.

Han Krume - sas zlatoto pak izleze prav! Pone ne se nabutah mnogo, kolkoto da mi darji toplo kakto se kazva Uspehi!
                      Нищо дръж го все ще излезе...

Коментар

• Sledq kakvo pishete i sam na sashtoto mnenie, vapreki che ne otvarqm poziciq oshte. Ochakvam evroto da izbie na dolu, nai-mnogo oshte edna-dve ataki predi da izleze Current Account.

Han Krume - sas zlatoto pak izleze prav! Pone ne se nabutah mnogo, kolkoto da mi darji toplo kakto se kazva Uspehi!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                          Здравейте

Коментар

• Доста съпротива вижда еврото на 1.3180, което още веднъж потвърждава идеята ми че ако бием това ниво се спускаме като начало за едни 30-40 пипса за деня, а може и повече като за начало ще се цели долната част на рейнджа 1.31 и малко отдолу може би 1.3070-50, а селд това, зависи как са там нещата може наистина да опитаме 1.30/1.298
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Питай го него лично, защо ни занимаваш и нас с нападките си към него. Има си тема, питай си го там, тук се опитваме да си говорим за друго.
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Къде се дяна световноизвестния трейдър Цвятко Загорски с много добрите сигнали. Цитат от сигналсфх.нет: Here you can find very good forex trading signals for the best price on the world!!!
                                Subscribe now and improve your trading
                                .Преди месец прегряваше форума а сега ни добро утро ни показва нови резултати.Да не би сигналите му да станаха толкова добри че ги затвори за простолюдието и ги дава само на американски хеджфондове.

Коментар

Working...
                                X