IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей Коко
    Ако си в чата искам да обсъдим нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
      Първоначално изпратено от koko
      Незнам дали си спомняте в началото на предната седмица когато писах че всички мейджъри ще ги натискат надолу, един колега писа че това е глупост че долархиена не върви с ония - е не е ли факт - аз съм луд че имам обаче и в доларшв дълга щот даже и него го натискат хехе, както и да е еврото има корективен път може би още 30на пипа нагоре според мен сега е 3162 и после ниско затваряне
      Коко, предполагам, става въпрос за мен Само че думичката глупост и производните й не бяха използвани. Откъм тази страна речникът ми е доста беден. Просто на мен ми е интересно, как така всичко ще ходи надолу - е нали нещо трябва пък да мръдне нагоре. Не че за мен има значение - сигналите си вървят, така или иначе. Така че, моля те, не се обиждай така.

Обаче за АУД имах право - стигна първо 7935 и тогава тръгна по твоя план

Хайде, квит сме (макар че ССИ на еврото още не е готово за сел )

Приятен уикенд на всички
      Първо честит празник на всички.

Колега за ауд беше прав - аз спокойно мога да се - оправдая тоя ордер сел на 7910 че съм го сложил преди 20на дена и тнт, но истината е че ауд ме изненада и то не с върхът толкова майната му там няколко пипа нагоре - а по принцип с това че обръщането трябваше да е 1-2-3 а не 2В но както и да е признавам прав си.

Относно еврото - там то се мъдри около много интересни нива - едно че портата нагоре е отключена тоест на месечна вече е ясно че ще имаме нов връх над 1.36 но на малките от седмична надолу очаквам ход надолу и то сериозен преди това - сега тия нива тук обаче ме притесняват - аз казах нещо 2940-20 го виждам ясно под 2850 има потвърждение за моят сценарии който предпочитам но мамка му и евро не иска да направи ниско седмично затваряне което да даде потвърждение - то не направи и високо тоест седмичното затваряне е никъде и нищо неговори.

Относно ССИ - защо да не говори за сел е ок може би съм пристрастен и за това мисля така. Истината май е че пазара несмее да бие дългият рейндж и чака жокер от някакъв по-сериозен фундамент за да го направи - може би иска да се увери че европа ще си трае с лихвите и чак тогава ще тръгне надолу и или обратното.

Успех

Коментар

• Re: Хе хе хе

Първоначално изпратено от Mackata
        Унгарска седмица
        http://www.worldtopinvestor.com/pub/rankings

Мани ги тие, пилците се броят наесен...

Коментар

• Хе хе хе

Унгарска седмица
          http://www.worldtopinvestor.com/pub/rankings
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            бнайт - освен това имаме и канал там , оба4е ако направиш едно фибо от 114.40 до 122.20 ще видиш как вчера спира малко преди 61.8 , и после пробива това ниво , както и тренд линията . трърсенето на дълга е логично , но при 2 ри тест на тренд линията . целта е 119.80 .
            ако там не пробие според мен ще сме свидетели на отижане до 109.95 където е фибо екстеншъна 161.8 . ако се загледа6 на седмична ще видиш прозорец - 116 до 116.50 - това е много силен съпорт , така че беше ясно че тука ще спре , но понеже не играя йени , 6тото в тази двойка да само е така нещата , върви в една посока 3 дни и ако не уцелиш - не добре , пук и никога не знаеш кога ще тръгне импулсно .

лека че вече много ми се спи
            Тук не ставаше дума за йената. А за това как попринцип стигаме някое ниво подминаваме го подлъгва играчите да излезат и след това се връща защо защото играчите не са се съобразили с времето. А то също е важно. Днес подобен номер стана в еврото където спряхме в 61% фибо и тръгнахме на обратно. Лека нощ и от мен.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• шипове..мипове... а бе на кой му пука ..нямаше ли значение дали имаш час-два.. или ден-два.. затваряне под-над.....д..ба тая световна конспирация..

Коментар

• бнайт - освен това имаме и канал там , оба4е ако направиш едно фибо от 114.40 до 122.20 ще видиш как вчера спира малко преди 61.8 , и после пробива това ниво , както и тренд линията . трърсенето на дълга е логично , но при 2 ри тест на тренд линията . целта е 119.80 .
                ако там не пробие според мен ще сме свидетели на отижане до 109.95 където е фибо екстеншъна 161.8 . ако се загледа6 на седмична ще видиш прозорец - 116 до 116.50 - това е много силен съпорт , така че беше ясно че тука ще спре , но понеже не играя йени , 6тото в тази двойка да само е така нещата , върви в една посока 3 дни и ако не уцелиш - не добре , пук и никога не знаеш кога ще тръгне импулсно .

лека че вече много ми се спи
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• kiril123

Нищо така обсъждат въпроса с двойката влиза в дневния ред така да се каже пък може и да му се помогне така знаеш ли! Аз не вярвам че като попадне някой в такава ситуация и дори не казвам че е възможно да не се случи защото съм сигурен че ще стане и не вярвам че може да вземе правилно решение и изхода е един хедж с насрешна и спираш да разсъздаваш - вярно ли е , не е ли вярно накъде ще отиде , ама незнам си колко си бил разкрачен - колкото толкова чакаш си твърдо ниво от което да затвориш една от двете и въобще няма нужда да ги мислиш просто касираш печалба и по двете , разбира се че първо едната ще излезе а другата остава - НО НЯМА да е на такова ниво и няма да си толкова изненадан и объркан 60% ми се случвало от сметка да затворя между две , можех да касирам загубата обаче точно там къде влязох насреща цената върна и първо излезе точно потърпевшата позиция , да но излезе от корекция , а другата която загуби отнесе загубата си беше в посоката и тя си излезе - още си търгувам с тази сметка.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Kiyosi Ito

Не бърка точно стопове са , зарежи теорията за за стоп на 50% и тейк. профит на 100% , реално на пазара се пробва и се печели от стоп на 7-8% и т.п. на 150%. Как мислиш плитките стопове такава линия не пропускат те са длъжни да я пробват и разбира се че ги стигат но колко са купили в шипа е въпроса и са закачили поръчки с 7-8% стоп , там трябва да се изследва дали бъркането под линията е станало при условие на ликвидност или наужким , ако е втория вариант вече има условие за оттласкване и работата по може да стане.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      бнайт, нещо се бъркаш. Ако шипа беше заради стопове то нямаше да има шип, а щяхме да сме още надолу. по-скоро шипа е заради лимити ордери и точното ниво, което се цитира от 3-4 дена като първата по-сериозна спирка за йената. И още нещо, за големи обеми не се ползват толкова ордери колкото пазарна цена, защото ордера може да бъде взет и пазара да продължи срещу теб преди да успееш да го отмениш
                      Че шипа е заради лимити това е ясно. Но малките инвеститори тези който сега прохождат на пазара обикновено играят с тънки стопове и когато пазара направи такова движение като това при йената днес обикновено техните стопове са обрани именно от лимитите на големите играчи. Но просто исках да демонстрирам как на малки играчи стопчетата хвърчат когато са прекалено близо и че когато чертаеш една тренд линия трябва да се съобазяваш с времевият хоризонт в който си я начертал. Приятна почивка от мен.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• еййй , няма да се научите да не злорадствате за това че някой е загубил пари . По -скоро се ядосвате за това че не сте ги направили тези 10 фигурки в паунда .

хайде весела почивка на всички , за да имаме нови сили следващата седмица !
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• бнайт, нещо се бъркаш. Ако шипа беше заради стопове то нямаше да има шип, а щяхме да сме още надолу. по-скоро шипа е заради лимити ордери и точното ниво, което се цитира от 3-4 дена като първата по-сериозна спирка за йената. И още нещо, за големи обеми не се ползват толкова ордери колкото пазарна цена, защото ордера може да бъде взет и пазара да продължи срещу теб преди да успееш да го отмениш
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Така иска ми се да обърна внимание на едно много интересно явление което наблюдавам вече няколко пъти. Когато чертаете тренд линия на някаква графика. Не е важно само нивото а и времето. За пример пускам дневна графика на Долар/Йена на която има начертана една трендлиния. Днес минахме под тази тренд линия и предполагам че много стопове са изтрештели. Да обаче реално ще имаме затваряне над нея. И това затваряне означава че тренда се запазва но просто правим шип под трендлнията. А познайте от какво е този шип правилно от стоповете на нещастниците мислещи си че трендлнията е просто ниво. Просто ми се искаше да обърна внимание на това. Тъй като често си поставяме стоповете около някое ниво без да се съобразяваме с времето и стоповете гърмят а ситуацията не се променя.

Това е от мен за тази вечер оставам с дълга долар/йена от 118.68 с таргет 120.68. Успех.[/url]

Коментар

• Кабелът губи сила и то осезателно. При затварянето което се образува за момента следващата седмица може да сме свидетели на по драстичен спад. Първите цели са 1.92 след това 1.912. Разбира се първо ще се помотаме около 200МА около 1.938 и ако тръгнем надолу към споментатите цели това ще е най-големия пробив на 200 МА на дневна от близо година. Това може да обърне сериозно тенденцията. Затова следващата седмица ще е доста важна, пък и важни новини ще има...
                              Лека вечер!
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Къси евра 3194
                                Къси кенгура 7830
                                Така приключвам седмицата в очакване на понеделник.
                                Приятен уикенд на всички.
                                п.с Като имам незакрити къси евра от 14.02 на цена 3140
                                Закона на 5 П
                                Перфектната
                                Подготовка
                                Предотвратява
                                Провала на
                                Представлението/Престъплението

Коментар

Working...
                                X