IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето ни и връхче........
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• ще стане баницата

Коментар

• според мен лошото е че ни трябва връхче над 1.3185, а от друга страна нагоре ще идем трудно като гледам кендълите

Коментар

• napravo go vijdam 1.3132 , posle 1.3165 , posle 1.3090 , posle 1.3215 .

e ne za 10 min de , no kolkoto tolkova
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• обаче на 4ч хай на баровете е почти еднакъв и имаме висящ човечец което ме навежда на мисълта че нагоре ще е трудно и ще паднем бързо, всъщност просто чакаме пакостите в 17:00

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Еврото както писах ми се струва 3220-30 че ще лизнем сел зоната
              kakvoto i da stane imame hodene do 1.3130 , posle ve4e biem li 1.3185 moje bi 6te vidim 1.3215 , no za max 5-10 min i posel down malko i taka , haide 6te vidim v 17:00 6te imame li nekvo razdvijvane

Коментар

• Така ще е най-добре но трябва да се заформи връхче там и после сел сел 80п и хайде чао и мерси за рибата

Коментар

• Еврото както писах ми се струва 3220-30 че ще лизнем сел зоната

Коментар

• ОК това животно направи бързи 100п сега е над 227 местя стоп на +40п цел 229 това последно

Коментар

• местя стор на 226.30 +20п в момента курса е 226.80

Коментар

• Внимавайте с късите йени (респективно дългите USD/JPY и GBP/JPY) защото очаквам днес или най-късно утре ново силно движение надолу при акциите, което ако се случи ще поднови страховете около кери трейдс и йената пак ще литне. Лично аз съм къс USD/JPY от петък от 118.22 средна цена.

Коментар

• Аааа сега се сетих че бях обещал да ви кажа като се срути паундхиена какво ми е мнението за хоската - добре че се сетих.

Значи Бат Хоси когато прохождаше съм си чатил бая с него по кюто и първите ми впечатления бяха страхотни - човек с голяма обща култура с който можеш да говориш на различни теми с интереси към историята и доста знания там а и мечти дано не ги е зарязал че отдавна несъм го чувал. Та след това първо впечатление Хоската с който много обичам да се заяждам извървя голямо развитие може би от всички почнали по негово време той най-бързо се разви и то не от към знания - там има какво да копа, но той разви нюх - това е нещо за което един трейдър ако го няма свише бая трябва да се поизпоти - той наистина го има нищо че паундхиената я копаше по тренда то нивата му бяха перфектни. Мисля че цялата тая работа се дължи на следният факт - хоската е човек на изкуството - аз съм чел преди негови стихотворения тоест той е поет и това сигурно му е дало чувство за такт и ритъм, не че аз разбирам но ми харесаха творбите му, освен това е и художник - това му е дало усещане за хармония - много важно качество и нещо повече той в творбите си бие към импресионизъм тоест има развита фантазия и отворено трето око, за капак на всичко е развил и другото си полукълбо на мозъка следваше физика тоест има набита логика и математически начин на мислене това цялото нещо наистина е една перфектна база над която един трейдър му трябват малко усилия - Хоската има разбира се недостатъци които се дължат на същите фактори - той ечувствителен и емоционален - дори тия негови изблици на злоба са защитна реакция отразяваща емоционалноста - това е типично за поетите вземете Славейков Яворов - те накрая бягат към индивидуализма - при тях породен от влиянието на Ницше а при Хоската де да знам - но са типични проявите на егоизъм, себелюбие и алчност и някакъв род егоцентризъм но не че това е лошо то си е в природата на всеки човек.

Отплеснах се а и сигурно грешки съм нправил - то е щото пиша без да гледам клавишите а следя пазара хехе - та Хоската колкото и да съм му контра смятам че е с огромен потенциал а да но го развие - той между другото ако си втълпи дори само един ММ и то стриктен на това ниво няма да има стигане, правилно се е насочил към кендълски формации защото му е даденост а си е и доста обширна материя това, може би малко знания чисто икономически откъм фундамент абе де да знам на първо място май трябва да се опознае той сам хехе иначе има бъдеще май

Коментар

• buy usd/chf 1.2263 sl 1.2235 tp 1.2315

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от Mackata
                              Коколино........, не избързваш ли.....даун движението е доста силно.......да не те отнесе брат.
                              Кабела му е рано да ходи 1.88 това беше фундаментална изцепка трябва да качи 95 ниво или дори 97 преди да бие 92 хиената и тя си порасна доволно и трябва да понамали хода
                              mene li4no me e strah da kontria paund /jpy kato trygne v nekoia posoka 4e stava iakata rabota , kolko sym go ial s tozi kros )

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                                Долара зима засилка....за 17:00....хехехехехе
                                mnogo 6te e interesno , ako napravim edno fibo 38 % doide na 1.3145 , no mislia 4e 6te sleze pak do kum 50 - 61.80 i posle 6te go debneme , ako mine 1.3180 moje bi da vidim 1.3115 , ako li ne down do 1.3090

Коментар

Working...
                                X