IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ako sell orderite izdyrjat na 1.3180-85 6te e dobre za plana mi ako li ne 6te 4akame da vidim i 6te pravim nov plan , no dylgi ot tuk niama da igraia
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Каква е тази масова латинизация

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Mislia che s igra v krosovete na hienata poemate goliam risk - tova beshe hita na meseca no veche e vreme fondovete da zapochnat likvidirane na poziciite si t.n risk aversion na visoko riskovite si crosvania koeto ne se znae kak shte go igraiat dali v krosa ili shte natisnat niakoi meidjar kato mejduvremenno kupuvat dalg na hamerikancite
        Uspeh
        koko riska mi e 38 pipsa , hihhi to4no tova e hubavoto na stopa , osven ako ne gapirat edna figura nagore ama tva me symniava da se slu4i

Коментар

• obmisliam na 1.3185 da izlizam ot kusata si pozicia v eur/usd

Коментар

• Mislia che s igra v krosovete na hienata poemate goliam risk - tova beshe hita na meseca no veche e vreme fondovete da zapochnat likvidirane na poziciite si t.n risk aversion na visoko riskovite si crosvania koeto ne se znae kak shte go igraiat dali v krosa ili shte natisnat niakoi meidjar kato mejduvremenno kupuvat dalg na hamerikancite
            Uspeh

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              kusi paunf/jpy ot 226.52 , stop 226.90 t.p 224.50
              oo ne 223.05 ) po kamarilata

Коментар

• kusi paunf/jpy ot 226.52 , stop 226.90 t.p 224.50

Коментар

• Kioso i kiril imate LS

Evroto naistina vzea stava interesno hehe

Коментар

• ah kak ia izpusnah pak tazi paund /jpy a beh siguren 4e 6te trygne

Коментар

• hahaah ne ne ne , nema takova ne6to , modela e vyzhodia6totto dvijenie zapo4nalo ot 1.3070 , da prikliu4i na 1.3220 , 5 vylnovo , kato oba4e ne stane ba6 taka . a 6te stane malko po razli4no ot tova koeto beha pisali v deltata v4era na tehnite analizi , te dnes pak sy6toto 6te napi6at , no niama zna4enie . posle 6te napravim 3 vynova korekcia kato spored men , tam 6te se zagubi tehnikata i 6te izbiat fal6ifo nadolu s nekav fundament i posle up . 6te ti kaza i za6to mnogo ot carry trade im se iska da zatvariat ve4e kusi evra za6toto diferenciala im e malyk , no niama da gi zatvoria na 1.3200 da ne sa ludi , 6te gi zatvoriat na okolo 1.3030 , a moje i kakto koko kazva 1.2950 . vypreki 4e slizane pod 1.3050 -30 za men 6te zna4i zabaviane na celite pri 1.33 + , no kakto i da e .

mnogo rabota imam i moje da pi6a malko nesvyrzano i s gre6ki - sorry

pozdravi i uspehi

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                        Защо защото вчера се развали модела който предполагаше такова развитие а именно главата и раменете. В момента за мен си възобновяваме възходящото движение. Успех.
                        Tochno taka, saglasen sam s logikata, no vse pakimame tragalnik i sme m/u dva trenda. Sjte stignem varha na triagalnika, shte se motaem v range 3130-3190 i ottam natatak shte probiem.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          Първоначално изпратено от bnight
                          Ето един кратък план за евро/долар От тук очаквам слизане към 1.3130-20 от където да тръгнем нагоре с цел 1.3220. От там слизане за 1.3160-70 и гонене на таргета 1.33. Ето го и подредено като ордери.

BUY Limit 1.3130 stop 1.3076 target 1.3220.
                          SELL Limit 1.3220 stop 1.3250 target 1.3160.
                          BUY Limit 1.3160 stop 1.3110 target 1.33.

Това ми е плана за еврото успех.
                          ei dnes mislim ednakvo ) samo deto az 6te igraia i po - drebnite dvijenia , edno ne6to samo niama da stane ako idem nad 1.32 , toest udarim stipovete i vidim 1.3225 , to preminavaneto pod 1.32 6te ni zakara na 1.3030 , a ne na 1.3160

Именно тук се разминават очакванията ни. В момента може възходящата червена трендлиния да издържи и да ни закара нагоре но според мен ни чака слизане до възходящата жълта тренд линия. От където да започне покачване с цел 1.3220. От там ще слезем отново до тази тренд линия която би трябвало тогава да се намира около 1.3160. От там вече ни чака сериозно поскъпване с първи цели 1.33. С теб се разминаваме в това че ти очакваш нива под 1.31 докато аз мисля че няма да има повече такива нива. Защо защото вчера се развали модела който предполагаше такова развитие а именно главата и раменете. В момента за мен си възобновяваме възходящото движение. Успех.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• При евро йена не сме направили още третата коригираща вълна , а вчера се отблъснахме от 50МА (4H) и 50 % фибо на последното низходящо движение MACD даде сигнал на 4H . Имаме и една интересна формация на 1H 3 черни врани след , която направихме тест на важно ниво и трябва да продължим на долу . На 1H се образува и нещо като чаша с дръжка , което трябва да се развие като 123 формация. Пробихме една тренд линия и чакам пробив на 20 МА (4Н) и 50 МА (1Н).
                            След толкова много сигнали дано да не се обърнат срещу мен,
                            Но аз съм къс 155.09 и стопът ми вече е преместен на 155.45, така че рискът си струва

Коментар

• drugo predlojenie , pokupka na usd /jpi ot 117.15 , stop 116.90 t.p. 118.30

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                koko, този сценарии с 1,36 и на мен ми се вижда доста вероятен поне при настоящата подредба на картинката Но едно ходене до 1.2940 може малко да я загрози. Според мен на 1.33 ще има почивка и оттам на 1.35 и 1.36 където може да върнем към 1.33 след което вече да бием и 1.36. Интересно ми е ти как го виждаш акто време твоя сценарии, защото идва времето за тренд пък след това летни рейндж... и така.
                                ako probiem 1.3290 , da znaete 4e otivame minimum na 1.3480 i to za mnogo kratko vreme , 4asove moej bi

Коментар

Working...
                                X