IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• STOP
    long GBPJPY 229.80 TP 234 STOP 229

Коментар

• Моето скромно мнение е че йената ще продължи надолу, но аз не търгувам тази валута така че не съм много убеден че мнението ми е компетентно
      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Олекнах с няколко пипса, нищо работа, обаче интересното е че пазара е много културен-няма стопхънтинги по новините, надеждно е да се играе с пробива, защото ей ги 30п за 5 минути.

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
          Форексов, сори за стоп-а...

Tova se o4akvashe ot tuk e longa

Коментар

• Форексов, сори за стоп-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              дълга доларйена от 117.15 стоп 117.03 таргет 117.35
              LONG USDJPY 117.00 STOP 116.60 TP 118.60

Коментар

• Durable Goods report 12:30 GMT
                Sofia GMT+2 = 14:30

Nqkoi bi li obqsnil zasto oste ne e izlqzla informaciq za doklada

Коментар

• дълга доларйена от 117.15 стоп 117.03 таргет 117.35

Коментар

• Защото си имаме пресура за надолу не дневна, ако стане баницата прибирам 20 пипа с част от позицията и слагам стоп на нула и лимит 50п

Коментар

• Е що не играеш за посоката, а играеш за 20 пипа??Не че няма смисал, а просто за 20 не си заслужават нервите..поне според мене де, освен ако не вляза на позиция с няколко лота(стандартни) за да може да се прибере по-добър профит Ама тва си е моето виждане де, ти си търгуваш по свой си метод и система
                      Успех!!

Коментар

• доларкад изявява желание да гони целите от двойното дълно 1.1670

Коментар

• Предполагам питаш за евро/долар, напоследък никак не го следя защото е слабоволатилна двойка, сега с особен интерес наблюдавам доларйена откъдето искам да хвана дъно за 20ина п нагоре ако данните са добри за долара, но позиция ще открия 5мин преди новините със стоп 10ина пипа

Коментар

• Форексов, мнение на каде ще избуши..?

Коментар

Пичове, незнам за вас, само че за мене е днес е е*ати безинтересния ден!Малко ми прилича като на затишие пред буря..

Защото е затишие пред буря.

Коментар

Пичове, незнам за вас, само че за мене е днес е е*ати безинтересния ден!Малко ми прилича като на затишие пред буря..
                                На мен пък ми е много интересно.Аз вместо затишие виждам война.
                                Хе хе.
                                Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

Working...
                                X