Пичове, незнам за вас, само че за мене е днес е е*ати безинтересния ден!Малко ми прилича като на затишие пред буря..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulSled malko imame novini, ne ohakvam nishto obro da spoleti dolara
Posle idva heliben, golqm boi shte qde dolara
12:30 United States Durable Goods Orders (Feb)
Vijdam che mnogo hora tuk imat dalgi dolari, as imam edno kaso zlato na 665 no nego shte go opravq nqkak, izbarzah malko no vse shte mu doide vremeto
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от MitacИма една подробност която често я позабравяме.
Всички кросови двойки са производни на курсовете им спрямо долара.
Колега Фактс, това което казваш адски много ме учудва в предвид факта че ценя мнението ти. Да твърдиш че кросовете имат собствен живот е нереално в момента в който ти отвориш къса позиция в евройена то на пазара излизат две поръчки първата е сел еурдолар и втората сел доларйена - кросовете НЯМАТ СОБСТВЕН ЖИВОТ няма директни котировки там във всеки един момент курса на евройена е равен на тоя на евродолар х доларйена.
Коментар
-
Бе не се знае дали ще яде голям бой, Бен ще говори за жилищния сектор, който им дърпа надолуобаче си мисля че ще каже че шсичко е ОК, защото той обикновено е положителен на тая тема
а дюрабъл гуудс ги чакат като гледам по-добри
така може и да засили леко на юг..ама леко
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Добре, хайде някой да си каже и мнението за Евро/Долар че цяла сутрин говорите само за йената, днес ако не се лъжа е вальора на един облигационен заем който беше отпуснала БоЯ за да могат техните корпорации на регистрират по големи печалби...защото все пак наближава край на финансовата им годинаи сега си мисля че баба Йена ще засили
ама тва кво си мисля аз не го бърка на пазара нали така
Та сега...дайте мнения за Евро/Долар..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от MitacПървоначално изпратено от ivoooKOKO според мен си прав.
Но не е ли неоправдан риск търговия с йени в този момент.
Ами ако отърве подкрепата .Отиваш към дерето.
Риска голям .
:-)
:-)Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsdayДобре, един въпрос, ако например сметката ти е 20 000$ с какъв процент максимум от нея е най-разумно да играеш?Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар