IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitac
    Първоначално изпратено от ivooo
    KOKO според мен си прав.
    Коко уважам твото мнение много.
    Но не е ли неоправдан риск търговия с йени в този момент.
    Ами ако отърве подкрепата .Отиваш към дерето.
    Риска голям .

:-)
    не четеш ли, не рабираш ли... риска е точно 50 пипса...голям е относително понятие...за теб 50 пипса е голям риск?
    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Ще пробвам да купя паундйена 230.22 текущо със къс стоп 229.72 цел 231.62 за днес
      мастер коко стопа ти според моето скромно мнение трябва да е по-надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo
        KOKO според мен си прав.
        Коко уважам твото мнение много.
        Но не е ли неоправдан риск търговия с йени в този момент.
        Ами ако отърве подкрепата .Отиваш към дерето.
        Риска голям .

:-)
        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Колега Фактс, това което казваш адски много ме учудва в предвид факта че ценя мнението ти. Да твърдиш че кросовете имат собствен живот е нереално в момента в който ти отвориш къса позиция в евройена то на пазара излизат две поръчки
          koko, ти само потвърждаваш моята теза!

ТОЧНО самият факт, че се разтоварва спрямо долара нагледно показва как курсът евро/йена определя курсът евро/долар от една страна и долар/йена от друга!!!

Начинът по който се разтоварва една позиция от маркет мейкъра нагледно потвърждава, кое е причината (самостоятелен живот) и кое следствието (несамостоятелен живот) при промяна на котировките в съответните валутни двойки!

Търговията в евро/йена заема все по-голям дял във форекса и затова все по-често сме свидетели, как когато еврото поскъпва спрямо долара йената поевтинява и обратното... Ето това е самостоятелният живот... иначе щяха да поскъпват или поевтиняват в пакет спрямо долара!!!

Коментар

• Ще пробвам да купя паундйена 230.22 текущо със къс стоп 229.72 цел 231.62 за днес

Коментар

• KOKO според мен си прав.

Коментар

• Иначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете в кросовете на йената - причината аз съм я казвал и преди беше изтеклата информация от администрацията на БУШ че 120 е приемливият курс който устройва и двете страни - тоест това 120 започна да става притегателно и спекулантите тръгнаха да се нажабуркват в кеърите - това което ме учуди и аз за това когато бяхме къде 240 казах че ни очаква сериозен спад къде 229 а после се поправих 224-225 - и всички ми се смеехте че съм заяждал хоси а пазара реагира очаквано на изход от тия трейдове и аз тогава писах и спорих яко с хоската че веки бай е добре дошъл за мафията защото тя ще го лапне като топълхляб профиттейквайки - после лично аз долу къде 225 станах като хоската купувайки всеки спад и спорейки с Пешо който на няколко пъти се изказа неподготвен против всяка техническа логика - сега ако някой каже че йената ще расте тоест доларйена ще пада паундйена също го разбирам защото технически вярно имаме бити трендчета осцилаторите натискат мечо но тогава и бат пешо говореше пълни глупости. Е сега аз говоря нещо което наистина е оспоримо и противоречи на логиката - а то е че сме ъп тоест сел гейшите. Но тук по принцип съм съгласен с опонентите си че имат някакво право но пазара се надявам да мисли като мен

Нещо около 235 и 120

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от Mitac
                  Има една подробност която често я позабравяме.
                  Всички кросови двойки са производни на курсовете им спрямо долара.
                  Това бе преди 10 години. Сега вече не е така! Така например курсът евро/йена има съвсем отделен живот и все по-често влияе вурху курсовете им спрямо долара. А благодарение на огромните спекулативни капитали в кери трейдс към днешна дата, кросовете на йената в паунди, осита и кивита имат определящо значение за курсовете на тези валути спрямо долара...

Колега Фактс, това което казваш адски много ме учудва в предвид факта че ценя мнението ти. Да твърдиш че кросовете имат собствен живот е нереално в момента в който ти отвориш къса позиция в евройена то на пазара излизат две поръчки първата е сел еурдолар и втората сел доларйена - кросовете НЯМАТ СОБСТВЕН ЖИВОТ няма директни котировки там във всеки един момент курса на евройена е равен на тоя на евродолар х доларйена.

Коментар

• Sell sam ot 1.9624 na kabela i chakam da probva otnovo da smakne pod 1.96!!!

Коментар

• EUR/USD 1.3250-1.3450 DNT Expiry Today.A 1.3250-1.3450 exotic Double No Touch option is slated to expire at today"s 10am Eastern NY cut (14:00GMT/3pm BST). Another 1.3250-1.3450 DNT is due to roll off tomorrow week (Apr 5, pre-Easter).
                      1.3300, 1.3245, 1.3230 and 1.3200 vanilla strikes also expire today and tomorrow. A 1.3400 strike additionally rolls off tomorrow.
                      ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• GBP/USD ako se kachi nad 1.9625 (koeto e 38.2 na fib) shte napravi 2ri opit da probie pod 1.96! chakame za indikacia!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от Jay Gould
                          то дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.
                          Дъното за седмицата или за месеца??
                          Нямам идея .. по скоро съм хванал малък период от време и експериметирам. Като върхове се поличава на 80% , но като дъна още го чопля този метод. и това е само ако тренда се задържи под вчерашните нива
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Viktor
                            Форексов мисля че със същата вероятност са и моите виждания за 1.1485
                            Какво ще кажеш ?

че 40 пипа ми стигат

Коментар

• 6то се отнася до триъгълниците про4ети ulfe

Коментар

• Sega na pazara imame predpostavki za volatilnost, geo-politicheski, petrola se vdiga, nishto chudno dnes DJ da otvori na cherveno i da posledva Asia i Evropa. Imame i zabavqne na rasteja v evropa i UK.

Ne bih igral kasa JPY. Izchakaite si novinite:

12:30 United States Durable Goods Orders (Feb) !! 3.5% -7.8%
                                13:30 United States Bernanke testifies before Joint Economic Commitee

I si napravete pachkata ot 2-3 dobri debeli skalpa. Uspehi dnes!

Коментар

Working...
                                X