Първоначално изпратено от Mitac
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoКолега Фактс, това което казваш адски много ме учудва в предвид факта че ценя мнението ти. Да твърдиш че кросовете имат собствен живот е нереално в момента в който ти отвориш къса позиция в евройена то на пазара излизат две поръчки
ТОЧНО самият факт, че се разтоварва спрямо долара нагледно показва как курсът евро/йена определя курсът евро/долар от една страна и долар/йена от друга!!!
Начинът по който се разтоварва една позиция от маркет мейкъра нагледно потвърждава, кое е причината (самостоятелен живот) и кое следствието (несамостоятелен живот) при промяна на котировките в съответните валутни двойки!
Търговията в евро/йена заема все по-голям дял във форекса и затова все по-често сме свидетели, как когато еврото поскъпва спрямо долара йената поевтинява и обратното... Ето това е самостоятелният живот... иначе щяха да поскъпват или поевтиняват в пакет спрямо долара!!!
Коментар
-
Иначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете в кросовете на йената - причината аз съм я казвал и преди беше изтеклата информация от администрацията на БУШ че 120 е приемливият курс който устройва и двете страни - тоест това 120 започна да става притегателно и спекулантите тръгнаха да се нажабуркват в кеърите - това което ме учуди и аз за това когато бяхме къде 240 казах че ни очаква сериозен спад къде 229 а после се поправих 224-225 - и всички ми се смеехте че съм заяждал хоси а пазара реагира очаквано на изход от тия трейдове и аз тогава писах и спорих яко с хоската че веки бай е добре дошъл за мафията защото тя ще го лапне като топълхляб профиттейквайки - после лично аз долу къде 225 станах като хоската купувайки всеки спад и спорейки с Пешо който на няколко пъти се изказа неподготвен против всяка техническа логика - сега ако някой каже че йената ще расте тоест доларйена ще пада паундйена също го разбирам защото технически вярно имаме бити трендчета осцилаторите натискат мечо но тогава и бат пешо говореше пълни глупости. Е сега аз говоря нещо което наистина е оспоримо и противоречи на логиката - а то е че сме ъп тоест сел гейшите. Но тук по принцип съм съгласен с опонентите си че имат някакво право но пазара се надявам да мисли като мен
Нещо около 235 и 120
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от MitacИма една подробност която често я позабравяме.
Всички кросови двойки са производни на курсовете им спрямо долара.
Колега Фактс, това което казваш адски много ме учудва в предвид факта че ценя мнението ти. Да твърдиш че кросовете имат собствен живот е нереално в момента в който ти отвориш къса позиция в евройена то на пазара излизат две поръчки първата е сел еурдолар и втората сел доларйена - кросовете НЯМАТ СОБСТВЕН ЖИВОТ няма директни котировки там във всеки един момент курса на евройена е равен на тоя на евродолар х доларйена.
Коментар
-
EUR/USD 1.3250-1.3450 DNT Expiry Today.A 1.3250-1.3450 exotic Double No Touch option is slated to expire at today"s 10am Eastern NY cut (14:00GMT/3pm BST). Another 1.3250-1.3450 DNT is due to roll off tomorrow week (Apr 5, pre-Easter).
1.3300, 1.3245, 1.3230 and 1.3200 vanilla strikes also expire today and tomorrow. A 1.3400 strike additionally rolls off tomorrow...the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Jay Gouldто дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от ViktorФорексов мисля че със същата вероятност са и моите виждания за 1.1485
Какво ще кажеш ?
че 40 пипа ми стигат
Коментар
-
Sega na pazara imame predpostavki za volatilnost, geo-politicheski, petrola se vdiga, nishto chudno dnes DJ da otvori na cherveno i da posledva Asia i Evropa. Imame i zabavqne na rasteja v evropa i UK.
Ne bih igral kasa JPY. Izchakaite si novinite:
12:30 United States Durable Goods Orders (Feb) !! 3.5% -7.8%
13:30 United States Bernanke testifies before Joint Economic Commitee
I si napravete pachkata ot 2-3 dobri debeli skalpa. Uspehi dnes!
Коментар
Коментар