IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
      има ли някой да е селнал канадеца,че аз праснах със сериозен процент -петрола лети нагоре сериозно- за сега поне.

Това което си направил е ИНТЕРЕСНО - защо интересно
      1. Късата е тъпа имаме бит триъгалник това значи дълга.
      2. Късата не е тъпа
      А - имаме ясна цел 1.1500 и после 1.1424
      В - имаме здрава зона 1640-80 което ще рече може да си позволиш малък стоп.
      3. Желая ти успех

ПП Лично аз чакам нещо около 1.1500 за да отворя дълга с цел 1.19

http://golohoro.hit.bg/cadacad.png

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Иначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете ...
        Ебаси си майката кви трейдове имало....
        Да не би да са кери (carry) тия трейдове бре, Ачо?
        ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          дълга доларйена от 117.15 стоп 117.03 таргет 117.35
          LONG USDJPY 117.00 STOP 116.60 TP 118.60

Много натежава дневната, ако задържим ниско затваряне лошо, освен това пробихме клина, което ме навежда на мисълта че ще му тестваме основата, което е ниско и е около твоя стоп, аз се прехвърлям към други двойки засега, но интересното беше че няма стопхънтинги покрай новините, абе културна работа и е добре да се играе с пробива

Слагайте стопове да не треперете

Е кво ми е на стопа - да прав си колега технически на малките графики под и включая 1ч правим мечи флаг с цел моят стоп хехе, майната му аз съм го отписал но не това е мотивът ми - ако бием надолу целта е 116.00 но аз днес това спорих с Андрю - а той е един от добрите играчи - повярвайте матафите са много добри - те играят като по учебник стоп къде 30п цел мин100п и айде готово трябва им на 4 търговии 1 успех и са на плюс - учебникарски - та те отвориха на 117.20 къса със цел 116 и мотиви - 117,16. USD JPY broke 117,70 support. USD JPY broke the uptrend to begin a bearish movement. The volatility rises. Bollinger bands are deviated. 1H, 4H ForexSto (Modified Stochastic) indicate a bearish pressure on USD JPY. The downtrend should continue to gather momentum. The target is expected at 116,00.
          => We could take a short position at 117,20. We will put the stop loss above 117,50 (-30 pips). The targets are 116,50 (+70 pips) 116,00 (+120 pips) Аз като реакция писах дайте ми стопа лонг 117 и после се обзаложих но честно казано монетата не клони към мен - най-силният ми коз е че това всички го виждат колкото и отвеяно да звучи.

Относно ПЙ аз си държа на мойто тоест трейд ала Хоската и съм лонг там твърдя че имам мотиви да чакам 234 на първо време без да ми удари стопа - а Фактс - прав си че нямаше сми от стопа ми но къде да знам при мейджърите щеше да е грешка но тук се надявам да не е

Коментар

• Според мен доларйена ще удари 116.64 тест на трендлинията.

Коментар

• има ли някой да е селнал канадеца,че аз праснах със сериозен процент -петрола лети нагоре сериозно- за сега поне.

Коментар

Абсолютно. Днес фалирах след загуба 10 пипса :lol:
                Не че щеше да забогатееш ако бе спечелил 15 пипса... ама карай, форекс да става. :lol:

Коментар

• долар/йена е за дълги над 117.30.За сега аз не се наемам да влизам.
                  Ще сложа обаче поръчка купува 117.36 с цел 118

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    абе културна работа и е добре да се играе с пробива
                    Абе култура, култура... ама ти взеха парите нали!
                    Както би казал бай Ганьо...

Абсолютно. Днес фалирах след загуба 10 пипса :lol:

Коментар

• STOP
                      long GBPJPY 229.80 TP 234 STOP 229
                      и аз съм с тебе

Коментар

абе културна работа и е добре да се играе с пробива
                        Абе култура, култура... ама ти взеха парите нали!
                        Както би казал бай Ганьо...

Коментар

• Докато кабела не почне да пада не го зачитам за пробив.
                          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

дълга доларйена от 117.15 стоп 117.03 таргет 117.35
                            LONG USDJPY 117.00 STOP 116.60 TP 118.60

Много натежава дневната, ако задържим ниско затваряне лошо, освен това пробихме клина, което ме навежда на мисълта че ще му тестваме основата, което е ниско и е около твоя стоп, аз се прехвърлям към други двойки засега, но интересното беше че няма стопхънтинги покрай новините, абе културна работа и е добре да се играе с пробива

Слагайте стопове да не треперете

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                              Моето скромно мнение е че йената ще продължи надолу, но аз не търгувам тази валута така че не съм много убеден че мнението ми е компетентно
                              Йената е голямо кучи.Способна е да върне.Възможно е макар и малко вероятно.
                              Само гледай.
                              Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

STOP
                                long GBPJPY 229.80 TP 234 STOP 229
                                В такъв случай, какъв бе смисъла на предишния стоп?

Коментар

Working...
                                X