Koko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Първоначално изпратено от MIKима ли някой да е селнал канадеца,че аз праснах със сериозен процент -петрола лети нагоре сериозно- за сега поне.
Това което си направил е ИНТЕРЕСНО - защо интересно
1. Късата е тъпа имаме бит триъгалник това значи дълга.
2. Късата не е тъпа
А - имаме ясна цел 1.1500 и после 1.1424
В - имаме здрава зона 1640-80 което ще рече може да си позволиш малък стоп.
3. Желая ти успех
ПП Лично аз чакам нещо около 1.1500 за да отворя дълга с цел 1.19
http://golohoro.hit.bg/cadacad.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoИначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете ...
Да не би да са кери (carry) тия трейдове бре, Ачо?ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Форекс Форексовдълга доларйена от 117.15 стоп 117.03 таргет 117.35
Много натежава дневната, ако задържим ниско затваряне лошо, освен това пробихме клина, което ме навежда на мисълта че ще му тестваме основата, което е ниско и е около твоя стоп, аз се прехвърлям към други двойки засега, но интересното беше че няма стопхънтинги покрай новините, абе културна работа и е добре да се играе с пробива
Слагайте стопове да не треперете
Е кво ми е на стопа - да прав си колега технически на малките графики под и включая 1ч правим мечи флаг с цел моят стоп хехе, майната му аз съм го отписал но не това е мотивът ми - ако бием надолу целта е 116.00 но аз днес това спорих с Андрю - а той е един от добрите играчи - повярвайте матафите са много добри - те играят като по учебник стоп къде 30п цел мин100п и айде готово трябва им на 4 търговии 1 успех и са на плюс - учебникарски - та те отвориха на 117.20 къса със цел 116 и мотиви - 117,16. USD JPY broke 117,70 support. USD JPY broke the uptrend to begin a bearish movement. The volatility rises. Bollinger bands are deviated. 1H, 4H ForexSto (Modified Stochastic) indicate a bearish pressure on USD JPY. The downtrend should continue to gather momentum. The target is expected at 116,00.
=> We could take a short position at 117,20. We will put the stop loss above 117,50 (-30 pips). The targets are 116,50 (+70 pips) 116,00 (+120 pips) Аз като реакция писах дайте ми стопа лонг 117 и после се обзаложих но честно казано монетата не клони към мен - най-силният ми коз е че това всички го виждат колкото и отвеяно да звучи.
Относно ПЙ аз си държа на мойто тоест трейд ала Хоската и съм лонг там твърдя че имам мотиви да чакам 234 на първо време без да ми удари стопа - а Фактс - прав си че нямаше сми от стопа ми но къде да знам при мейджърите щеше да е грешка но тук се надявам да не е
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Форекс Форексовабе културна работа и е добре да се играе с пробива
Както би казал бай Ганьо...
Абсолютно. Днес фалирах след загуба 10 пипса :lol:
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Форекс Форексовдълга доларйена от 117.15 стоп 117.03 таргет 117.35
Много натежава дневната, ако задържим ниско затваряне лошо, освен това пробихме клина, което ме навежда на мисълта че ще му тестваме основата, което е ниско и е около твоя стоп, аз се прехвърлям към други двойки засега, но интересното беше че няма стопхънтинги покрай новините, абе културна работа и е добре да се играе с пробива
Слагайте стопове да не треперете
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsdayМоето скромно мнение е че йената ще продължи надолу, но аз не търгувам тази валута така че не съм много убеден че мнението ми е компетентно
Само гледай.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
Коментар