IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    това 116.73 изпълва влага на малките и ако ми дари стопа ще призная матафите но мисля че е време за ъп
    брат по графиките не виждам нито една причина да спре точно сега движението на юг ? Светни ме защо сега смяташ,че ще спре

Коментар

• това 116.73 изпълва влага на малките и ако ми дари стопа ще призная матафите но мисля че е време за ъп

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Koko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония

www.mataf.net/en

Данке шон, интересни са матафите
        Да много полезен сайт като инфо в него относно начина им на търговия - доста учебникарски не е моят но сайта е полезен определено

Коментар

• грешно си разбрал: в 16:30 е
          ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Доколкото знам Бернаке ще говори в 17,30 часа, тоест след 30 мин почва.

Коментар

• Момчета йената гази яко ей...

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Koko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония

www.mataf.net/en

Данке шон, интересни са матафите

Коментар

• Колега Деп от 7810 отиваме 8330 май няма значение трябва да падне и аз стискам късите си евра но ще бягам 3184 ауд май трябва да бягаме 7810 но това ти стига успех ти желая
                  http://golohoro.hit.bg/auda.png

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                    Някой знае какво приказва Бен в момента..че тва ме вълнува доста в момента.Ако някой има инфо да напише.Благодаря предварително...
                    Някой ползва ли услугите на тоя сайт?
                    Бих искал да знам, дали ще има полза от абонамент.
                    Благодаря!
                    http://finance.news.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                      Някой знае какво приказва Бен в момента..че тва ме вълнува доста в момента.Ако някой има инфо да напише.Благодаря предварително...
                      Той пазара щеше да реагира ако каже нещо по-същественно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                        Иначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете ...
                        Ебаси си майката кви трейдове имало....
                        Да не би да са кери (carry) тия трейдове бре, Ачо?

Значи ....в нашият форум е важно какво пише човек .Със сигурност правописа на Коко си е ОК .Това че в бързината е сбъркал някаква си думичка ,която и новобранци от бранша знаят едва ли е от значение .

Н.Б.

Няма и думички като "ебаси " и " кви" (ако разбира се човек не фъфли ).

Коментар

• Някой знае какво приказва Бен в момента..че тва ме вълнува доста в момента.Ако някой има инфо да напише.Благодаря предварително...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                            Иначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете ...
                            Ебаси си майката кви трейдове имало....
                            Да не би да са кери (carry) тия трейдове бре, Ачо?
                            Мечо знам че не ме харесваш но за съжаление умишлено казвам кеър

CARE грижа, грижи, безпокойство, предпазливост. внимание, грижа вместо нося пренасям, просто защото играта в тия кросове е достатъчно рискова за да бъде кеър а не кери, но няма значение

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

www.mataf.net/en

Коментар

• по принцип играя основно дълъг канадец- позицията ми е краткосрочна с цел 30 пипа

Коментар

Working...
                                X