Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Форекс ФорексовKoko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония
www.mataf.net/en
Данке шон, интересни са матафите
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Форекс ФорексовKoko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония
www.mataf.net/en
Данке шон, интересни са матафите
Коментар
-
Колега Деп от 7810 отиваме 8330 май няма значение трябва да падне и аз стискам късите си евра но ще бягам 3184 ауд май трябва да бягаме 7810 но това ти стига успех ти желая
http://golohoro.hit.bg/auda.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsdayНякой знае какво приказва Бен в момента..че тва ме вълнува доста в момента.Ако някой има инфо да напише.Благодаря предварително...
Бих искал да знам, дали ще има полза от абонамент.
Благодаря!
http://finance.news.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевПървоначално изпратено от kokoИначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете ...
Да не би да са кери (carry) тия трейдове бре, Ачо?
Значи ....в нашият форум е важно какво пише човек .Със сигурност правописа на Коко си е ОК .Това че в бързината е сбъркал някаква си думичка ,която и новобранци от бранша знаят едва ли е от значение .
Н.Б.
Няма и думички като "ебаси " и " кви" (ако разбира се човек не фъфли ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевПървоначално изпратено от kokoИначе си прав - много хора тия месеци направиха адски много пари от кеър трейдовете ...
Да не би да са кери (carry) тия трейдове бре, Ачо?
CARE грижа, грижи, безпокойство, предпазливост. внимание, грижа вместо нося пренасям, просто защото играта в тия кросове е достатъчно рискова за да бъде кеър а не кери, но няма значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовKoko, къде гледаш на матафите анализа на инглиш, защото в сайта им е франкофония
www.mataf.net/en
Коментар
Коментар