IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една от причните кабела да е за продаване дългосрочно

Аз йени купувам.Който има да ми даде :-)
    Евро/долар сбърках,но ще си чакам сега,защото съм си преценил с колко да вляза,че да мога да държа доста време срещу мене,апък има и хеджове за тази работа.

Коментар

• "There are speculations that this Iran shit is going to spook the hell out of Asia session... I don't think so, but... who knows?"
      Мисля,че тази вечер може да има голям бой по долара,ако всички ги хване шубето и почнат да покриват доларовите позиции.
      Пазете се :-) Аз лягам да спа.Като стане евро/долар над 1.43 ще почна да се притеснявам

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Направо нацапаха гащите вече с тоя нефт.Това на нищо не прилича и слухове щом влязоха в играта значи загрубяват нещата.Дали не са това последни напъни ?
        Целият пазар се усети,че това скъпо евро е един надут балон,а евтиния долар е някакта утопия,която не може да продължи до безкрай.
        Ще го бутат те докато не покажат техническите индикатори силни бай сигнали и не почнат масовот да го купуват дребните спекуланти,че да им помогнат.Само незнам като почне изсипването какво ще става,защото когато нещо се поддържа изкуствено рано или късно идва истината на яве и тогава ще рисуваме много фигурки за малко време.
        Сpeциално за нефта, слуховете са полувината движения
        Иначе, много дребни риби сте се събрали да сте къси, не мислите ли? Като гледам 3/4 от тук скъсяват яко евра, продават йени и режат кабели... хубава работа, ама освен, че си мислите, има ли нещо да ви подкрепя? От време уно са ми казали, че първо гледаш индикаторите, ако показват някаква посока, чакаш и цената да тръгне в нея, защото не се търгуват индикатори, а активи. Тук сме си в някакъв факан рейндж и колкото шанса е да ръчна 3 фигури надолу, толкова и за нагоре е шанса.
        Хубаво е да вярваме в позициите си, ама да сме умерени... дали са балони или не някой валути го определят банки, които могат да купят и да продадат татковината ни, не ние за съжаление.
        Иначе, пласиран ордер за продажба в паунд/йена @ 231.15
        Поздрави!
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Покритият лихвен паритет не е празни приказки и много скоро ще си проличи,че е така

Коментар

• Направо нацапаха гащите вече с тоя нефт.Това на нищо не прилича и слухове щом влязоха в играта значи загрубяват нещата.Дали не са това последни напъни ?
            Целият пазар се усети,че това скъпо евро е един надут балон,а евтиния долар е някакта утопия,която не може да продължи до безкрай.
            Ще го бутат те докато не покажат техническите индикатори силни бай сигнали и не почнат масовот да го купуват дребните спекуланти,че да им помогнат.Само незнам като почне изсипването какво ще става,защото когато нещо се поддържа изкуствено рано или късно идва истината на яве и тогава ще рисуваме много фигурки за малко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              Колеги, малко късно се включвам с важно за мен и според мен инфо относно очакваната волатилност за утре пти долар/йена просто сега разглеждах и вкарвах данните, преди лягане
              та послените 3 дни имаме натежаващ рейндж т.е. на картинка може да видите как започва съсвем видимо да се формира начало на движение надолу. Според мен (моделчето ми утре има голяма възможно да има силно движение в двойката или по-широк рейндж и предвид други фактори залагам на южното движение и като цел засега на първо време може би 117.3. Засега в това виждане имам подкрепа в картинката при паунд'йена там има добри предпоставки за слизане надолу поне фигура като начало имам и задействан ордер, който постнах по-рано през деня. Та с две думи очаквам натиск надолу в йенските кросове и мейджъра ще видим как ще се развият нещата за утре. засега това са просто очаквания и не е никакъв съвет
              Съгласен.Технически е обосновано,а и имаме нужда от движение надолу за да тръгне кери трейда пак спокойно и да търсим вече нива над 120.

Коментар

• Колеги, малко късно се включвам с важно за мен и според мен инфо относно очакваната волатилност за утре пти долар/йена просто сега разглеждах и вкарвах данните, преди лягане
                та послените 3 дни имаме натежаващ рейндж т.е. на картинка може да видите как започва съсвем видимо да се формира начало на движение надолу. Според мен (моделчето ми утре има голяма възможно да има силно движение в двойката или по-широк рейндж и предвид други фактори залагам на южното движение и като цел засега на първо време може би 117.3. Засега в това виждане имам подкрепа в картинката при паунд'йена там има добри предпоставки за слизане надолу поне фигура като начало имам и задействан ордер, който постнах по-рано през деня. Та с две думи очаквам натиск надолу в йенските кросове и мейджъра ще видим как ще се развият нещата за утре. засега това са просто очаквания и не е никакъв съвет
                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• karakondjul

Не е само слух , вече им е трудно да задържат тренда и започват да хапят стават зли с всички средства го подкрепят - ФЕД , МВФ и най-странното и ЕЦБ. Последните са странни птици и глухите чуха как стоят нещата обаче ЕЦБ качват лихви и курса на еврото сякаш им е задача от първостепенна важност да оигурят по-добри условия за експорт на Китай , Русия .. арабите и поток от свежи пари към САЩ разбира се!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Po vsichko izglejda samo sluh i golqma veroqtnost do utre da sme zabravili - az zatvarqm kasi EURCHF i skasqvam zlato na 665.30

Aide leka

Коментар

• с блябля тъкмо си говорех ме, когато погледнах графиката на петрола и се смаях какво направи...
                      Тоя слух, майката еба на късите позиции ;-)
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• http://www.reuters.com/article/topNe...00673120070327

Коментар

• ...ima6e i sluxove 4e Iran e atakubal US Ship....ludnica...
                          Trade the News

Коментар

• До скоро и на слука, колеги!!!!

Коментар

• Всеки опит за лоннг на петрола с 1% НАПРЕД Е ОСЪДЕН на успех.Насдак100 може утре да донесе 1/3 + ОТ РИСКУВАНИЯ КАПИТАЛ ПО всяка сметка.А професионалист е този, който поне държи над нулата.

Коментар

• Buenas noches Seсores,
                                The Cable & ?.......up up up
                                Tozi sledobed slu6ax kometari na FortisBank (office N.Y.) 4e nivata okolo .3500 6te postavqt igra4ite v NERVI...
                                Uspex

Ima nqkakvi sluxove okolo Iran..vizira6ti OIL & CHF ....
                                Tay kato vi imm za dostata4no intiligentni tipove ....kometara e izli6en
                                Uspex
                                Trade the News

Коментар

X