Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.32
Collapse
Заключена.
X
X
-
Проба EUR/USD: Ако задържи на сегашните нива и не подмине върха (тренда да е низходящ), то дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от MitacИма една подробност която често я позабравяме.
Всички кросови двойки са производни на курсовете им спрямо долара.
Не им се пуска под 117.30 .Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
� -
Споделям мнението за засилване на йената .Чисто технически имаме фигури на дневна на паундйена и долар йена за продължаване на низходящия тренд .В единия случай флаг в другия триъгълник.В добавка за очаквано приключване на финансовата година в Я пония очаквам движението на юг да се ускори до петък включително. НО това е лично мое мнение.Може и да греша но така мисля.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MitacИма една подробност която често я позабравяме.
Всички кросови двойки са производни на курсовете им спрямо долара.
Коментар
� -
trade what u see, not what u think! за достигане на 235 трябва да станат две (най-малкото) неща които пък ще възобновят бичия тренд (мидтерм). първо пробив на канал в който сме, чиито горна граница ударихме вчера и пробив на трендлинията минаваща от върха на 241и нещо и 238. Дотогава за дългите от текущи и малко по-високи нива има едно успокоение - на 100МА на дневна сем и може да оаже резистънс...това са само част от доводите...има и още но тях ги оставям на вас да ги откриетеТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
� -
Разпродаването на високодоходните валути спрямо ейната отново беше свързано с повишаването на риска. През ноща истече съобщение ,че е имало сблъсък между щатски и ирански воени кораби и това веднага се отрази на пазара- петрола подскочи и ниско рисковите валути излязаха на мода.
АЗ лично си мисля, че ейната ще поскъпва но единствено ме претеснява, че се намираме в края на финасовата година 31.03 в Япония и след това по принцип Японските износители започват покупки на Долари и други валути поне до сега е било така.
Коментар
�
Коментар