IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Jay Gould
    то дъно ще видим на [/color]29 между 6 и 10 сутринта.
    Дъното за седмицата или за месеца??
    За век....:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
      то дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.
      Дъното за седмицата или за месеца??

Коментар

• Проба EUR/USD: Ако задържи на сегашните нива и не подмине върха (тренда да е низходящ), то дъно ще видим на 29 между 6 и 10 сутринта.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз споделям мнението, че върви планомерна девалвация на долара, която още не е завършена.
          Тоя процес влияе върху всички валути.

Коментар

• Добро утро..
            Ето и моето мнение: при пробив на 1.3323..селл с цел 1.3255
            Пожелавам ви приятен и успешен ден!
            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Поне за сега.
              Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от Mitac
                Има една подробност която често я позабравяме.
                Всички кросови двойки са производни на курсовете им спрямо долара.
                Това бе преди 10 години. Сега вече не е така! Така например курсът евро/йена има съвсем отделен живот и все по-често влияе вурху курсовете им спрямо долара. А благодарение на огромните спекулативни капитали в кери трейдс към днешна дата, кросовете на йената в паунди, осита и кивита имат определящо значение за курсовете на тези валути спрямо долара...
                До известна степен си прав но когато стане напечено на долара зъбките са най-остри.За пример това което стана преди минутка.
                Не им се пуска под 117.30 .

Коментар

• 3abravi 4e mart 3avar6va finansovata godina v J a te ne targuvat samo $

Коментар

• Споделям мнението за засилване на йената .Чисто технически имаме фигури на дневна на паундйена и долар йена за продължаване на низходящия тренд .В единия случай флаг в другия триъгълник.В добавка за очаквано приключване на финансовата година в Я пония очаквам движението на юг да се ускори до петък включително. НО това е лично мое мнение.Може и да греша но така мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                      Има една подробност която често я позабравяме.
                      Това бе преди 10 години. Сега вече не е така! Така например курсът евро/йена има съвсем отделен живот и все по-често влияе вурху курсовете им спрямо долара. А благодарение на огромните спекулативни капитали в кери трейдс към днешна дата, кросовете на йената в паунди, осита и кивита имат определящо значение за курсовете на тези валути спрямо долара...

Коментар

• Има една подробност която често я позабравяме.
                        Това означава че всичко е от значение но най-важно е как се движи
                        УСДЙЕНА.Така мисля аз.

Коментар

• ima o4evidna konfigurazia patern 233.55 235.76 239.50 pri zadar3ane nad te3i niva e vseki sledva6 probiv ustoi4ivo nivo 239.30-50

Коментар

• trade what u see, not what u think! за достигане на 235 трябва да станат две (най-малкото) неща които пък ще възобновят бичия тренд (мидтерм). първо пробив на канал в който сме, чиито горна граница ударихме вчера и пробив на трендлинията минаваща от върха на 241и нещо и 238. Дотогава за дългите от текущи и малко по-високи нива има едно успокоение - на 100МА на дневна сем и може да оаже резистънс...това са само част от доводите...има и още но тях ги оставям на вас да ги откриете
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Разпродаването на високодоходните валути спрямо ейната отново беше свързано с повишаването на риска. През ноща истече съобщение ,че е имало сблъсък между щатски и ирански воени кораби и това веднага се отрази на пазара- петрола подскочи и ниско рисковите валути излязаха на мода.
                              АЗ лично си мисля, че ейната ще поскъпва но единствено ме претеснява, че се намираме в края на финасовата година 31.03 в Япония и след това по принцип Японските износители започват покупки на Долари и други валути поне до сега е било така.

Коментар

• при паунд йена съм за нагоре смятам ,че по скоро ще видим 240 отколкото 220
                                "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

Working...
                                X