IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitac
    Много вероятно днес ще се реши на къде ще поемат кросовете на йената.
    Смятам че този въпрос бе решен още снощи с разпродажбата в NZD/YEN. Това е индикатора за настроенията на най-активните в кери трейдс.

Предстои подобно рязко движение в паунд/йена и този път ще го откара за нула време под 220. Така че ако ще купувате йени с надежда за бързия влак нека да е срещу паунди, евро, австралийци и кивита! Макар че очаквам общо поскъпване на долара, не бих съветвал никой да купува долари срещу йени...

Коментар

• Точно на обратното мнение съм относно йената, аз си мисля че йената тепърва ще поскъпне.....

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Добро утро.

Не смятам за разумен ентусиазма ви да купувате йени. Спрямо долара йената тук 117.31 доларйена си е изпълнила корективна цел надолу и ще търси 119 според мен. Паундйена може да върне още малко но и тя има път до към 235 - аз миналата седмица казах на бат Пешо а той не вярваше и още в четвъртък изби 232 ката - иска 235 но нещо още я дърпа надолу както и да е
        Успех
        Подкрепям мнението ти, днес трябва да се подхожда с йената с особено внимание, а и до края на на месеца....
        Но ако се внимава, ще се направят добри пари от нея ...$/ейна не я следя, но паунд/йена би трябвало да качи няколко фигурки/както каза колегата може би до 235/, а евро/йена да достигне предишния си връх/ дори може да се опита да го мине/

Успех колеги, за мен днес е важен ден, дано влезна в добър момент, пожелавам ВИ го и на вас!

Коментар

• Добро утро.

Не смятам за разумен ентусиазма ви да купувате йени. Спрямо долара йената тук 117.31 доларйена си е изпълнила корективна цел надолу и ще търси 119 според мен. Паундйена може да върне още малко но и тя има път до към 235 - аз миналата седмица казах на бат Пешо а той не вярваше и още в четвъртък изби 232 ката - иска 235 но нещо още я дърпа надолу както и да е
          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            gbp/jpy sell @ 231.60 s/l 233 tp open
            поръчката е лимитирана или селл стоп за най-точно, но май не сте обърнали внимание, нищо
            дотук добре, стопа вече е на положителна територия добавка на 229.70 със стоп на 231.1 Засега нещата се развиват както ги мислех снощи, сега може би малка корекция в началото на лондонската сесия при йенските
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Само се чудя за стопа ми на 117.45 добре ли е. Че ще излизам, а като гледам има вероятност към 17-18ч пак да се раздвижи сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorof
                Послушах ви и съм къс на доларйена. За щастие - дългосрочно. Хубаво че не сложих къс стоп: 2-3 пипса над 118, че гледам на там е тръгнало - да избият стоповете.
                Много хубаво се получи. 50% от марджина за няколко часа...

Коментар

• USDCHF zalojil sam SELLSTOP na 1.2117 / SL 1.2135 TP 1.2080

Коментар

• Добро утро .
                    Много вероятно днес ще се реши на къде ще поемат кросовете на йената.
                    На където и да е ще има силно движение.Обаче докато го захапе колко лупинга ще направи само един знае.Ония на небето .
                    Според мен вероятноста е 50%/50%.

Успех и умната.
                    :-)
                    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• колеги ще ходим ли на тази среща?

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7613&r=134

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilian Y.
                        Колеги изкажете някакво мнение за GBP/JPY.Няма ли да поеме курс на доле?
                        НАЛИ ТОВА ЧАКАШЕ

Коментар

• Добро утро ,
                          Преди да тръгна за работа първо отварям компа да реша какво ще правя. Радвам се , че USD/CHF ,GBP/CHF и GBP/JPI падат та като му дойде времето да ги купия изгодно. Засега наблюдавам USD/CHF и местя вчерашната поръчка купува от 1.2190 на 1.2165 , а стопа ще го мисля когато се изпълни поръчката ако се изпълни днес.
                          Колеги от 4г. играя без стопове , тази година си наложих да слагам стопове независимо от всичко и повярвайте ми така е много по - добре
                          удря ти стопа и се отърваваш , а иначе поръчката излиза , но това може да стане след 5 месеца , което си е загуба на време.
                          Успешен ден.

Коментар

• Послушах ви и съм къс на доларйена. За щастие - дългосрочно. Хубаво че не сложих къс стоп: 2-3 пипса над 118, че гледам на там е тръгнало - да избият стоповете.

USD/CAD се смъква... поне според индикаторите и минималната ми печалба в момента. Цел - 1.1554 с къси стопове, може да продължи да слиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              kritelin, ебати графиката бате... от 81... аз не съм бил заплануван бре! Ти ако ще продаваш кабела с цели от 1.37** ще те превърнем в абсолютна институция
                              Не държа сметка кой какви позиции открива, парите са си негови, но не виждам нито един ясен довод в момента да се продава или купува $. За това чакам да почне нов тренд и да се пусна по вълната.
                              А петрола взе да пада... това е добре!
                              Успех!
                              Хехехе исках да ти покажа,че обикновено от тези нива връща кабеларката и то от години е така и сме си в рейндж.Прав си,че за момента няма нито един довод да се продава или купува долар.Опитвам се да гледам безпристрастно на ситуацията ама май и на мен ми е трудно вече

Коментар

• kritelin, ебати графиката бате... от 81... аз не съм бил заплануван бре! Ти ако ще продаваш кабела с цели от 1.37** ще те превърнем в абсолютна институция
                                Не държа сметка кой какви позиции открива, парите са си негови, но не виждам нито един ясен довод в момента да се продава или купува $. За това чакам да почне нов тренд и да се пусна по вълната.
                                А петрола взе да пада... това е добре!
                                Успех!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X