IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моето лично мнение е че фундамента е за съвсем друг тип играчи движения от по стотина пипа, които са най често обсъждани тук имат потенциал да се сбъднат чисто технически. А пък и мога да коментирам фундамент едва след като изчета още доста книжки и с много още опит. За сега се уча чисто технически да търгувам и дори да направят атентат в белия дом няма да се мъча да го тълкувам(защото нямам ясна представа как ще се отрази върху цената) , а ще чакам за технически сигнал
    Успех и повече зарали във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
      всички мълчат. Ето моето мнение за евро/$ което не обичам да играя
      На 4Н имаме нещо като глава с рамене и дивергенция, която има още сили да ни тласне надолу. Отделно ни чака още една корективна вълна с цел около 1,3250 (61,8 фибо разширение +50 МА на 4Н за двойно дъно ) или още по надолу - до 100 % фибо разширение + 100 МА на 4Н и 20МА на дневна около 1,3190. И от там дълги с целите многократно коментирани във форума. до 1,80 както казват някои
      Мислиш ли,че ФЕД и Буш ги интересува твоето мнение и фиботата :-)
      Война = продажба на пушки,продажба на пушки = евтин долар,край на война = край на продажба на пушки,край на продажба на пушки = поскъпване на долар.
      Скъпа нафта = нагушен Буш
      Тъпаци от ЕЦБ = скъпо евро
      В момента се ослушваме какво да правим.Да довършим ли започнатото или да дадем малко хляб на мравките като нас.Тези нива са много важни от психологическа гледна точка.От тука или обръщаме и тръгваме много на юг или ще накараме още 20-тина фабрики за обувки и чорапи в Италия да фалират с евро/долар над 1.36

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
        Първоначално изпратено от Ilian Y.
        Колеги изкажете някакво мнение за GBP/JPY.Няма ли да поеме курс на доле?
        Моето мнение няма да претендира че е от най-компетентните , но като вземем на предвид икономическия календат тази седмица и това че се очакват доста новини от Япония към средата и края на седмицата мисля че е време вече за добри новини ... И следователно да си закрия и аз най накрая късите.... Дано да съм прав и пак казвам че мнението не е от най професионалните

И аз си мисля да подържа късите си още малко пък ще видим като излезат новините.

Коментар

• всички мълчат. Ето моето мнение за евро/$ което не обичам да играя
          На 4Н имаме нещо като глава с рамене и дивергенция, която има още сили да ни тласне надолу. Отделно ни чака още една корективна вълна с цел около 1,3250 (61,8 фибо разширение +50 МА на 4Н за двойно дъно ) или още по надолу - до 100 % фибо разширение + 100 МА на 4Н и 20МА на дневна около 1,3190. И от там дълги с целите многократно коментирани във форума. до 1,80 както казват някои

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilian Y.
            Колеги изкажете някакво мнение за GBP/JPY.Няма ли да поеме курс на доле?
            Моето мнение няма да претендира че е от най-компетентните , но като вземем на предвид икономическия календат тази седмица и това че се очакват доста новини от Япония към средата и края на седмицата мисля че е време вече за добри новини ... И следователно да си закрия и аз най накрая късите.... Дано да съм прав и пак казвам че мнението не е от най професионалните

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Aide pak pochvam sas kasite EURCHF - kato nachalo 6197

Коментар

• Колеги изкажете някакво мнение за GBP/JPY.Няма ли да поеме курс на доле?

Коментар

• затварям нзд/$ на 30 пипа профит и чакам нов сигнал за дълга

Коментар

• Ето едно малко по различно мнение:
                    1.нагоре до около 1.3385...
                    2.даун за още един тест на 1.3250(евентуално 1.3220)
                    3.Ъп за връх над 1.3410..цел 1.3480
                    Тва обаче си мисля че ще го видим след около 10 дена
                    Успех
                    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Тейкинг профита от дълги евра закономерно приключи на 3250. Сега следващата цел нагоре е 3450/70. За съжаление преди малко експерта прати смс, че е затворил дългите на 3317, но и утре е ден.

Целта за април остава 3660/70. После ще го мислим.

През нощта прибрах половината от дългите канадци на 1635 и имат лимитирана добавка на 1580.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                        Здравейте и от мен и успешна седмица !
                        Моята единствена позиция за сега е buy NZD/USD 0,7126 stop 0,7080.
                        Направихме някаква малка корекцийка с миниатюрна 123 формация на 1Н
                        и MACD даде сигнал. Целта ми е горната трендлинийка, по която се движиха досегашните върхове 0,7180. Влизам с минималния лот от страх да не обърнем точно от тези нива и да търсим корекция на трета вълна
                        За малко да ми удари лимита. Ей това е момент , в който винаги се чудя дали да затварям по пазарна цена или да си чакам лимит. На 1Н ако не затворим 10-15 пипа нагоре правим висящо човече, което ще ме накара да затворя

Коментар

• EURCHF zatvarqm kasi na 6178 ot 6199 i 6215.

Nqdqvam se da vidime 6225 utre shte udarq oshte edni kasi.

PS Kakvo e tva malchanie tuka?!

Коментар

• В кабела си слагам един стоп за защита на печалбата на 1.9655 на +40п, слагам лимит на 1.9750 благодаря на късите за любезното спонсорство :lol:

INeedMoney, надявам се правилно да си разбрал Господ, защото малко се учудвам че ти е казал че ще пада, тук си имахме корекция до 20МА+чукчета, в дългосрочен план ако задържим високо седмично затваряне около и над 0.81 ще се случат интересни неща.

Надявам се да използваш стопове, въпреки че професионалистите, които събират "яките суапове" не ги ползват, но пък им се налага да държат на -2000 пипса. Всеки сам си решава, аз съвети за такива неща нито давам нито искам :lol:

Поздрави и успехи

Коментар

• Sell3328 puk da vidim
                              Stop nad 3350

Коментар

• имам една дълга в злато от 20 март на 659 и я държа до 679 минимум

Коментар

Working...
                                X