If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
" Добро утро " изтървах си входа при $ /кад на 1,1580, но се надявам пазарът пак да пробва тази трендлинийка и слагам поръчка селл от 1,1585 стоп 1,1605 пък целта поне към 100 пипа . Успех
Добро утро , днес поставям поръчка купува USD/CHF при пробив на 1.2190 . Аз предлагам всеки да пише какво ще прави през деня като мене и ако някой мисли , че нее прав тогава да се коментира . Успешен ден .
Ami az ne bqh prav s kasoto EURCHF, vchera otkrih na 6197 i dnes gi zatvotih na 6194 tai-kato ne se poluchi golqmoto obrashtane. Smqtam za sega da zchakam po-visoki niva za skasqvane - naprimer 6220
По- принцип съм забелязал , че тази двойка винаги излиза и затова там влизам само на дълги , така мога да чакам , защото суапа допълнително усложнява нещата . Успех.
Добро утро , днес поставям поръчка купува USD/CHF при пробив на 1.2190 . Аз предлагам всеки да пише какво ще прави през деня като мене и ако някой мисли , че нее прав тогава да се коментира . Успешен ден .
Ami az ne bqh prav s kasoto EURCHF, vchera otkrih na 6197 i dnes gi zatvotih na 6194 tai-kato ne se poluchi golqmoto obrashtane. Smqtam za sega da zchakam po-visoki niva za skasqvane - naprimer 6220
Добро утро и успешен ден и от мен! И аз очаквам подобно развитие на събитията, но преди това очаквам все пак някаква корекцийка на юг до към 1,33-1,3310. Долар/канадец се смъкна до 1,1560, което също може да се отиграе на бай поне за 20-30 пипа според мен.
Коментар