Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=74xhst&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=74xhst&f1=1
Звънете, преди да се разграби като топъл хляб!
Сега купилите ги се смеят като гледат тези цени :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Релано вече почти няма имоти в София които да са под цените от 2008-ма но да приемем че са на тези цени
Хората които са ги купили до момента имат поне 50% възвръщаемост от наеми за това време
Хората които са купили СИП Тогава и са го стискали до днес имат 4 пъти капиталова
Да кажем аз съм от първите и имам само 50% от наеми (Специално аз имам и доста капиталова на имота купен 2008 но да приемем че това е частен случай)
За съжаление хората като Радев във фоума не са от вторите
И като теглиш чертата има реални хора тук с по над 50% печалба от наеми и хора дето теоретично можеше да имат 400% капиталова но реално са лапали мухи
Сега тук неизменно се сещам за вица за Иванчо и баща му дето му казал - Дефакто можеше да сме милионери, ама фактически просто имаме две курви домаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първо г-н Грамотен амбреаж това дето са ти казали че нямаш нарастване на капитала докато не продадеш е пълна щуротия която може да се въди само в главите ви
Второ Евго каза че взимаш доста по евтино
Трето Въпросният имот който съм купил 2008-ма със сигурност струва в момента повече от всичко което имаш като пари и имоти
ахахахаахахахаах
второ - може и да взима по евтино но Евго си иска теб , защото взимаш НАЙ-ЕВТИНО
аахахахахаха
трето - ахахахахахаахахахахаах.
искаш да кажеш че той има -1 пари и -1 имот
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Г-н Брокер, ти да не си тръгнал на даскало от 15-ти? Време ти беше - тъкмо да те ограмотят малко. Сметките са ти като от сборник забавна математика за 3 клас.
Капиталовата ти е само в главата. Докато не продадеш, нямаш и стотинка капиталова. Наемите ОК, но забравяш и разходите по ремонти, данъци и най-вече разправиите с наематели. На мен един час от времето ми (ако работя) струва към 150-200 Евро - време, което ако е свободно мога да прекарам с кеф вместо да се занимавам с разни прошляци. Ако си събереш цялото търчене насам-натам, всичките разправии за всичките тези години - ти си не просто на загуба, а си фалирал.
Второ Евго каза че взимаш доста по евтино
Трето Въпросният имот който съм купил 2008-ма със сигурност струва в момента повече от всичко което имаш като пари и имоти
- 1 like
Коментар
-
Звънете, преди да се разграби като топъл хляб!
Коментар
-
И днес няма да се наблюдава прокламирания ръст на имотките от мнозинството . Най- вероятно. В момента се акумулира сила за обратно постъпателно движение на пазара с кратки но чести възгласи на болка и ужас от закупилите тухлен периметър на цена 10 годишни брутни заплати в БГ. Със лихвите , отиваме на 15 годишни.
Без хляб, без ток , без гащи . 15 пълни средни български годишни брутни заплати отиват за 70 кв.м2 тухлен периметър. Който само след 5 години ще струва наполовина.
И днес явно няма да се наблюдава ръст. И утре също.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI
Струвало е толкова когато си работил в FKK, сега на площад Македония едва ли...
не може да бъде
май някой ще го спират от площад Македония за 9 месеца
и сега завистливо обвинява други
BONI показа положителен тест за бременност
https://signal.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BD...5%D0%BC%D0%B5/
Коментар
-
Релано вече почти няма имоти в София които да са под цените от 2008-ма но да приемем че са на тези цени
Хората които са ги купили до момента имат поне 50% възвръщаемост от наеми за това време
Хората които са купили СИП Тогава и са го стискали до днес имат 4 пъти капиталова
Да кажем аз съм от първите и имам само 50% от наеми (Специално аз имам и доста капиталова на имота купен 2008 но да приемем че това е частен случай)
И като теглиш чертата има реални хора тук с по над 50% печалба от наеми и хора дето теоретично можеше да имат 400% капиталова но реално са лапали мухи
Сега тук неизменно се сещам за вица за Иванчо и баща му дето му казал - Дефакто можеше да сме милионери, ама фактически просто имаме две курви дома
Капиталовата ти е само в главата. Докато не продадеш, нямаш и стотинка капиталова. Наемите ОК, но забравяш и разходите по ремонти, данъци и най-вече разправиите с наематели. На мен един час от времето ми (ако работя) струва към 150-200 Евро - време, което ако е свободно мога да прекарам с кеф вместо да се занимавам с разни прошляци. Ако си събереш цялото търчене насам-натам, всичките разправии за всичките тези години - ти си не просто на загуба, а си фалирал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега тук неизменно се сещам за вица за Иванчо и баща му дето му казал - Дефакто можеше да сме милионери, ама фактически просто имаме две курви дома
това което не те устойва е теоретично казано от друг
а твоята тугла е реално купена че и с реална пълнозаетост
за разглежданото време
как бе брокерастче
хихихи
аз пък казвам че твоят имот купен 2008 (защо бе избра пак връх ,не можа ли да
напишеш 2006 , или си свикнал да се шиеш все на върхари) е
напълно имагинерен а оттук и получените наеми са ти напълно хипотетични
правилно е да се говори в неутрално лице , без да се
използва комплексарска ''собственост'' , както го правят кибиците-захлюпвачи
а именно : закупиля имот 2008 със пълно отдаване от тогава досега под наем
е на загуба , срещу купилия СП500 тогава
това е истинското сравнение , а не горните лъжовни и комплексарси изхвърляния
също така - закупилият злато през 2008 е реално три пъти увеличил парите си
а закупилият имот реално е на същите пари като 2008
факт !
хихихи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми за целия период нула, даже някои са под нивата от 2008. Но някои са отгоре. За средна само статистиката показва.
Сега тук неизменно се сещам за вица за Иванчо и баща му дето му казал - Дефакто можеше да сме милионери, ама фактически просто имаме две курви домаLast edited by ledosvetlenie; 18.09.2021, 10:54.
Коментар
-
Бегай оттука бре, само кенефа ми в сф струва повече от ловешкия ти имот и бунгалото взети заедно.де ти акциите та скочи на кредит за 8К евро, баси акционера. Такъв си и с коините, на приказки.
ти кенеф ли си си закупил в сф - ще ме уморите от смях
с вашите инвестиции бе
и сигурно седиш на столче отпред да пускаш хората
да се изтръскат за по 20 стотинки
ахахахахахаахах
да ти пратя и едно кантарче да ги мериш за по 0,50
хихихи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/analizi/113/...domove-335443/
домовете са колкото подслон, толкова и актив...забравят кибиците този факт.
Вижте и питайте чичо Митко ако не вервате.
не е възможно - ти актив нямаш а подслон имаш
нещо пак не си прочел в Гугъл като хората
хихихи
предай тази подробност на другите кибици - захлюпвачи
да не се бъркат като се изразяват
хихихи
Коментар
-
Виж къ познах че си без имот там.Само някой отшелник от пустинята може да си помисли да се забие в Онгъла доброволно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Че си купил кенеф съмнения няма , още помня дизайнерския теч в хола по стената ...
Аз в Лоич имоти нямам, там майката е шеф диригента. Аз съм по чужбините, зер за инвестиции говорим, не за баламурнициОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар