IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Така, на теб ти предложих няколко пъти облог за 200 К евро. Да повторя, хайде да те видим дали ти стиска.

1.Залагам 200 К евра, че имам 200 К евра общо, инвестирани на две борси към дата 01.07.2021, те и на едната са почти толкова, но за по-сигурно ще съберем сумите по двете. Да не кажеш, че днес ще ги набивам там, за да спечеля облога

2.След това залагам 200 К евра, че съм имал парите за апарта в Лагера докато се е строял. Аз ще ползвам твоите пари по т1. FYI, когато го продадох бях платил повече от 50 % от сумата, да не съм луд да го платя на 100 % докато е на зелено, та той още няма А16 и към днешна дата.

3.Залагам 400 К, че имам нотариален акт не само за един гараж. Ако искаш ЗЗ и имота в Гърция няма да ги броим. Познай, ще ползвам парата спечелена от т.1 и т.2

Много ме радват хора, които ми обясняват какво съм имал или нямал.

Ако се съгласиш на облозите, пиши и на лична, че няма няколко дни да чета тука дали си отговорил или не.Отиваме на нотариус по мой избор и оформяме официално всичко. Понеже съм ларж, аз ще платя нотариалните такси от печалбата. Дай да те видим дали ти стиска и дали нямам сърце за каквото и да е. Нито тук, нито в други спорове лъжа, за да докажа тезата си, но ти имаш възможност да ме разобличиш .
    Към дата 1-ви Юли 2021? ти не продаде ли още миналата година ? Веднага след това ли вкара 200к в борсата ?

Вчера написа че си продал апарата щото си се притеснил за за икономическата обстановка от кризата и явно толкова силно си се бил притеснил че си набил парите на борсата

С чичати Митко сте един и същи дол дренки локумждии

Коментар

• Моля, спрете да се обсъждате едни други и се придържайте км темата.
      रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Песи тебе мое ли някой да те надприказва и има ли нещо от което да не разбираш и да не си последна истанция...Да от различни вселени сме...а и ти призна кой е дъ бест...не че ми дреме от това...Иначе гледам разбираш ги нещата знаеш как съм започнал работа ми пропуснал си да кажеш че и с връзки съм влязъл да уча че с връзки са ми върнали земята на дядо....още може да си измисляш колкото си искаш и да си вярваш.Давай да видим колко ти стига въонражението и да се посмеем...
        Еха, кой имал проблеми с измислиците...?
        Виж себе си.. Та ти измисли биография и родословие на кретена, измисли на джони битието, преди време се упражняваше върху кавръка... и още и още...
        Пешо, всеки в тази тема има трески за дялане.. ти обаче не виждаш по-далече от носа си или по-скоро виждаш негативи в другите, а твойте си не виждаш. Признак на някаква форма на себичност и егоцентризъм.
        Last edited by polax; 05.07.2021, 10:05.

Коментар

Песи тебе мое ли някой да те надприказва и има ли нещо от което да не разбираш и да не си последна истанция...Да от различни вселени сме...а и ти призна кой е дъ бест...не че ми дреме от това...Иначе гледам разбираш ги нещата знаеш как съм започнал работа ми пропуснал си да кажеш че и с връзки съм влязъл да уча че с връзки са ми върнали земята на дядо....още може да си измисляш колкото си искаш и да си вярваш.Давай да видим колко ти стига въонражението и да се посмеем...
          Ето стигнахме до единомислие. Сега си намери някой от твоята вселена....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Браво на дъщеря ти и на теб. Вие сте дъ бест....Понеже ги разбираш нещата с природата и бог не мисля, че те биха поощрили завистта и другите ''качества'' които демонстрираш. Та на всекиму са дали различни умения и качества / на като стойност а като вид/ С теб сме от различни вселени - ти си супер земеделец аз съм нула, ти си с техникум аз не съм, ти си завършил МЕИ-то, а мен ме изгониха, ти си почнал работата с познати / връзки/, а аз ходех на по 5-6 интервюта за една работа / дори на 15 000км от дома/ , ти имаш стотин декари наследство, а аз почнах от нулата.... и т.н.
            Различен свят във всичко , намери си някой от твоята черга и го закачай него , мен няма с какво.... нямаме преплитане/прилика с теб в нищо освен 3-4 месеца в МЕИ-то....:-) Успех....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Стига повтарял като папагал, аз в чуждото не гледам, тука няколко другаря се пънете да оценявате хората. Та кажи оценителю какъв ти е приблизителния годишен доход ?!
              Ти само в чуждото гледаш. Кой какво работи, колко изкарва, какви имоти има. Какво толкова те интересува и какво общо има с имотите ?
              Ако това ще те успокои в този форум / и теб/ едва ли има някой с под средният доход за страната и едва ли има някой с над милион също / тези са заети вместо да пишат по форуми/ Всички са средна класа някои горна, но няма богаташи
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.07.2021, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Няма как да греша тук всичките са виртозни борсови търговци всички продадоха февруари миналата година точно преди срива и купих в края на март на дъното

Номчето е купил на зелено щото не е имал кеш да купи нещо готово преди няколко години и е продал като е станало време да плаща пълната сума с парите дето е извадил сега гледа да сложи на нещо за начална вноска и да го вземе с кредит

А ако е сложил нещо в акции е по скоро символично, няма сърце за тая работа

Изкарва пари момчето но леко се преекспонира и се взима прекалено на сериозно
                Така, на теб ти предложих няколко пъти облог за 200 К евро. Да повторя, хайде да те видим дали ти стиска.

1.Залагам 200 К евра, че имам 200 К евра общо, инвестирани на две борси към дата 01.07.2021, те и на едната са почти толкова, но за по-сигурно ще съберем сумите по двете. Да не кажеш, че днес ще ги набивам там, за да спечеля облога

2.След това залагам 200 К евра, че съм имал парите за апарта в Лагера докато се е строял. Аз ще ползвам твоите пари по т1. FYI, когато го продадох бях платил повече от 50 % от сумата, да не съм луд да го платя на 100 % докато е на зелено, та той още няма А16 и към днешна дата.

3.Залагам 400 К, че имам нотариален акт не само за един гараж. Ако искаш ЗЗ и имота в Гърция няма да ги броим. Познай, ще ползвам парата спечелена от т.1 и т.2

Много ме радват хора, които ми обясняват какво съм имал или нямал.

Ако се съгласиш на облозите, пиши и на лична, че няма няколко дни да чета тука дали си отговорил или не.Отиваме на нотариус по мой избор и оформяме официално всичко. Понеже съм ларж, аз ще платя нотариалните такси от печалбата. Дай да те видим дали ти стиска и дали нямам сърце за каквото и да е. Нито тук, нито в други спорове лъжа, за да докажа тезата си, но ти имаш възможност да ме разобличиш .
                Last edited by nomche; 05.07.2021, 09:29.

Коментар

Песи не говори за образование щото се излагаш като кифладжия.Са запомни от мен че качеството на образованието не зависи от учителите а от учениците,Това че някой ходи на училище съвсем не означава че иска да се учи.Всеки човек научава това което иска да научи...Когато човек иска да учи Бог веднага му праща учител какъвто му трябва...Това с олимпиадите и първите места е една търговия и измама и изобщо не дава никакво предимство.То и затова децата се отвратиха..Печелят тези чиито учители определят задачите на олимпиадата...Корупцията е повсеместна в световен мащаб...Преди години питам щерката ти защо не искаш да ходиш на състезания по математика а тя ми отвръща че защо да ходя да правя кефа на даскалицата ли за мен е по добре да се наспя...Аз обаче продължих ми ако покажеш резултати ще влезнеш без изпит където си поискаш.А тя ми вика с досада уф тате остави ме на мира къф е проблема да вляза с изпит?Времето доказа че тя е била права беше приета в СУ в ТУ в УНСС и в АУБ...За наше учудване избра ТУ...падна ми като гръм от ясно небе...Извадих мои учебници и показах какво се учи там да не реве после но тя ме отбичи...Помагал съм и само по електротехника..
                  Браво на дъщеря ти и на теб. Вие сте дъ бест....Понеже ги разбираш нещата с природата и бог не мисля, че те биха поощрили завистта и другите ''качества'' които демонстрираш. Та на всекиму са дали различни умения и качества / не като стойност а като вид/ С теб сме от различни вселени - ти си супер земеделец аз съм нула, ти си с техникум аз не съм, ти си завършил МЕИ-то, а мен ме изгониха, ти си почнал работата с познати / връзки/, а аз ходех на по 5-6 интервюта за една работа / дори на 15 000км от дома/ , ти имаш стотин декари наследство, а аз почнах от нулата.... и т.н.
                  Различен свят във всичко , намери си някой от твоята черга и го закачай него , мен няма с какво.... нямаме преплитане/прилика с теб в нищо освен 3-4 месеца в МЕИ-то....:-) Успех....
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.07.2021, 09:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Не знам защо се мъчиш да му отговаряш на лукумите. Направи си една равносметка струва ли си загубеното време. Или пък крушката. За контейнерите ти го хващаш. За някои други анализи така ми скри шапката, че и двамата са ми в игнора отдавна. Просто не добавят каквато и да е стойност. Лошото е, че им чета шедьоврите през отовори.
                    Хахаха, сценариста с въображение, който живеел под наем че е по-изгодно и купувал офиси и магазини, а няколко месеца по-късно се оказа че купил жилище ....
                    Пиша само за да нпоомня кой е зад този ник, ....:-)
                    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.07.2021, 09:21.

Коментар

И двете ти мнения ако ги адресираш към себе си ще е точно в целта :-) , но оценявам препоръката и скоро ще се възползвам от нея....:-)
                      М да ще видим.Днеска ще има ли кой да те надприказва

Коментар

Така е , образованието върви много надолу с пенсионирането на качествените учители., но все още ставаме Аз имах 3-4 учители, особено в гимназиалният период , които ми формираха светогледа и ценностите в степен като на родителите ми....знанията отделно. И го правеха безкористно ей така за да развият едно чаве.... Невероятни ХОРА.
                        Сега става все по-зле. Само се надявам моите деца да хванат последният влак на някои учители идеалисти...ако има останали такива все още....
                        Песи не говори за образование щото се излагаш като кифладжия.Са запомни от мен че качеството на образованието не зависи от учителите а от учениците,Това че някой ходи на училище съвсем не означава че иска да се учи.Всеки човек научава това което иска да научи...Когато човек иска да учи Бог веднага му праща учител какъвто му трябва...Това с олимпиадите и първите места е една търговия и измама и изобщо не дава никакво предимство.То и затова децата се отвратиха..Печелят тези чиито учители определят задачите на олимпиадата...Корупцията е повсеместна в световен мащаб...Преди години питам щерката ти защо не искаш да ходиш на състезания по математика а тя ми отвръща че защо да ходя да правя кефа на даскалицата ли за мен е по добре да се наспя...Аз обаче продължих ми ако покажеш резултати ще влезнеш без изпит където си поискаш.А тя ми вика с досада уф тате остави ме на мира къф е проблема да вляза с изпит?Времето доказа че тя е била права беше приета в СУ в ТУ в УНСС и в АУБ...За наше учудване избра ТУ...падна ми като гръм от ясно небе...Извадих мои учебници и показах какво се учи там да не реве после но тя ме отбичи...Помагал съм и само по електротехника..
                        Last edited by national power; 05.07.2021, 08:35.

Коментар

За Виена преди с Мишето спорехме / той пробутваше някакви предградия на 50 км от града разбирай около Братислава :-)/ , та позабравил съм нещата точно, но имаше някаква яка социална система с тънки спонсорирани наеми за държавни/общински жилища, които убиват наемният бизнес.. Данъци и транзакционни разходи бяха умопомрачителни. Некратно никакъв смисъл да се инвестира дори ако си местен, а от България съвсем.
                          Нямам съмнение че и двамата са наясно поне с част от проблемите. Това че Европейските градове са хубави и подредени не е достатъчно условие да изсипеш няколко торби с пари....И затова гледат София, но трудно се свиква с лошият избор на качествено и ако го има високата му цена.... И за мен сега гледам е неприемливо, но това е положението....
                          Не знам дали е така из виената, ама с 2 ръце и 3 крака за. То и в БГ е така ама гламаците "инвестират" ли "инвестират" щот едно време имотя пазил стойност. Опс да не забравим той ляб не яде и вода не пие
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Браво Джони добър си бил, аз бях по-зле от теб.... доста....Кой колкото може и учи...,:-)...
                            Помня как беше и че имаше много добри тогава, а сега нямам идея / децата ми са малки/. Ако е така както го описваш е жалко. Приоритетите на децата се промениха и е трудно да ги мотивираш да напредват, а насила не става.... Има много неща , които ги разсейват, разбира се и примера , че с чалга, кражби и връзки се печели , а със знания не също се намесва....
                            Вие двамата има да учите много уроци ти едни другия гений други...

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                              Сравняваш ябълки с круши и твърдиш, че нищо не си сгрешил. Смешна работа. Какви заплахи видя, освен подобаващ отговор на твоето твърдение, че съм лъжец, а всъщност манипулаторът е друг.
                              Не знам защо се мъчиш да му отговаряш на лукумите. Направи си една равносметка струва ли си загубеното време. Или пък крушката. За контейнерите ти го хващаш. За някои други анализи така ми скри шапката, че и двамата са ми в игнора отдавна. Просто не добавят каквато и да е стойност. Лошото е, че им чета шедьоврите през отовори.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Стига повтарял като папагал, аз в чуждото не гледам, тука няколко другаря се пънете да оценявате хората. Та кажи оценителю какъв ти е приблизителния годишен доход ?!
                                Единственият папагал тук си ти - От два дена едно и също питаш

Нали ти отговорих - Скъсан клошар съм

Коментар

Working...
                                X