IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
    Вчера писах, че цените на строителните материали и по-скъпия труд оскъпяват крайния строителен продукт. Ми нормално е цените да отхвърчат с +30% нагоре. Ето например тези тапети миналата година струваха 5лв. ролката, а сега вече струват 8лв. Тапет 36130509 Мече, зайче и таралеж в светлобежово за 8,00 лв. - Дом на тапета (domnatapeta.bg) което например оскъпява почти двойно довършителните работи по една стая за отглеждане на деца например. Е как очаквате да паднат цените на имотите при това положение?
    Наемите са супер изгодни в момента. Мисля, че дори амортизацията не се покрива....Защо му е някой да купува жилище на тези безумни цени....

Коментар

• Вчера писах, че цените на строителните материали и по-скъпия труд оскъпяват крайния строителен продукт. Ми нормално е цените да отхвърчат с +30% нагоре. Ето например тези тапети миналата година струваха 5лв. ролката, а сега вече струват 8лв. Тапет 36130509 Мече, зайче и таралеж в светлобежово за 8,00 лв. - Дом на тапета (domnatapeta.bg) което например оскъпява почти двойно довършителните работи по една стая за отглеждане на деца например. Е как очаквате да паднат цените на имотите при това положение?

Коментар

• Ако продължите да вмъквате постоянно обиди и заядливи подмятания/обръщения в мненията си, ще получите бан.
        Важи и за всички останали, които го правят.
        रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ми не е по половин КАД, а са 715К, скоро 1 М.... Не знаех. че и в Канада са дървени.... Мислех, че за тамошният климат трябва нещо по-стабилно....
          там и блоковете са дървени. И като стане пожар, не гасят блока (щото нема смисъл), ами мокрят околните та да не замине целия град.
          Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:53.

Коментар

Мани това, ми като знам че реално инвестират в едни дървени бараки... За дървени бунгала дават по 1/2 мелеон CAD?!?!
            Ми не е по половин КАД, а са 715К, скоро 1 М.... Не знаех. че и в Канада са дървени.... Мислех, че за тамошният климат трябва нещо по-стабилно....
            Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
              Всичко ще пасва 1:1
              Ми настанявай се...имам 50 9×19, за самонастаняващи се.

Коментар

Правителството в Каталуния е обвинявано, че възприема мек подход към бездомниците, а много собственици на имоти, които откриват, че домовете им са „окупирани“, са изправени пред тежки решения. „Правната система е толкова бавна и скъпа за собствениците на имоти, че често е по-лесно да платят на бездомниците няколко хиляди евро, за да си тръгнат“, казва Стъклин.
                Само ще заменим Барселона със София.
                Това ви е последната надежда, ама понеже правосъдието у нас е бавно и тромаво искам да видя смелчагата който ще се настани в БГ имот след като собственика разбере за това....ако го намерят де. щото като бездомник може да е отишъл навсякъде по земята...

Коментар

Правителството в Каталуния е обвинявано, че възприема мек подход към бездомниците, а много собственици на имоти, които откриват, че домовете им са „окупирани“, са изправени пред тежки решения. „Правната система е толкова бавна и скъпа за собствениците на имоти, че често е по-лесно да платят на бездомниците няколко хиляди евро, за да си тръгнат“, казва Стъклин.

Всичко ще пасва 1:1

Коментар

Растящите жилищни цени в Канада създават страх за криза на разходите за живот:: Investor.bg

Тази статия ще е новина към 2024-та за БГ. Само ще заменят думите Канада с България. Всичко останало ще пасва 1:1.

Коментар

Ми в Канада са по-тъпи и нямат представа в какво да инвестират. Затва се самонабутват в некви жилища, които са пасив вместо в безкрайните алтернативи, които да им носят поне по 20% на година....или поне по една Х8-ца да земат :-)
                      разбира се че са по тъпи и нямат представа в
                      какво да инвестират
                      нямай съмнение в това

а до онзи ден искаше Х5
                      сега Х8
                      как да стане като от 5 месеца
                      сделка нямаш
                      което не пречи да си искаш де
                      Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:21.

Коментар

Ми в Канада са по-тъпи и нямат представа в какво да инвестират. Затва се самонабутват в некви жилища, които са пасив вместо в безкрайните алтернативи, които да им носят поне по 20% на година....или поне по една Х8-ца да земат :-)
                        Мани това, ми като знам че реално инвестират в едни дървени бараки... За дървени бунгала дават по 1/2 мелеон CAD?!?!
                        Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:21.

Коментар

там всеки който купи жилище е мелеонер.
                          Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:18.

Коментар

30-те % там са вече факт.....

Но пазарът имаше други идеи. На национално равнище средните продажни цени достигнаха рекорден връх през март 2021 г., като нараснаха с 31 на сто на годишна база до над 715 хил. канадски долара (575 хил. щатски долара)

А какви са били очакванията на Олимпийците: гледам и брокерите са пускали платени статии в авторитетни вестници....ѝ намаление....

А миналата година дори жилищната агенция в страната се включи в него – тя предупреди, че корекция, свързана с COVID, е неизбежна, а цените може да намалеят с 18%, пише Financial Times.
                            там всеки който купи жилище е мелеонер
                            Last edited by X_Y; 17.05.2021, 11:10.

Коментар

Растящите жилищни цени в Канада създават страх за криза на разходите за живот:: Investor.bg

Тази статия ще е новина към 2024-та за БГ. Само ще заменят думите Канада с България. Всичко останало ще пасва 1:1.
                              30-те % там са вече факт.....

Но пазарът имаше други идеи. На национално равнище средните продажни цени достигнаха рекорден връх през март 2021 г., като нараснаха с 31 на сто на годишна база до над 715 хил. канадски долара (575 хил. щатски долара)

А какви са били очакванията на Олимпийците: гледам и брокерите са пускали платени статии в авторитетни вестници....за намаление.... Греда от няма и 50% за година.... То и във форума е същото, ако не броим онзи с 200 ли 300% намаление дето беше :-) Годишният победител с най-много жълти фАнеЛки.... почти сигурно прероден....:-)

А миналата година дори жилищната агенция в страната се включи в него – тя предупреди, че корекция, свързана с COVID, е неизбежна, а цените може да намалеят с 18%, пише Financial Times.
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.05.2021, 10:31.

Коментар

• Растящите жилищни цени в Канада създават страх за криза на разходите за живот:: Investor.bg

Коментар

Working...
                                X