Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
И продължава да избива комплекси с това колко е велик спрямо тези в България и колко повече печели , с каква къща , кола и т.н. разполага да не изброявам.... Поне за мен това е леко абсурдно ... ето и в последният му пост минава на лична основа и тръгва да мери пишки....:-) А ако неговата е по-къса въпреки, че съм в България ?! Ама и да не е какво от това ?
Ако си забравил едно от предните му творения беше, че средната цена на къща в Щатите била 1.5 милиона , а според любимият му сайт е
The average United States home value is $358,734, up 4.3% over the past year and goes to pending in around 14 days.
А той просто иска да се похвали, че живее в къща за 1.5 милиона...., дори снимки пуска помня от барбекю ли беше.....
Мъка Жонка ...мъка от една страна ми е смешно от друга го съжалявам човека ....много комплекси и дефицити въпреки къщата и 400К годишен доход....
Бяха ми изтрили некъв пост към теб за заяждане.... ти знаеш че много те уважавам нали :-) и квото и да спорим и да сме на различни мнения не бих те обидил умишлено.... Но можеш повече със сигурност...не падай на нивото му....:-)
Коментар