If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споко пичове! Купих имот за лично ползване, но приятелите разбраха и започнах да го отдавам.След това реших да купя още един за тях за да ми е мирна главата, но цените изхвърчаха и сега не мога да се докопам до него и аз да си почина в Пирин планина.
п.п. Синът и снахата бяха 20 дни на почивка. Днес напуснаха и довечера имам гости.
Купи един и за съседите, не може само за приятелите да купуваш имот
Споко пичове! Купих имот за лично ползване, но приятелите разбраха и започнах да го отдавам.След това реших да купя още един за тях за да ми е мирна главата, но цените изхвърчаха и сега не мога да се докопам до него и аз да си почина в Пирин планина.
п.п. Синът и снахата бяха 20 дни на почивка. Днес напуснаха и довечера имам гости.
хихихихиххи
е не
как ви избират бе
няма ли кой да ви сезира че сте
главни герои в 'dumb end dumber''
не знам точно на кой е
но този, който цитирам е много смешен
в която и тема да го срещна - купува по много
злато - купува силно
имоти - купува яко
изтърбушеняци на бфб - с двете ръце граби
биткойни - купува но умерено и на дъна
хихиххихихихи
Last edited by RUBLA; 09.08.2021, 09:02.
Причина: Спазвайте добрия тон!
ти разбра ли каква стана тя? Мамин берджо си бил знаел че имотите ще скочат, ама не толкова много, та затова 2018, 2019 и 2020-та ни карал да купуваме.
И аз ги чаках да паднат миналата година по това време, но малко по-различно се получиха нещата.
Радостни, особено като излиза на загуба При НИ хич не е трудно, още с покупката си 15% назад МИНИМУМ.
Забравих те, че си БФБ вечен инвеститор, от ония дългосрочните. Ами като няма вече и дивидент... ? Тогава е късно да четеш , късно е...
Бръщолевиш несвързани неща. Явно живота в немското село те дърпа здраво надолу.
Червен..., за всеки успешен инвеститор това са двата радостни момента. Но не си чел нищо свързано с икономиката и сега се излагаш с детски коментари.
Трябва да четеш, трябва!
Радостни, особено като излиза на загуба При НИ хич не е трудно, още с покупката си 15% назад МИНИМУМ.
Забравих те, че си БФБ вечен инвеститор, от ония дългосрочните. Ами като няма вече и дивидент... ? Тогава е късно да четеш , късно е...
Таман се изказа неподготвен пред всички, сефте хахахаха Казват, че в живота на пишман-инвеститора има 2 момента на радост - когато купи и когато се отърве.
Червен..., за всеки успешен инвеститор това са двата радостни момента. Но не си чел нищо свързано с икономиката и сега се излагаш с детски коментари.
Трябва да четеш, трябва!
Last edited by RUBLA; 09.08.2021, 09:00.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Много добре си направил, ако си отпрал 150€ повече. Със съдията коментирахме един за мен, но преди мен имаше мараклии и го отнесоха.
Сори, сега разбрах. Втори е бил, отказала те е цената.
Таман се изказа неподготвен пред всички, сефте хахахаха Казват, че в живота на пишман-инвеститора има 2 момента на радост - когато купи и когато се отърве.
ПП: даваш ли си сметка какви са жалки тия радости? 150 да отпереш. че ти разходите по придобиване не мож покри
Специално Краун или както му казват на това беше зарязан строеж от около 2008-2010 може би до преди 1-2 години. Над него минава малка река(там където е линията с дърветата на снимките, преди боровата гора) и там където прави Г сградата беше наводнено блато с години. Даже един беше зарибил със шарани и точно тогава решили да го оправят. До колкото знам има и подземни гаражи и не мисля, че някога може да се реши проблема с подпочвените води, също и нямат акт16. Отделно този паркинг от който правят снимки съм почти сигурен, че не е техен, но може и да съм в грешка. Е тук на бинг се вижда блатото - https://www.bing.com/maps?osid=eff21...=2&form=S00027
Другите сгради може да са по-добре, нямам представа.
Коментар