national power, спрете да се заяждате и да обиждате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е ама прав си, и нашата ИТ индустрия къде ще се мери с Калифорния или дори Индия. Ми да мрем тогава, а?Last edited by X_Y; 29.06.2021, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Категорично не съм съгласен. Най-проблемни са тези от 90те, но след 2010та е съвсем друга история. Нормите за земетръс, изолации и прочие са много по-драстични от преди, да не говорим за соц строителството. Дори и соц строителството е едно преди 86та и друго след, да не говорим че и преди това има промени в нормите. И не мисля че някой е пестил от бетон и арматура, това няма особен смисъл като спестяване.
А за панелките откъде знаеш в какво състояние са им връзките, качеството на заварките, хидроизолации да не попада вода в тях и да корозират? Някой да ги е проверявал въобще някъде? Аз не се сещам някой да е правил истинско саниране, с проверки чрез разбиване на замазката и обследване, заснемане, почистване и пак заливане с хидроизолации. Единствено мятат отгоре стиропор, смяна на щрангове и аре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Както Dury ви наби канчетата преди време, четвърт от продавачите ще си приберат имотите от обявите хахаха, така и стана хахаха, а вий чакайте Годо хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сори Номче , моят инвеститор няма проекти в момента на места които биха ти харесали.... следващият му ще бъде в Хаджи Димитър....едва ли те интересува....Не знам кога ще го почва. Има един терен на добро място, но го чакам от 5 години да каже кога ще го прави и ти казах чакащите са 10 към 1....за този проект....
А затва че ми направи всичко както поисках не се съмнявай - все пак го купих година и половина преди разрешение за строеж.... И го взех с цел да ми е основно жилище в близките 20 години...После ще се върна на по-малко, че децата няма да са с мен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
В Манастирски гледах преди наколко години сграда на един строител, мисля беше някаква варненска фирма, но може и да бъркам, която беше без улица и обещаваха да я направят. В последствие се оказа, че хората били направили улицата, поне според колежка, която живее в района. Обаче жена ми не хареса мястото, било на края в полето, но разпределението на стаите беше перфектно, още не съм попадал на такава скица на апартамент освен в разни супер скъпарски строежи, където цените на зелено са над 2 К евра. Ако бях купил тогава, щеше вече да е с акт 16 и като не ми харесва района да го шитна, но назад да се гледа от днешата камбанария може всеки.
За мен препоръката за строител е много важна, пък ако не ми хареса нещо, не купувам, Ако купя, после не мрънкам на хората що са ми казали за този обект, имал съм глава на раменете, да съм мислил като съм плащал.
А затва че ми направи всичко както поисках не се съмнявай - все пак го купих година и половина преди разрешение за строеж.... И го взех с цел да ми е основно жилище в близките 20 години...После ще се върна на по-малко, че децата няма да са с мен....
Коментар
-
Както Dury ви наби канчетата преди време, четвърт от продавачите ще си приберат имотите от обявите хахаха, така и стана хахаха, а вий чакайте Годо хахаха
те са наематели.
а точно кратунчо е наемател на банката.препоръка е
Коментар
-
В манастирски не съм вземал, дадох само примера с тях как нямаха улици целия квартал, сигурно десетина години. То и май до Гоце Делчев от горната страна на булеварда пак бяха некви в полето без улици. Та няма как да не ми е било опасение, щот да газиш кал години наред не ми се струва да е ок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнениеСлучващото се на имотния пазар е типичен пример за стаден инстинкт и неспособността на хората да разсъждават трезво. Отделен е въпросът, че масово тълпата смята покупката на имот за инвестиция. Ако се направи една реална преценка на моментната ситуация, то изводът е ясен!
хората полудяват на тълпи и се освестяват по едининично ( като някои биват сгазени от тълпата....уви)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Очевидно си специалист аз не претндирам да съм. Споделих си опита. Ся за улицата ми беше най-голямото опасение щото там си е общината, а не строителя. А като знам за Манастирски ливади, няма как това да не ми е огромно опасение.
Номче, за строителите не казах кои са, защото не искам да правя реклама и защото за мен може да е ок за друг не. Така че съветвам да си питаш строителите преди това тези неща и да ги помолиш да видите тяхно строителство предишно, тогава човек добива представа, като види вече нещо построено от тях
За мен препоръката за строител е много важна, пък ако не ми хареса нещо, не купувам, Ако купя, после не мрънкам на хората що са ми казали за този обект, имал съм глава на раменете, да съм мислил като съм плащал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениети пишеш във имотни форуми много години
това не означава че имаш или че се занимаваш
със имоти
имаш 1/ 2 имот
хайде като го направиш цял
ще контактуваш с пълните
собственици
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Айде сега. Глупости. Това е до голяма част заради производителите на козметични елементи които много държат на брандинга си и не допускат грешен монтаж на техни продукти по договор. За асансьора например, за да ти го продадът изобщо се съгласяваш с ред изисквания за монтаж и инспекция от оторизиран от тях техник накрая както и абонаментна подръжка, а при проблеми дължиш неустойка!
Сега че са асфалтирали улицата - даже факта че това го споменаваш все едно са преизпълнили проекта е достатъчен...
Номче, за строителите не казах кои са, защото не искам да правя реклама и защото за мен може да е ок за друг не. Така че съветвам да си питаш строителите преди това тези неща и да ги помолиш да видите тяхно строителство предишно, тогава човек добива представа, като види вече нещо построено от тяхLast edited by pepe1234; 29.06.2021, 15:59.
Коментар
-
Не влизай в диалог с мен друг път.Аз се занимавам с имоти от близо 30 години, ти ревеш тука от 1г., щото си изпуснал влака.
Хайде да влезеш поне с един единствен имот и ТОГАВА да подадеш молба за одобрение да контактуваш с мен.
това не означава че имаш или че се занимаваш
със имоти
имаш 1/ 2 имот
хайде като го направиш цял
ще контактуваш с пълните
собственици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Адреналинчо, и кой, разбира се, го твърди това нещо!!! Шефката на агенция за недвижими имоти!
Ха - ха - ха - хааааааа!
След малко очаквам брокерчетата да налазят темата и да я подкрепят.
Коментар
Коментар