Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТърсенето е голямо, ЦЕНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ!!
https://www.dnes.bg/stranata/2021/06...-rastat.495260Last edited by X_Y; 29.06.2021, 14:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТърсенето е голямо, ЦЕНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ!!
https://www.dnes.bg/stranata/2021/06...-rastat.495260
Ха - ха - ха - хааааааа!
След малко очаквам брокерчетата да налазят темата и да я подкрепят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Търсенето е голямо, ЦЕНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ!!
https://www.dnes.bg/stranata/2021/06...-rastat.495260
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
толко много пара докарваш на швабата началник, па си и съдружник.
не е ли съгласен поне в нормален апартамент да те настани.
това студио по-подхожда на неквалифицирания персонал. или за сървърно.
Коментар
-
ааа, на паричните потоцииии...
ама те са въображаеми, бе колега.
до тука само, че се свира под наем в маломерка е успял да ме убеди.
ти рулерчо, кога каза, че си се дипломирал?
да не влачиш още математиките, м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Плъхчо, отвреме на време се съгласявам с теб само защото сме завършили един и същ университет.
Но Джонката яко дига нивото на паричните потоци.
ама те са въображаеми, бе колега.
до тука само, че се свира под наем в маломерка е успял да ме убеди.
ти рулерчо, кога каза, че си се дипломирал?
да не влачиш още математиките, м?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тези 60% не са ми паднали от небето. С яко бачкане събирам едни пари, които влагам. С още повече бачкане получавам процент от печалбата като работещ съдружник която е около 60% от вложеното на годишна база. Това са си пари, изкарани с труд, не са някакви пасивни доходи, които да искам да пропилея току така. Най-малкото пък да ги дам на някой измамник за нещо супер надценено. Трудът и времето са ми по-скъпи от всичко.
не е ли съгласен поне в нормален апартамент да те настани.
това студио по-подхожда на неквалифицирания персонал. или за сървърно.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
джонка, ще каже човек, че си отгледан в бъкингам, лично от кралицата баба а не в априлци.
както забелязва рулетката, ама много дигаш нивото.
на интерпретациите.
Но Джонката яко дига нивото на паричните потоци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЖони, нещо си ного объркан. Сам се хвалиш че си изкарал от инвестиции 60% за миналата година, от проекти изкарваш вероятно на частно / извън работата ти/ поне още 100К защо ти е такава драма , че имотите дръпнали с 10-20% за година ? След инвестициите ти можеш да купиш ПОВЕЧЕ имот от преди година ! Какво повече искаш ?! Ето аз дори ти завиждам малко щото ако приема имотите ми за инвестиция и другите неща съм с доходност под 10% на активите за година Ти си на светлинни години по-добре от мен и от 99% от хората. Кой друг е изкарал 60% за година ?!?!?1
Не те кефят имотите у нас - ок. Не струват исканите пари - пак ок. Страната ни е супер зле за всичко - пак ок. Не щеш семейство и особено жена Българка - ок...
Тогава що си губиш времето в сайта за обяви ? Айде форума може, че е забавление. ама знаеш всички обяви по-добре от брокерите бе човек ! Въобще що седиш у нас при тази ти настройка. Казвам ти чесно с твоето мнение за всичко тук и работата и доходите ти и че нищо не те задържа у нас /деца, жена/ отдавна бих отишъл на някое топло данъчно местенце....
Твоето пребиваване у нас е чист мазохизъм...
ПП А бре с тея Каките за по 1000 ойро садо мазо има ли ? :-)
Коментар
-
Аз в Папурково и Света Троица не ходя. Тези места са скандални като локации и циганията в тях е безподобна.
Катманду след земетресението изглеждаше по-добре оттам.
както забелязва рулетката, ама много дигаш нивото.
на интерпретациите.Last edited by ratten; 29.06.2021, 14:01.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
На балкона, направили са канали, тръбен път всичко за да са там, да взема ми от балкона, но такива са му условията на човека. Иначе сложиха шумоизолация на плочите е така за собствена сметка.Нямам идея колко струва едва ли е много скъпо, но си направиха. Мазето ми има плочки, не е някаква замазка. Общите части ги направиха луксозни, асансьора купиха некакъв немски. Облицоваха го с талашит да не се хаби докато вървят довършителни работи. Хубава дограма сложиха. Срещам си се с ръководителя на обекта казвам му какво и как искам, за да не преправям после абе сичко 6. Предния пък строител беше обещал да направи улица и асфалтираха и направиха. Ако не беше се разбрал с общината беше поел ангажимент за собствена сметка да направи, половин платно, тъй че има си и точни строители, даже си мисля, че след 2008 боклука там се изчисти до голяма степен, освен това и хората си търсят качествени неща. Т.е. мина времето на копторите.
Сега че са асфалтирали улицата - даже факта че това го споменаваш все едно са преизпълнили проекта е достатъчен...
Коментар
-
джонка, защо просто не си признаеш, че няма пара за епк у папурково
и ти стигат само за стара раздрънкана кооперация с дървени черчевета у света троЙца.
Катманду след земетресението изглеждаше по-добре оттам.Last edited by ejonny2376; 29.06.2021, 13:27.
Коментар
-
Знам, че много хора не са съгласни с мен, но това е мнението ми. Нормите са едно, спазването им е друго. А и този отвратителен кич - грозни фасади с разни плоскости вместо мазилка, стъклени парапети вместо зидария на терасите, алуминиева дограма вместо дървена...Няма отделна кухня...
Не мерси.
Ако трябва да избирам (при идентична локация и разпределение), предпочитанията ми ще са:
1) Стара тухла
2) ЕПК
3) Панел
4) Нова тухла след 1990 до 2010
5) Нова тухла след 2010
Да не говорим, че при най-новите сгради дефакто почти няма читаво разпределение, т.е. те отпадат автоматично.
и ти стигат само за стара раздрънкана кооперация с дървени черчевета у света троЙца.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар