Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Камилария не е Запад бре нашия
Аз не съм в Берлин, но при мен ръстът си е обичайно 5% годишно В Берлин през последните 5-6 години е драстично повече Туй ли е леко надолу, спрямо отстъпки по 20% в Б-станска София? Гърция няма да описвам какъв ръст направи последните 5 години и тя.
Къде ша изравняваш цени, при вас е мега-скъпо и затова не се харчи хахахаха, че квадрат тук е по-евтин от софийския особено спрямо доходите - масите купуват с ипотеки по 15 години (че има и по 10) без самоучастие понякога дори. В Б-станя камиларската ти кратуна не може да осмисли стапящото се население - и остарелия сграден фонд. Всеки има имот, ама половината не стават за живеене ... ще повишаваш цени кога ме няма, само някой и друг балък като теб с гурбетчийски пари ако се закачи - та Маверик и Бонка да окадят форума с гладни воплиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За Оборище: Обаждах им се, 3300 без ДДС май беше. На базата на фалшива квадратура и със сигурност калпаво ново строителство. Живот до смрадта на канала и шума от булеварда - голям лукс, голямо нещо. В Плазата има още свободни, на по-ниска цена и 100 пъти по-добро място.
Чудно ми е, когато кражбите на ГЕРБ свършат, дали няма да намалее и перачеството в подобни безумни проекти. Никой заможен човек с чисто изкарани пари не би дал подобна сума.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
помним горе долу кога последно захлупва нещо малко всъщност 2 малки неща, а кеш стиска 2 години залудо - защо!
имотите може да не поевтинеят в левчета, но спрямо гориво, храна,метали,базови суровини, мед. грижа, образование ще поевтинеят - инфлация + демография - едни хора не могат да населят всичко предвидено за 1.5*броя на хората, но искат да живеят, почиват, лекуват, учат и тн...
бензина ако стане 3,2 няма да имаш съотвестващо 50% увеличние на цените на НИ в рамиките на 6м... същото е като със скъпата храна - като поскъпва всичко потреблението отива на по-евтините храни (обем), а че някой се оглежда в цените на хайвера или респективно 1000 лукс имота в софия..не означава, че народа ги купува. В момента има глад за ново и на умерени цени строителство, но скочат ли цените още .... ще намалеят и мерклиите
ти си живия пример - харесваш докторския , но не ти се цака на тези цени..
всички сме така.Last edited by bulgarian lev; 07.08.2021, 21:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За Оборище: Обаждах им се, 3300 без ДДС май беше. На базата на фалшива квадратура и със сигурност калпаво ново строителство. Живот до смрадта на канала и шума от булеварда - голям лукс, голямо нещо. В Плазата има още свободни, на по-ниска цена и 100 пъти по-добро място.
Чудно ми е, когато кражбите на ГЕРБ свършат, дали няма да намалее и перачеството в подобни безумни проекти. Никой заможен човек с чисто изкарани пари не би дал подобна сума.
Освен това пари се перат по-често от строителите , а не от купувачите....Сети се как и защо....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Направо се впечатлих от цената която съобщи Левчо за новият строеж на ул.Оборище. После се поинтересувах и от друго място и се оказа ,че цените дори са по-високи и почети всичко е изкупено. Сега от една приятелка която си търси жилище разбрах, че се очаква нов строеж на ул. Пресансе, но не знаеше още цената му.
Чудно ми е, когато кражбите на ГЕРБ свършат, дали няма да намалее и перачеството в подобни безумни проекти. Никой заможен човек с чисто изкарани пари не би дал подобна сума.
Коментар
-
то и плазата беше драматично като излезе...донесе ли доходност и насели ли се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И какъв е проблема да живееш там под наем за 750лв. Всеки 2-ри може да си позволи този наем. Голям лЮкс туй "грозде".
И сега има обяви на тези цени - примерно
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6zj7o4&f1=1
Коментар
-
напротив и аз бях сигурен, че ще има ръстове, но безумието ме изненадва.., но то всъщност всеки цикъл е така.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че много бъркашНе го мисли, който има пари ще живее там, който няма ще казва, че "гроздето е кисело"
И сега има обяви на тези цени - примерно
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6zj7o4&f1=1
- 2 Харесвания
Коментар
-
Направо се впечатлих от цената която съобщи Левчо за новият строеж на ул.Оборище. После се поинтересувах и от друго място и се оказа ,че цените дори са по-високи и почети всичко е изкупено. Сега от една приятелка която си търси жилище разбрах, че се очаква нов строеж на ул. Пресансе, но не знаеше още цената му.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Аха, част от Оборище. Ми там винаги си е било скъпо, не съм следил дали тренда е бил по-бърз напоследък де.
Коментар
-
Ама наемите са по НИСКИ от младост преди ковида. Сега са само ниски.
И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?
захлЮпвачи
хихихихи
- 1 like
Коментар
-
Ама наемите са по НИСКИ от младост преди ковида. Сега са само ниски.
И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?Не го мисли, който има пари ще живее там, който няма ще казва, че "гроздето е кисело"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Аха, част от Оборище. Ми там винаги си е било скъпо, не съм следил дали тренда е бил по-бърз напоследък де.
И кво да се похвалиш че си захвърлил 2-3 торби с пари и да се хвалиш? За кво, колко си ГЛУПАВ?
Коментар
Коментар