Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
На балкона, направили са канали, тръбен път всичко за да са там, да взема ми от балкона, но такива са му условията на човека. Иначе сложиха шумоизолация на плочите е така за собствена сметка.Нямам идея колко струва едва ли е много скъпо, но си направиха. Мазето ми има плочки, не е някаква замазка. Общите части ги направиха луксозни, асансьора купиха некакъв немски. Облицоваха го с талашит да не се хаби докато вървят довършителни работи. Хубава дограма сложиха. Срещам си се с ръководителя на обекта казвам му какво и как искам, за да не преправям после абе сичко 6. Предния пък строител беше обещал да направи улица и асфалтираха и направиха. Ако не беше се разбрал с общината беше поел ангажимент за собствена сметка да направи, половин платно, тъй че има си и точни строители, даже си мисля, че след 2008 боклука там се изчисти до голяма степен, освен това и хората си търсят качествени неща. Т.е. мина времето на копторите.
Новото си е ново :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениемдааааа
желаещи за покупки по време на последната
фаза на поскъпването няма
ха познаите какво идва след описаната
по горе ситуация
цялата няколко процентна инфлация
ще бъде избита за имащите КЕШ
след известно време
купуваки
поеФтинели имоти ога
ама имоти - не каравани
или панеляци
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТова за копторите хич не съм съгласен, и не е вярно. Аз поне и двамата строители дето купих от тях без да ги познавам без нищо бяха супер точни, всичко каквото бяха обещали си го направиха, че даже и повече от необходимото. Последните даже не разрешаваха климатици да се слагат на фасадата, пазят си реномето искат сградите им да са визитна картичка за работата им. Ама като искаш хубаво си плащаш. Ся хем искаш да минеш тънко хем да не е коптор, несъвместимо е. Всяко нещо си има цена.
Съгласен, че за добър имот, с правилни стаи, които не са кутийки с причудливи форми и без антрета по 10-15 м2 си заслужава да платиш премия върху цената. Само не забравяй, че в нормалните страни квадрата ти го мерят без общи части, скосявания, стени и т.н. части според държавата, а ти издават до ключ.
Що се отнася до моет определение за коптори, това са реално почти всички предлагани имоти в търсените от мен квартали, особено тези на вторичния пазар, но и новото е в голяма степен съвсем смотано, ако разпределението става с много кмпромиси, ще е кофти етаж. И това мисля е обективно виждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
А къде ще се слагат климатиците? Така или иначе външно тяло трябва да има.Last edited by pepe1234; 29.06.2021, 12:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТова за копторите хич не съм съгласен, и не е вярно. Аз поне и двамата строители дето купих от тях без да ги познавам без нищо бяха супер точни, всичко каквото бяха обещали си го направиха, че даже и повече от необходимото. Последните даже не разрешаваха климатици да се слагат на фасадата, пазят си реномето искат сградите им да са визитна картичка за работата им. Ама като искаш хубаво си плащаш. Ся хем искаш да минеш тънко хем да не е коптор, несъвместимо е. Всяко нещо си има цена.
Коментар
-
Това за копторите хич не съм съгласен, и не е вярно. Аз поне и двамата строители дето купих от тях без да ги познавам без нищо бяха супер точни, всичко каквото бяха обещали си го направиха, че даже и повече от необходимото. Последните даже не разрешаваха климатици да се слагат на фасадата, пазят си реномето искат сградите им да са визитна картичка за работата им. Ама като искаш хубаво си плащаш. Ся хем искаш да минеш тънко хем да не е коптор, несъвместимо е. Всяко нещо си има цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениемдааааа
желаещи за покупки по време на последната
фаза на поскъпването няма
ха познаите какво идва след описаната
по горе ситуация
цялата няколко процентна инфлация
ще бъде избита за имащите КЕШ
след известно време
купуваки
поеФтинели имоти
ама имоти - не каравани
или панеляципрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кво искаш да кажеш? Че 150 или 200К сега след 10 години са на същата цена без промяна и хоп...30% спад. Верваш ли си или некой анализатор ти го втълпи този сценарий?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениемного ми е интересно какво ще правят повишителите, които са купили сега нещо на 150- 200 к с ипотека и след 10 г. се окаже, че това не струва или има спад 30 % в НИ и дабъл или трипъл на лихвите по ипотеките.. как ли се преглъща такъв сценарии и имат ли вариант за излизане от такава ситуация без помощта на много розови хапчета .. наис а ? и не нещо нереалистично и невиждано налиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
На 2500 беше преди няколко месеца, вече нема....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар