Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
виждам, че някои неща не са ти ясни, но няма значение.
препоръчах ви го за първичното предлагане на 7.7.2021
провери си и ще си отговориш на част от въпросите, а количеството мисля, че е без значение - нито ще взимам заем от някой тук - нито ще деля печалбата. идеята беше , че не само тухлата е КЕШ (всъщност тухлата е един много бавно ликвиден кеш)
поздрави и успех
Прекалено много време отделяш да обясняваш необясними за повишителите тези.
Просто няма смисъл.
Рискуваш след няколко месеца лорда да, каже, че си го подвел и се е набутал. Той вече има опит в обвиненията, Тони го отнесе за говоренето си по адрес на фармата.
В тази тема единствената възможна и непрекъснато растяща инвестиция е тухлата.
Безпредметно е да се води диалог, а и винаги той прераства в обиди.
Няма смисъл.
Импулса е една от перлите.... но който гледа БФБ ги знае останалите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
виждам, че някои неща не са ти ясни, но няма значение.
провери си и ще си отговориш на част от въпросите, а количеството мисля, че е без значение - нито ще взимам заем от някой тук - нито ще деля печалбата. идеята беше , че не само тухлата е КЕШ (всъщност тухлата е един много бавно ликвиден кеш)
поздрави и успех
След една година пак ще си говорим вероятно няма да е голяма разликата, но да сме живи след 5 години да не ти казвам какво ще ти чуят ушите
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judgeта викаш берджо, ти продаде атерките за да купиш какво? Бавноликвиден кеш или нещо което не е панацея, а именно земя. Или ЗЗ според арменските разбирания не е имот? Значи докато нашепваше МЯУ на пероня ти купуваше НЕпанацея, че май и офис купи наскоро навръх балонЯ. Браво берджо, слушал си какво ти казваше Купата, действаше според неговите напътствия, а на перонЯ сладко нашепваше МЯУУУУУ.....
аз съм си написал кога почнах да се оглеждам за ЗЗ като правя ясна разлика между ЗЗ и апарт във вадите като клас имоти.
всички знаят, че ми е хоби и страст и опит да видя дали може да се случи нещото, което всички викат, че не може да се случи, а именно да се направи незърнарско земеделие, което да се самоиздържа, че и да остава печалба - опитите тепърва продължават
а купата ако се беше слушал сам себе си щеше да е заложил сградата в банско дето по негови думи е изцяло негова и с акт 16 и да е купил половин блок нейде из южата дъга на зелено, който да е продал 2 пъти вече и да си е върнал кредита с плюс мелеонче поне.
аз знам кое на колко бих си купил и купувам ако имам възможност и изпадне. не съм фен да стискам кеша при левонът и да ме чарджи с таксички - това мисля също съм го заявил та съответно наличието на излишен кеш въобще не ме товари.
при акциите е добре, че 'хубавите' даже на БФБ са относително ликвидни и 50К може да освободиш за ден или два без да буташ цената, а при някои и повече.
ЗЗ не ми е КЕШ - тя ми е страст и дългосрочен проект за поне 20 години ако съм здрав да и се радвам. КЕШЪТ ми е оперативния бизнес + акциите.
поздрави и успех
Last edited by bertram; 24.07.2021, 00:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Та пак да попитам, като ни го предложи ти колко купи и на колко успя да се класираш
Или сега ще чакаш да видиш дали няма да се потопи и после ще съчиняваш версията
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
сори джуджи, но вие с лорда не сте фактор при акция като атера в смисъл, че сте малки и не може да генерирате 'обем с цена' та затова остави това с рекламирането, че съм искал да изляза. писах го по-долу - ако човек има идея да си прави нещо сам със ЗЗ тогава не му трябват акции от АСЦИД-и (превъртях си атерата в собствена земя,защото ми е мерак и съм се захванал), както и ако човек си купува и отдава имоти сам не му трябват акции от АСЦИДИ опериращи с жилишни и офис имоти.
понеже леда ме захапа , че не пиша предварително му написах за импулс1, да коментирам кое как защо - не ми се занимава нито тук нито в темата на импулса - информация има достатъчно, а както се видя и участниците на пазара са добре осведомени и имат желание да се включат.
Или сега ще чакаш да видиш дали няма да се потопи и после ще съчиняваш версията
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Молим ти се като на преател. Ако изпадне нещо у Ив. Вазов на 500, да ме викнеш и мене. Давам и 5% комисион!Last edited by ejonny2376; 23.07.2021, 23:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Никакъв Хаджак и зелено ! Ей го спада започва и ще купувам от утре във Вазов построено с Акт 16 на около осемсотин евро ...дори под обективната и реална цена от 1200... Ако не съм аз на кой ще го продадат ?! А ако Заплатката влезе в правителството и го помолят много силно да прави данъчната политика даже и по 500 ще са им много.... ще идват всички строителчета и инвеститорчета да ми се молят да купувам..... ама нямааааа....в земетръсната зона да купувам некачественото ново да не съм луд.....
Достатъчно балъци има, които купуват нови боклуци, все повече и повече ще се освобождават хубави имоти за хора като мен и теб.
Коментар
-
мисля да създам крипто валута Мяу Coin и всички да станем мелеонери
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мани ме мене, ти помисли как ще забавляваш публиката до тогава,
че да продължат да очакват мяу, но да звучи правдоподобно, с термини
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
само няма да се плашиш, до 2039-та ще си трилионер от наличните маломерки
че да продължат да очакват мяу, но да звучи правдоподобно, с терминипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Никакъв Хаджак и зелено ! Ей го спада започва и ще купувам от утре във Вазов построено с Акт 16 на около осемсотин евро ...дори под обективната и реална цена от 1200... Ако не съм аз на кой ще го продадат ?! А ако Заплатката влезе в правителството и го помолят много силно да прави данъчната политика даже и по 500 ще са им много.... ще идват всички строителчета и инвеститорчета да ми се молят да купувам..... ама нямааааа....в земетръсната зона да купувам некачественото ново да не съм луд.....
Коментар
-
човечЕто мустакато ли е станало или това са жабешки крачета
ти перонците не ги жали толко, те повечето са изпращачи и викачи.
обаче, който е решил наистина да купува е за ожалване.
ей го песимисчо, излезе с 200 от зоната си на комфорт и взе да се оглежда за зелено в хаджака.
Засрами се!
Разговор между влакогонци:
-Ша доди
- Нема да доди
-Ша доди бре, къде ша оди
-Нема да доди
-Абе берто рече, чи ша доди и ша е гоУемо
Кога ша доди?
-Туй берто не го рече
=================
За какво си говорят?
Коментар
-
човечЕто мустакато ли е станало или това са жабешки крачета
ти перонците не ги жали толко, те повечето са изпращачи и викачи.
обаче, който е решил наистина да купува е за ожалване.
ей го песимисчо, излезе с 200 от зоната си на комфорт и взе да се оглежда за зелено в хаджака.
- 1 like
Коментар
Коментар