IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Удариха ли тавана цените имотите (imoti.net)
    Удариха ли тавана цените имотите?

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-07-24 100004.jpg
Views:	1
Size:	30.1 КБ
ID:	3785142

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

виждам, че някои неща не са ти ясни, но няма значение.
      препоръчах ви го за първичното предлагане на 7.7.2021
      провери си и ще си отговориш на част от въпросите, а количеството мисля, че е без значение - нито ще взимам заем от някой тук - нито ще деля печалбата. идеята беше , че не само тухлата е КЕШ (всъщност тухлата е един много бавно ликвиден кеш)

поздрави и успех
      Берти,
      Прекалено много време отделяш да обясняваш необясними за повишителите тези.
      Просто няма смисъл.
      Рискуваш след няколко месеца лорда да, каже, че си го подвел и се е набутал. Той вече има опит в обвиненията, Тони го отнесе за говоренето си по адрес на фармата.
      В тази тема единствената възможна и непрекъснато растяща инвестиция е тухлата.
      Безпредметно е да се води диалог, а и винаги той прераства в обиди.
      Няма смисъл.
      Импулса е една от перлите.... но който гледа БФБ ги знае останалите.

Коментар

провери си и ще си отговориш на част от въпросите, а количеството мисля, че е без значение - нито ще взимам заем от някой тук - нито ще деля печалбата. идеята беше , че не само тухлата е КЕШ (всъщност тухлата е един много бавно ликвиден кеш)

поздрави и успех
        Берти да приемем че в тази акциия сме инвестирали 100 000лв колкото за едно студио в София с наем 400лв

След една година пак ще си говорим вероятно няма да е голяма разликата, но да сме живи след 5 години да не ти казвам какво ще ти чуят ушите

Коментар

• Човек ако не знае че не е така ще си помисли че Джуджи, Купата и Станчева са приятели и се познават.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge
            та викаш берджо, ти продаде атерките за да купиш какво? Бавноликвиден кеш или нещо което не е панацея, а именно земя. Или ЗЗ според арменските разбирания не е имот? Значи докато нашепваше МЯУ на пероня ти купуваше НЕпанацея, че май и офис купи наскоро навръх балонЯ. Браво берджо, слушал си какво ти казваше Купата, действаше според неговите напътствия, а на перонЯ сладко нашепваше МЯУУУУУ.....
            джуджи,
            аз съм си написал кога почнах да се оглеждам за ЗЗ като правя ясна разлика между ЗЗ и апарт във вадите като клас имоти.
            всички знаят, че ми е хоби и страст и опит да видя дали може да се случи нещото, което всички викат, че не може да се случи , а именно да се направи незърнарско земеделие, което да се самоиздържа, че и да остава печалба - опитите тепърва продължават

а купата ако се беше слушал сам себе си щеше да е заложил сградата в банско дето по негови думи е изцяло негова и с акт 16 и да е купил половин блок нейде из южата дъга на зелено, който да е продал 2 пъти вече и да си е върнал кредита с плюс мелеонче поне.

аз знам кое на колко бих си купил и купувам ако имам възможност и изпадне. не съм фен да стискам кеша при левонът и да ме чарджи с таксички - това мисля също съм го заявил та съответно наличието на излишен кеш въобще не ме товари.

при акциите е добре, че 'хубавите' даже на БФБ са относително ликвидни и 50К може да освободиш за ден или два без да буташ цената, а при някои и повече.

ЗЗ не ми е КЕШ - тя ми е страст и дългосрочен проект за поне 20 години ако съм здрав да и се радвам. КЕШЪТ ми е оперативния бизнес + акциите.

поздрави и успех
            Last edited by bertram; 24.07.2021, 00:55.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Та пак да попитам, като ни го предложи ти колко купи и на колко успя да се класираш

Или сега ще чакаш да видиш дали няма да се потопи и после ще съчиняваш версията

поздрави и успех

Коментар

сори джуджи, но вие с лорда не сте фактор при акция като атера в смисъл, че сте малки и не може да генерирате 'обем с цена' та затова остави това с рекламирането, че съм искал да изляза. писах го по-долу - ако човек има идея да си прави нещо сам със ЗЗ тогава не му трябват акции от АСЦИД-и (превъртях си атерата в собствена земя,защото ми е мерак и съм се захванал), както и ако човек си купува и отдава имоти сам не му трябват акции от АСЦИДИ опериращи с жилишни и офис имоти.

понеже леда ме захапа , че не пиша предварително му написах за импулс1, да коментирам кое как защо - не ми се занимава нито тук нито в темата на импулса - информация има достатъчно, а както се видя и участниците на пазара са добре осведомени и имат желание да се включат.

Та пак да попитам, като ни го предложи ти колко купи и на колко успя да се класираш

Или сега ще чакаш да видиш дали няма да се потопи и после ще съчиняваш версията

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

Молим ти се като на преател. Ако изпадне нещо у Ив. Вазов на 500, да ме викнеш и мене. Давам и 5% комисион!
                  Станке, всяка жаба да си знае гьола. Не се бутай при елита във Вазов, достатъчно пустеещи села има, където да захлупваш по някой кофтор. Хем и като брой имоти ще си в топ листата. Ти нали с това се хвалиш наляво -надясно. Бройка голяма, нулева стойност. И нито един имот в София или друг голям град.
                  Last edited by ejonny2376; 23.07.2021, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Никакъв Хаджак и зелено ! Ей го спада започва и ще купувам от утре във Вазов построено с Акт 16 на около осемсотин евро ...дори под обективната и реална цена от 1200... Ако не съм аз на кой ще го продадат ?! А ако Заплатката влезе в правителството и го помолят много силно да прави данъчната политика даже и по 500 ще са им много.... ще идват всички строителчета и инвеститорчета да ми се молят да купувам..... ама нямааааа....в земетръсната зона да купувам некачественото ново да не съм луд.....
                    Ще се сетиш. Но късно. Стара тухла във Вазов = най-доброто възможно на българския пазар.
                    Достатъчно балъци има, които купуват нови боклуци, все повече и повече ще се освобождават хубави имоти за хора като мен и теб.

Коментар

мисля да създам крипто валута Мяу Coin и всички да станем мелеонери
                      Спомням си времето когато се направи doge coin като ебавка с биткойн. И с един приятел се бъзикахме че трябва да си купим защото някой ден ще стане по 2-3 долара. Но никога не предполагах, че някой ще даде пари за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мани ме мене, ти помисли как ще забавляваш публиката до тогава,
                        че да продължат да очакват мяу, но да звучи правдоподобно, с термини
                        мисля да създам крипто валута Мяу Coin и всички да станем мелеонери

Коментар

само няма да се плашиш, до 2039-та ще си трилионер от наличните маломерки
                          мани ме мене, ти помисли как ще забавляваш публиката до тогава,
                          че да продължат да очакват мяу, но да звучи правдоподобно, с термини
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Никакъв Хаджак и зелено ! Ей го спада започва и ще купувам от утре във Вазов построено с Акт 16 на около осемсотин евро ...дори под обективната и реална цена от 1200... Ако не съм аз на кой ще го продадат ?! А ако Заплатката влезе в правителството и го помолят много силно да прави данъчната политика даже и по 500 ще са им много.... ще идват всички строителчета и инвеститорчета да ми се молят да купувам..... ама нямааааа....в земетръсната зона да купувам некачественото ново да не съм луд.....
                            Молим ти се като на преател. Ако изпадне нещо у Ив. Вазов на 500, да ме викнеш и мене. Давам и 5% комисион!

Коментар

човечЕто мустакато ли е станало или това са жабешки крачета
                              ти перонците не ги жали толко, те повечето са изпращачи и викачи.
                              обаче, който е решил наистина да купува е за ожалване.
                              ей го песимисчо, излезе с 200 от зоната си на комфорт и взе да се оглежда за зелено в хаджака.
                              Какви времена настъпиха… Да жалиме песимиста с 5бр апарти, а за големия човек у малката деЦка да не ти дреме.
                              Засрами се!

Разговор между влакогонци:

-Ша доди
                              - Нема да доди
                              -Ша доди бре, къде ша оди
                              -Нема да доди
                              -Абе берто рече, чи ша доди и ша е гоУемо
                              Кога ша доди?
                              -Туй берто не го рече
                              =================

За какво си говорят?

Коментар

човечЕто мустакато ли е станало или това са жабешки крачета
                                ти перонците не ги жали толко, те повечето са изпращачи и викачи.
                                обаче, който е решил наистина да купува е за ожалване.
                                ей го песимисчо, излезе с 200 от зоната си на комфорт и взе да се оглежда за зелено в хаджака.

Коментар

Working...
                                X