Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Прав си, след седмица ще карам обзавеждане- бяла техника, маса и столове, спално белъо...едната стая се нуждае от частичен ремонт. Много ме кефи новото пристанище. Предстоят приятни разходки с половинката по залез...
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА.
Лордиевич,
Май е време да спрем да обръщаме внимание на тролчетата от деЦките. Те умират от мъка, че там ще се пенсионират. (справка Доматокрад)
За тебе вече е време да се ориентираш на морска вълна. Сезона започна. Тази година калкана е чудесен, мидите са много вкусни, а цаца и бира има на корем. Скоро и любимата ми Дъри ще се влкючи от морето и купона ще е пълен. Само Левчо остана да го направим морски човек.
За олимпийците-нулеваци от деЦката е излишно да хабим енергия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениене
Амаааа... КАК ТАКА?!!! Ами обитателите на деЦките кога ще купят? Не е честно едни да притежават 5+ имота, а други да имат само плюшеното мече в деЦката.
но така е в живота и пазарната икономика
някой притежаваме 5+ имота
други само овехтяла каравана и празни бутилки
и години се прехранват с писане на неща като
цитираното
послепис :
виждам че си поправилА само след минутка
глупоста която беше написала в предишния пост
с 50% оскъпяваща корекция
хихихих
докога ще те уча колежке СтанчеваLast edited by Yandox; 16.05.2021, 09:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Въпреки спада на наемите една четвърт от сделките с имоти у нас са за инвестиция:: Investor.bg
Въпреки спада на наемите една четвърт от сделките с имоти у нас са за инвестиция
Наемите на жилища намаляват с до 20%, но от началото на годината наемният пазар показва признаци на възстановяване
Амаааа... КАК ТАКА?!!! Ами обитателите на деЦките кога ще купят? Не е честно едни да притежават 5+ имота, а други да имат само плюшеното мече в деЦката.
- 1 like
Коментар
-
Перонната фауна открай време знае, че поскъпнат ли пшеницата, брашното, тока и горивата, хляба съответно поскъпва. (тук дори не е калкулиран по-скъпия труд на хлебаря)
Сега нека разгледаме имотите. Първо при имотите няма земеделско финансиране както е при отглеждането на пшеницата. Второ майстори вече почти няма, а малкото искат добро заплащане. Материалите в строителството са поскъпнали с 50% за една година. Та се питам дали поскъпването на крайния продукт (имотите) ще е само 30% до края на годината. Реално имотите също би трябвало да поскъпнат с 50%, но особеното при тях е, че те не се ядат и една бърза корекция с 50% нагоре ще замрази пазара, докато хляба и двойно да поскъпне, ще го купуват, щото требе да се яде. При имотите корекцията от по-скъпия труд и материали е малко по-разтеглена във времето, но е в крайна сметка ще бъде отразена в цената. (въпрос на 2-3 години повече)Last edited by СтанчевА.; 16.05.2021, 08:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеБългарските мъже живеят при родителите си до 32-годишна възраст - 24chasa.bg
[ATTACH=CONFIG]n3760084[/ATTACH]
Уточнение: в 99% от случаите, те обитават деЦката стая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеБългарските мъже живеят при родителите си до 32-годишна възраст - 24chasa.bg
Твоето приятелю е жив мазохизъм ако питаш мен. При мен е лесно, аз ако искам (и ако случайно се появи оферта за 4-стаен на желано от мен място) мога да набавя 100% от сумата за 2-3 дена. Ти обаче ще си останеш нулевак от класа. Всеки неудачник в България има някъде из селата разни наследствени кофтори, които не струват и пет пари. Ти си същият. Нищо и половина, само празни приказки.
ПС: Много травеститски ник (леля Станка). След поредния очертаващ се бан (въпрос на още малко време), измисли нещо по-нормално, излагаш рода си - все уважавани хора в Банско. Че си безимотен, платен трол на някоя брокерска агенцийка е ясно, поне избери някое по-мъжкарско име, че ставаш за смях.Last edited by ejonny2376; 16.05.2021, 00:39.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Тулата има срок на годност 100-ина години / не е много, но бива/, артията надали...., освен ако не е с антикварна стойност....
Сички потребности са ми задоволени и не се лишавам от нищо...., а мога да живея и мнооооогоооо по-скромно , ако трябва .... Нали разбираш, че вместо да отида до Островите Кук примерно, мога и на Мичурин, а в краен случай и на селският язовир, същото е и с колата, и т.н.....
Всъщност в момента всеки от нас живее по-добре от кралете преди 100-ина години и назад, като изключим частта с прислугата....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Уточнение: в 99% от случаите, те обитават деЦката стая.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Българските мъже живеят при родителите си до 32-годишна възраст - 24chasa.bg
Last edited by СтанчевА.; 15.05.2021, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
и на мен ми се щеше да е така, ама и данък даже искат 20-на лева, со сметта за 5 години ми искат 261лв со лихвите
Колко е давността за непоискани данъци? Не съм ги плащал още.
Като станат задълженията ти 250лв и ти пращат писмо ... преди май на 500 беше
- 1 like
Коментар
-
Ами само тези с Акт14 и 15 ще са засегнати. Ботича е далеч от тези висини...:-), не подозират, че подобно нещо съществува....:-)
Колко е давността за непоискани данъци? Не съм ги плащал още.
Като станат задълженията ти 250лв и ти пращат писмо ... преди май на 500 бешеLast edited by bota156; 15.05.2021, 21:45.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Не съм засега така е, но са ми в листа...Преди трябваха и визи за НЗ / сега не/ и беше сложно....Останаха още 10-ина подобни места, които искам да мина. Появиха се децата и не можах да смогна за всички ...., но има време. Обаче не е и задължително.
Ще се перефразирам нямам нужда от нищо повече от насъщното в момента, а мога и с много по-малко....Просто не виждам смислено нещо за харчене на пари над настоящият ми начин на живот.... Иначе ето взимам една нова Х5-ца и няма кеш готово....
Аз пък мисля, че твоите постове в конкретната тема са абсолютно безсмислени требе сичко да се изтрие..., но надявам се поне да се забавляваш докато ги пишеш.... Това би било единственият им смисъл....
насочени са срещу тролове и платени мажоретки
пишещи глупости и лъжи ПО ТЕМАТА .
може и да предпазим някой човечец от
глупоста сега да скочи да купува
а и се забавлявам
няма да кажа какво мисля за твойте постове
както казах - трябва всеки ''ляб да еде'
това би било и единствения смисъл на твоите
послепис:
къде си тръгнал да обсъждаш имоти
като взимаш една Х5 и няма кеш - готово
хихихихи