If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Схемата е идеална за продавача и зле за купувача.
Продавача получава пари веднага и то не малко и нищо за него не се променя.
Купувача трябва да чака неизвестно Х години време за да влезе във владение на тотален кенеф за ремонт тогава и то да кажем след 20г когато
тоя обор буквално няма да струва нищо,заради демографията и циганизацията.
Тухладжиите почнаха да разпродават както роднините си, така и сами себе си...
Няма лъжа !
Схемата е идеална за продавача и зле за купувача.
Продавача получава пари веднага и то не малко и нищо за него не се променя.
Купувача трябва да чака неизвестно Х години време за да влезе във владение на тотален кенеф за ремонт тогава и то да кажем след 20г когато
тоя обор буквално няма да струва нищо,заради демографията и циганизацията.
Колкото по-фрустриращо е битието, толкова по-големи са фантазиите. Помните ли как един изкупуваше Московска и Раковска, даже си купуваше ресторанти със забравени в джоба пари! Злобчо е същият, къщи за милиони, 400К$ доход, ама се вторачил в двустайките тука
Дебнещия, той дебна, дебна, и олете. Новите попълнения на редиците на чакалите също ще се убедят че е по-добре да гледат наемите около гара Искър.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Професоре, много си нервен бре. Не ви ли вдигнаха в юзу асистентските заплати най сетне. Как е дефлацията, голема евтиния настана, апартите по два за лев ги раздават
Професора ми напомня за доц. Денев, магазинера от филма "Двойникът".
Ми те частните случаи вече преобладават на общите бре!
Професоре, много си нервен бре. Не ви ли вдигнаха в юзу асистентските заплати най сетне. Как е дефлацията, голема евтиния настана, апартите по два за лев ги раздават
Това написа. 400К$ годишен доход на семейство и къща в читави квартали по 1,5 милиона. Нямало и 1/4, докато в Бг с 30К лева годишен доход викаме че 300К€ било нормална цена за имот. Правилно ли те цитирах. Айде не ни прави на слепи и глупави чак пък толкоз.
Колкото по-фрустриращо е битието, толкова по-големи са фантазиите. Помните ли как един изкупуваше Московска и Раковска, даже си купуваше ресторанти със забравени в джоба пари! Злобчо е същият, къщи за милиони, 400К$ доход, ама се вторачил в двустайките тука
Ай стига с частен случай да ковете картина като цяло на живота бре хора. Това е все едно аз да кажа че американците са изперкали щото редовните масови убийства с калашници в училищата и пубични места са вече традиция.
Тоа па...!
Ми те частните случаи вече преобладават на общите бре!
Това въобще не го коментирам. Лелката с Киата просто се е самозабравила и се надъни в проблеми и пак добре , че никой не пострада. Чудя се защо никой не се обадил в полицията цял час? Ако се е обадил, защо не са дошли толкова време ? В крайна сметка идиоти има навсякъде и полицията би трябвало да се грижи да няма ексцесии.
Айде стига си лаял като бясна куче бе. Вчера дадох пример за Германия-мюсюлманин наръгва човек в лицето. Идва полиция и се притича на помощ на нападателя, като преди това един полицай и той е почти заклан. Много ли е скучно в тая хамерика или ти си някакъв социапат, че все тука киснеш бре.
Професори и учени от университети в топ 10 в света напускат държавите си и се местят да работят в института към Софийския университет INSAIT - Zonanews.bg
Това написа. 400К$ годишен доход на семейство и къща в читави квартали по 1,5 милиона. Нямало и 1/4, докато в Бг с 30К лева годишен доход викаме че 300К€ било нормална цена за имот. Правилно ли те цитирах. Айде не ни прави на слепи и глупави чак пък толкоз.
Е къде пише средна цена за къща в Щатите? Ти ли н е можеш да четеш, радомиреца ли …. ?
Пич , огледай се. Ако е възможно човек от село да отиде в София и да купи няколко апартамента за децата , чак да стигне да има “любим строител” и да го канят с преференциални цени , то всичко е възможно.
Тук общ работник в Макдоналдс получава $20 на час. Това е над $40к годишно. Семейство общи работници в Макдоналдс ще прави $82к. За какви макс $200к ми говориш? $82к е летвата на пода. Това са към 150 хил лева. На няколко пъти ти споменавам че не си в позиция да ме патронайзваш , ма явно не можеш да се усетиш къде ти е мястото. Айде сега си провери дохода и ако правиш повече от тия в Макдоналдс можем да продължим да спорим. Ако не си там, мисля че е време да си знаеш гьола.
Ти имаш нещо комплекси че не си софиянец ли? Как пък ти определи кой е от село, и като е от село що да не е класи интелектуално над теб, мен, другите...
И кво ти е чудно с любимия познат строител. Той не е човек, а извънземен? И контактуеа само с от патрон нагоре? Кви са тези доводи бе пич, ми те те издават че си недооценен нещо. Извини ме, но нивото ти е на младок с претенции от масата която с нищо не се отличава, като от калъп са излети всичките. Сори, че ти го казвам, но почваш да се излагаш.
Ами те точно такива като нея (и мъжките ѝ версии) прогониха де що има мислещи хора от тая територия...
Ай стига с частен случай да ковете картина като цяло на живота бре хора. Това е все едно аз да кажа че американците са изперкали щото редовните масови убийства с калашници в училищата и пубични места са вече традиция.
Коментар