Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имам всички необходими базови условия. На Ратко му описах притесненията . Плюса е ясен какъв е, минуса в моят таргет / начисляване на ддс/ почти го изтрива.... Е остава някакъв плюс , но прецених, че е по-безрисково апарт да е на името ми като физическо лице отколкото на фирма....
Ако отдавах търговски помещения тогава е различно и отпада проблема с ДДС-то....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Знаеш ли какъв трябва да бъде светът около нас , за да са такива условията ? Като инфлация, лихви ?
Сега опитай това да го пречупиш през държавните дългове....
Изгодността е променливо понятие.... понякога и 10 години може да е неизгодно, а понякога 50 години може да е нормално и изгодно...
Разбира се не бива да прекаляваш, не сме строители да биеш тулата и да прибираш, тренда не те интересува особено.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ти си разсъждаваш като счетоводител. Аз като страната, която плаща данъка. Като си изпиша бонус за да купя нещо плащам ДоД. За мен нетният ефект е този. Терминологията за тебе, парите и имотите за мене
Коментар
� -
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ти си разсъждаваш като счетоводител. Аз като страната, която плаща данъка. Като си изпиша бонус за да купя нещо плащам ДоД. За мен нетният ефект е този. Терминологията за тебе, парите и имотите за мене
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Фирмата дължи корпоративен данък не ДОД. Айде първо да си изясним материята после да дращим по форума.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
https://www.investor.bg/novini/130/a...comment-newest
Чешката централна банка отново повиши лихвата и не смята да спира...
Централната банка вдигна ключовата си лихва с четвърт пункт до 0,75% в унисон с пазарните очаквания, както направи на предишното си заседание преди шест седмици.
А това им е комуникацията година по рано...
Пазарите не трябва да търсят сигнали за повишаване на лихвите“, каза икономистът Май Доан от Bank of America в Лондон.
„Спираме нашите очаквания за намаляване на лихвите за 2020 г. и очакваме задържането им на ниво от 0,25% до 2021 г.“ , добави тойLast edited by Ernan Kortes; 05.08.2021, 22:39.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колко промила?Last edited by nradev; 05.08.2021, 22:13.
Коментар
� -
оделно като е на фирма имотя такса смет е доста повече.препоръка е
Коментар
� -
ако вече имаш счетоводителка и фирма си заслужава
отделно може да си приспаднеш ддс то на имотя
- 1 like
Коментар
� -
еми що не се е съветвал с тебе?
Коментар
� -
Ами примерно резвизя по ДДС и ревизионен акт за 100 000.И имотя замина. Един приятел така изгоре с 1 офис и една кола.Описаа го за 120К.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
радев, не знам по каква причина но на вас счетоводителите само ревизии са ви в главата
и как по-точно ще изгориш с имотя при ревизия?
Коментар
�
Коментар