Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Мисля че пак лъжеш, но ако по някаква случайност казваш истината, вероятно се гласят да те врътнат..
Първо , рентал компаниите вече предлагат лонг търм стей и няма нужда да те питат теб за отстъпка. Аз доколкото знам, моята мениджмънт компания е сетнала цените за наеми през лятото за до седмица и над седмица и има автоматична отстъпка. За месечни наеми е друга организацията а се губят и постъпления защото апартамента през лятото празен няма да остане. Второ като си по бизнес отиваш на хотел защото ти перат и гладят ризите, чаршафите, имаш руум сървиз, охрана, няма нужда да си купуваш тоалетна хартия …ако отидеш на вечеря и стане дума къде си отседнал няма нужда да се излагаш че си по квартири или да лъжеш. Трето, бизнес отдавна не се прави на място. Ако е някакъв голям договор ще отнеме месеци проучване , но по него няма да работиш с жена ти а ще си с адвокати, счетоводители, експерти и затварянето на сделката ще отнеме няколко дни в които може да трябва да си на място но не 3 месеца. И последно, лятото не е баш времето за големите сделки.
ПП Откакто ни включиха в списъка за пране на пари България не е сред популярните дестинации за отваряне на бизнес, даже чувам че няколко компании тихомълком са се изнесли а поне за още една знам че се готвят да го направят до края на годината. За юбър вече си чул предполагам. Тая голяма бизнесменка много смела бе.
Коментар