IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

При теб е още по-приятно, оказа се, че дори не си бил под наем в Люлин. Бил си приютен при роднини в Люлин5, когато си продал в Чайка за да си купиш половин кон. Колко жалко....
    Баси то в "Чайка" без пари,
    Last edited by RUBLA; 09.05.2024, 21:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

В Редута сте без ТЕЦ доколкото знам.
      В апарта ми има тец. Апарта ми е сред 4-те софийски имоти с обща площ 600м2. Два милиона малко ли са ти по офертна. Само два...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

За кво му е пък ТЕЦ? Той си има РЕЦ (Ракиена ЕЦ)
        Има си и печка 750W

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

При теб е още по-приятно, оказа се, че дори не си бил под наем в Люлин. Бил си приютен при роднини в Люлин5, когато си продал в Чайка за да си купиш половин кон. Колко жалко....
          Last edited by RUBLA; 09.05.2024, 21:34. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Коментар

Миниградът в полите на Витоша се разраства с още един жилищен комплекс

https://www.economic.bg/bg/a/view/mi...shten-kompleks

НЯМА ХОРА БЛА БЛА ДЕМОГРАФСКИ ПРОБЛЕМ БЛА БЛА НИКОЙ НЕ КУПУВА ИМОТИ ХАХА И БЛА БЛА. СОФИЯ СЕ РАЗРАСТВА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ С ВСЕВЪЗМОЖНИ КОМПЛЕКСИ С КЪЩИЧКИ ЗА ПО 200 300 БОНБОНА В ЕВРО ЗАЩОТО НЯМА ХОРА И НИКОЙ НЕ КУПУВА. В ГУРМАЗОВО ВЪРХА НА ПРОСТАТА ШОПИЯ ГИ ПРЕДЛАГАТ ПО 200 БОНБОНА НА ЗЕЛЕНО. ТАМ НЕ БЯХА ЧУВАЛИ ДОСКОРО КАКВО Е ТОПЛА ТЕЧАЩА ВОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЯТА КРЕПОСТ НА РЕДУТА ЗА 1,5 М ЛИ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА Я ОБЯВЯВАМ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

От 2017 точно това разправям. Доходността от вложение в жилище е по-висока от ипотечните лихви! В ПЪТИ!
                Пак обърна нещата наопаки.
                На човеко му требе офис и дилемата е дали да даде 100% кеш или да тегли кредит. Ако кешът му е в бизнеса или в нещо друго (акции, коне и пр.) с по-висока доходност от ипотечните лихви, то кредитът е вариант за него. Отбелязваме, че парите той вече ги има, просто са му вложени в нещо по-добро! А офисът му трябва пак за бизнеса. Не да спекулира, не да "инвестира".

Стига сте лъгали хората, че имало някаква си "доходност" при жилищата. Доходността е само в болните ви мозъци. Жилището е необходим РАЗХОД, не е инвестиция. И в някои случаи си струва този разход да бъде финансиран чрез кредит вместо чрез собствени средства. Чуждият капитал е почти винаги по-евтин от собствения. Това го знае всеки дюнерджия в Германия, за брокеразите в БГ не съм толкова сигурен.

Коментар

МОЯТА КРЕПОСТ НА РЕДУТА ЗА 1,5 М ЛИ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА Я ОБЯВЯВАМ?
                  Вземи малко разчисти преди да я обявиш, този път.

Коментар

Хахаха, ти си бил тънкообиден, при положение, че безпардонно обиждаш всички наоколо...не случайно ви наричаме долни власи...
                    Рано си се качил на черешата,

Коментар

• Първоначално изпратено от Миранди Разгледай мнение

Фирмата с транспортния бизнес в щатите е долу-горе с твоя документо-оборот. Пет-пест служителя, една банова сметка с мижаво движение по нея. Работата е максимум един час на месец. Дойде от друга кантора, където е бил на една минимална, сега е на половин. И той доволен и жената доволна :-) Ама ай спирам се, че оспанихме темата с това счетоводство, все пак имотките са важните :-)
                      Ами моята явно е и по-малка защото няма служители, заплати и т.н. Както и да е, минало свършено. За имоти е темата

Коментар

НЯМА ХОРА БЛА БЛА ДЕМОГРАФСКИ ПРОБЛЕМ БЛА БЛА НИКОЙ НЕ КУПУВА ИМОТИ ХАХА И БЛА БЛА. СОФИЯ СЕ РАЗРАСТВА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ С ВСЕВЪЗМОЖНИ КОМПЛЕКСИ С КЪЩИЧКИ ЗА ПО 200 300 БОНБОНА В ЕВРО ЗАЩОТО НЯМА ХОРА И НИКОЙ НЕ КУПУВА. В ГУРМАЗОВО ВЪРХА НА ПРОСТАТА ШОПИЯ ГИ ПРЕДЛАГАТ ПО 200 БОНБОНА НА ЗЕЛЕНО. ТАМ НЕ БЯХА ЧУВАЛИ ДОСКОРО КАКВО Е ТОПЛА ТЕЧАЩА ВОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЯТА КРЕПОСТ НА РЕДУТА ЗА 1,5 М ЛИ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА Я ОБЯВЯВАМ?
                        Лордевич, майната и на крепоста, ами кажи пазителя и, оня на синджира на двора как е ??? Щото моя хайванин на спалнята ми спи, ама днес цял ден по доктори обикалям, един хапартемент за лекари замина, ама мил ми е , мамка му.....

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                          Ами явно не съм намерил хора. На мен като ни трябваше счетоводител в Бг искаха поне минимална заплата въпреки че ставаше дума за 100-150 фактури на година. Ма като чуят, че е регистрирана по ДДС … а регистрацията беше защото клиентите не бяха в Бг. Пък после се почва това не е в пакета, онова не е , електронен подпис не ползвам, ти си го правиш… и си взех счетоводител на нормална заплата та съвсем стан абсурда ситуацията. Вече няма значение.
                          Фирмата с транспортния бизнес в щатите е долу-горе с твоя документо-оборот. Пет-пест служителя, една банова сметка с мижаво движение по нея. Работата е максимум един час на месец. Дойде от друга кантора, където е бил на една минимална, сега е на половин. И той доволен и жената доволна :-) Ама ай спирам се, че оспанихме темата с това счетоводство, все пак имотките са важните :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Ти лично имаш ли заслуги към тая държава?
                            Имам, а ти?

Коментар

Айде сега обиди от брокери.Като знаеш защо задаваш елементарни въпроси?
                              Хахаха, ти си бил тънкообиден, при положение, че безпардонно обиждаш всички наоколо...
                              Last edited by RUBLA; 09.05.2024, 21:15. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Знам естествено! !
                                Айде сега обиди от брокери.Като знаеш защо задаваш елементарни въпроси?
                                Last edited by RUBLA; 09.05.2024, 21:16. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Working...
                                X