Първоначално изпратено от corner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
И как е има ли светлина в тунела или са кът колите и за нови още се чака по 1 година?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
100% съгласен с теб и съпоставката с дупетата взели авто на лизинг. Кеша е готов и ако се яви до края на годината нещо, което ми е на сърцето го захлупвам.
50% съм оптимист и 50% песимист, че ще излезе нещо читаво, но каквото дойде.
Измислил съм и нови начини да заобиколя и прескоча брокерезите.
Едва ли някой ще остане равнодушен ако види 300-350К лева кеш.
- 1 like
Коментар
-
100% съгласен с теб и съпоставката с дупетата взели авто на лизинг. Кеша е готов и ако се яви до края на годината нещо, което ми е на сърцето го захлупвам.
Едва ли някой ще остане равнодушен ако види 300-350К лева кеш.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така си е, но главниците в момента са бая по-тлъсти, а и не останаха много активи по села и паланки за разпродажба, които да спасяват "столичните" инвестиции. В момента следя изкъсо пазара на автомобили. Почнат ли лизингови и други по-лъскави(взети с големи потребителски кредити), да изскачат за продажба, считай, че след тях е тухлата. Пътеката е такава, че се разпродават първо по-евтините "активи", за да се спасят по-скъпите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така си е, но главниците в момента са бая по-тлъсти, а и не останаха много активи по села и паланки за разпродажба, които да спасяват "столичните" инвестиции. В момента следя изкъсо пазара на автомобили. Почнат ли лизингови и други по-лъскави(взети с големи потребителски кредити), да изскачат за продажба, считай, че след тях е тухлата. Пътеката е такава, че се разпродават първо по-евтините "активи", за да се спасят по-скъпите.
Едва ли някой ще остане равнодушен ако види 300-350К лева кеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Споко, ей ги новите ти наематели пристигат със самолети. Толкова много били, ще се избият за маломерки и по-големипрепоръка е
Коментар
-
Факт е , че много хора се набълбукаха с кредити, още нови рибоци кълвът на гола кука. Обаче, аз съм песимист, че тази есен, след 5 или след 10 есени ще има драматичен обрат. Ще има разводи, ще се яде хляб и сол, но робите ще плащат имота на банката. Българина е много жилав и търпелив роб. Изпитано е 2008 година.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеай стига сте ги бутали тия цени, че ми замина капиталовата на зеленото от толко клатене
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБая народ се набалбука с кредити и вече издумка парите. Вече дойде момента да се плаща сметката и потреблението рязко спадна. Тая зима прескочихме трапа, но дойде ли есента, ще е весело. Държавните служители да се готвят за съкращения. Тези покрай тях също.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеай стига сте ги бутали тия цени, че ми замина капиталовата на зеленото от толко клатене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБая народ се набалбука с кредити и вече издумка парите. Вече дойде момента да се плаща сметката и потреблението рязко спадна. Тая зима прескочихме трапа, но дойде ли есента, ще е весело. Държавните служители да се готвят за съкращения. Тези покрай тях също.Last edited by БОНВИВАН1; 13.02.2024, 20:46.
Коментар
Коментар