If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи, ако е млада и става - може да си докарва доп. доход.
Ти пък, къде отиде, явно си сексуално незадоволен индивид. Жените никакво внимание не ти ли отделят, като те видят? Типично мнение на мегакомлексирани мъже, използват сексистки прийоми, жалка история...ба си балканския калпак!!
Нещастник, много си си повярвал, моята брокерка може да те купи със све влашките ти парцали. Ти си лягай, тази е закупила такива активи, че не можеш и да ги сънуваш с твоя пършив един единствен фонд. Последните ми покупки в НИ за 20 години са за над 120 бонбона, а ти, като не можа да си купиш една пършива гарсониера в Люлин, сега ми се дуеш с един фонд ли несретнико?
Има една известна агенция с костюмирани брокери. Те не са бедни, карат хубави коли.
В София като брокери се осигуряват 10 000 човека ,а има повече дет не се осигуряват .Те брокерите повече от сделките на година.Иначе всички се дуят че имали сделка всяка седмица
Аз богат брокер не познавам.Даже такъв със средни доходи няма.С 1 сделка средно на година колко е изкарала.Легай да почиваш че ти е много мастиката.
Нещастник, много си си повярвал, моята брокерка може да те купи със све влашките ти парцали. Ти си лягай, тази е закупила такива активи, че не можеш и да ги сънуваш с твоя пършив един единствен фонд. Последните ми покупки в НИ за 20 години са за над 120 бонбона, а ти, като не можа да си купиш една пършива гарсониера в Люлин, сега ми се дуеш с един фонд ли несретнико?
Коментар