IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мисля, че не.
    Ок, приятна вечер, утре ще ти пиша на лични, какви са офертите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.
      мисля, че не.
      препоръка е

Коментар

ако застраховката е в полза на банката
        няма защо да подновяваш
        На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.

Коментар

Ще я питам още утре задължително. За УПИ ли иде реч? Бродилово е топ, на 12км. от Царево. По Велека, бил съм на тур с лодка до Синеморец.
          да
          препоръка е

Коментар

интересува ме парцел по селата, ясна поляна, писменоео, фазаново, бродилово, или стара къща с голям двор
            Ще я питам още утре задължително. За УПИ ли иде реч? Бродилово е топ, на 12км. от Царево. По Велека, бил съм на тур с лодка до Синеморец. Преди 5 години гледах малка къщичка в Бродилово с 300м2 двор за 12000€, чудя се още, що не я захлупих..

Коментар

Я, да попитам някои банкери и застрахователи? Днес получих любезно обаждане от ЦКБ, че застраховката по потребителския е изтекла и за оставащите 2 години, трябва да внеса още 100лв. застрахователна премия. Попитах дали е задължителна, а любезния дамски глас ми каза, че никой не може да ме задължи да си продължа застраховката за оставащите две години. Кредитът ми остава 4,2% ГПР.
              Мисля още утре презглава да дотичам до кино Аура и да си платя премията от 100лв. Вие как мислите?
              ако застраховката е в полза на банката
              няма защо да подновяваш
              препоръка е

Коментар

• Я, да попитам някои банкери и застрахователи? Днес получих любезно обаждане от ЦКБ, че застраховката по потребителския е изтекла и за оставащите 2 години, трябва да внеса още 100лв. застрахователна премия. Попитах дали е задължителна, а любезния дамски глас ми каза, че никой не може да ме задължи да си продължа застраховката за оставащите две години. Кредитът ми остава 4,2% ГПР.
                Мисля още утре презглава да дотичам до кино Аура и да си платя премията от 100лв. Вие как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Не му отива на дебел инвеститор да пие домашнярка.Щом си загубил само 35 еуро значи ти е малък портфейла.Аз загубих към 800 долара.не знам как го сметна че твоя е 1/5 от моя. Според мен е към 1/25.
                  Твоят първоначален в QQQ си споделял, че е 35К€, моят в момента е 35Клв., тоест половината от твоят първоначален в двете платформи, които ползвам. Отделно, ти, ако си смяташ само технологичните и аз също, въобще не смятам БФБ и остатъчния ми кеш, както и добивна компания, голяма част от портфолиото..
                  Last edited by Bailor; 23.04.2024, 22:27.

Коментар

Ще я питам, тя си е тука по Слатина. И е юристка, може да свърши всичко около сделката, дори вече да не е в агенцията, със сигурност знае прекрасно къде и какво си заслужава по Черноморието
                    интересува ме парцел по селата, ясна поляна, писменоео, фазаново, бродилово, или стара къща с голям двор
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Мишуенце, ама ти тръгна да сравняваш Дури с Бюфет и Цуки ли бре...... хехехехе

Не те е мачкала мачка скоро!
                      Бюфетката и той станал понижител...
                      Крах на Пазара на Недвижими Имоти. Идва ли Краят

https://www.youtube.com/watch?v=tr3MgwXoIRI

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

В тоз живот лесно - нЕма.
                        Имах пред вид че с акции и имоти риска е по-малък.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Със собствен бизнес трудно става.99% фалират до 5 години.За бизнес трябват много пари или много хабер.
                          В тоз живот лесно - нЕма.

Коментар

лордче, къде си, бре
                            твоята брокерка бръмчи ли на земя по бургаско
                            Ще я питам, тя си е тука по Слатина. И е юристка, може да свърши всичко около сделката, дори вече да не е в агенцията, със сигурност знае прекрасно къде и какво си заслужава по Черноморието

Коментар

лордче, къде си, бре
                              остей го да замези човекът
                              след малко ще се включи подгрял
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• лордче, къде си, бре
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X