Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако застраховката е в полза на банката
няма защо да подновяваш
Коментар
-
Ще я питам още утре задължително. За УПИ ли иде реч? Бродилово е топ, на 12км. от Царево. По Велека, бил съм на тур с лодка до Синеморец.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересува ме парцел по селата, ясна поляна, писменоео, фазаново, бродилово, или стара къща с голям двор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЯ, да попитам някои банкери и застрахователи? Днес получих любезно обаждане от ЦКБ, че застраховката по потребителския е изтекла и за оставащите 2 години, трябва да внеса още 100лв. застрахователна премия. Попитах дали е задължителна, а любезния дамски глас ми каза, че никой не може да ме задължи да си продължа застраховката за оставащите две години. Кредитът ми остава 4,2% ГПР.
Мисля още утре презглава да дотичам до кино Аура и да си платя премията от 100лв. Вие как мислите?
няма защо да подновявашпрепоръка е
Коментар
-
Я, да попитам някои банкери и застрахователи? Днес получих любезно обаждане от ЦКБ, че застраховката по потребителския е изтекла и за оставащите 2 години, трябва да внеса още 100лв. застрахователна премия. Попитах дали е задължителна, а любезния дамски глас ми каза, че никой не може да ме задължи да си продължа застраховката за оставащите две години. Кредитът ми остава 4,2% ГПР.
Мисля още утре презглава да дотичам до кино Аура и да си платя премията от 100лв. Вие как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не му отива на дебел инвеститор да пие домашнярка.Щом си загубил само 35 еуро значи ти е малък портфейла.Аз загубих към 800 долара.не знам как го сметна че твоя е 1/5 от моя. Според мен е към 1/25.Last edited by Bailor; 23.04.2024, 22:27.
Коментар
-
Ще я питам, тя си е тука по Слатина. И е юристка, може да свърши всичко около сделката, дори вече да не е в агенцията, със сигурност знае прекрасно къде и какво си заслужава по Черномориетопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Мишуенце, ама ти тръгна да сравняваш Дури с Бюфет и Цуки ли бре......хехехехе
Не те е мачкала мачка скоро!
Крах на Пазара на Недвижими Имоти. Идва ли Краят
https://www.youtube.com/watch?v=tr3MgwXoIRI
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В тоз живот лесно - нЕма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Със собствен бизнес трудно става.99% фалират до 5 години.За бизнес трябват много пари или много хабер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелордче, къде си, бре
твоята брокерка бръмчи ли на земя по бургаско
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелордче, къде си, бре
твоята брокерка бръмчи ли на земя по бургаско
след малко ще се включи подгрялтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар